|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
4.6.2011 18:27:15   
viking
Ja nikad u životu nisam jela mlevenu ribu ili belo meso, nisam ni znala da to može.

E ženice moje, kada biste samo znale kakva meni sve pitanja padaju na pamet, ali me je majke mi blam da ih javno pišem a i glupo mi je da maltretiram minu svojim nebulozama user posted image  
U stvari, istina je da nikad nisam imala neki problem sa težinom (ako ne računamo 2-3 kg viška ponekad) niti sa zdravljem, pa nikada nisam ni razmišljala o kombinaciji namirnica. Zato u stvari zaista ništa ne znam o tome.

< Poruku je uredio viking RR -- 4.6.2011 18:28:32 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 301
4.6.2011 18:27:48   
minavb
Nedjo, kad vec resis da zgresis, tj da uzivas, onda uzivaj na pravi nacin. Pojedi obicnu palacinku onako kako najvise volis. Neces se zadovoljiti ako pravis integralnu , nije to to. Kao ni pizza bez tone sira.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 302
4.6.2011 18:28:59   
minavb
IZVORNA PORUKA: viking RR

E ženice moje, kada biste samo znale kakva meni sve pitanja padaju na pamet, ali me je majke mi blam da ih javno pišem a i glupo mi je da maltretiram minu svojim nebulozama user posted image   

Raspali dok jos imam vremena.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 303
4.6.2011 18:29:14   
Anoniman
Viking, te palačinke sa mlevenom belom ribom su specijalitet moje mame, ne znam da ih iko pravi osim njeuser posted image Ko ih je probao nije prestao da ih hvali (naravno, i pohovane su, i sa bešamelom...). A belo meso meljem sama, jer stvarno nisam ljubitelj svinjetine i junetine kad se samelju a ima jako puno divnih jela u koja ide mleveno meso, pa mi je greota da ih nikada ne jedem.

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 304
4.6.2011 18:30:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Nedjo, kad vec resis da zgresis, tj da uzivas, onda uzivaj na pravi nacin. Pojedi obicnu palacinku onako kako najvise volis. Neces se zadovoljiti ako pravis integralnu , nije to to. Kao ni pizza bez tone sira.user posted image

Pa tako će verovatno i biti. Mislila sam da je ok sa integralnim brašnom, ali ako svakako nije ok, onda ću jesti običnu, kako inače volim, sa piletinom i siromuser posted image Hvalauser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 305
4.6.2011 18:30:32   
jelena038
mina, ma, super. nemam nista protiv, svako ima svoj recept za zdravlje.

meni dosta ova kolicina zdravih i prirodnih namirnica koje unosim, plus ostavljene cigarete, plus trening svaki dan i ne nerviranje oko gluposti.

necu sad bas kako koji savet procitam da primenjujem..

ja govorim iskljucivo o doterivanju linije, a kao prava ribetina svako leto dajem svom zdravlju jos jedan veeeliki plus user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 306
4.6.2011 18:30:43   
Ana RR

Kao ni pizza bez tone sira.user posted image

E sa ovim se slažem user posted image paradajz pelat i tona sira i meni dosta user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 307
4.6.2011 18:34:15   
Anoniman
Evo mog današnjeg menija:
10h kajgana od 1 jajeta, 1 belanceta i malo paprike, plus 1 paradajz
14  150g barenog belog mesa, 150g barenog brokolija sa soja sosom
16 jabuka
18 ogroman tanjir ljute paradajz čorbe (samo paradajz prokuvan sa c. i b. lukom, bez brašna, pirinča i rezanaca).
Pošto me čeka još mnogo posla, verovatno ću oko pola 8 gricnuti još nešto da me ne sastavi u ponoć, i toću verovatno onu malu tunu od 75g sa malo mladog luka.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 308
4.6.2011 18:39:07   
Verus
Palacinku sa Nutellomuser posted image  nek ti bude greh nad grehovima..njaaam
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Pa tako će verovatno i biti. Mislila sam da je ok sa integralnim brašnom, ali ako svakako nije ok, onda ću jesti običnu, kako inače volim, sa piletinom i siromuser posted image Hvalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 309
4.6.2011 18:39:16   
minavb
IZVORNA PORUKA: jelena038

E pa nije bas tako, ne postoji bezbroj recepata za zdravlje. Po nekome je recept za zdravlje rakija i slanina svaki dan, a nije bas tako.Ista pravila vaze za sve nas i zna se kako svi treba da cuvamo svoje krvne sudove, srce, bubrege, jetru, creva... Naravno, svako ta pravila primenjuje kako mu se svidja  i kako mu je lakse, ne moramo bas svi slepo da ih se pridrzavamo. Ja sada zelim da se resim 3 kilograma pa ovako jedem, a i kad ih se resim, opet cu ovako jesti da izbegnem bolesti za koje imam genetsku predispoziciju.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 310
4.6.2011 18:40:47   
viking
Ne nagovaraj je, goreće u nutricionističkom paklu zbog toga user posted image

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Palacinku sa Nutellomuser posted image  nek ti bude greh nad grehovima..njaaam
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 311
4.6.2011 18:42:56   
minavb
Sa mnom nesto nije u redu, ja ne volim palacinke sa kremom. Ako bi ih i jela, radije bih sa domacim dzemom od kajsije.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 312
4.6.2011 18:46:01   
minavb
dorucak:hladni nes sa slagomuser posted image
uzina: ovsi
rucak:pilece belo sa soja sosicem, cvekla salata
posle nemm pojma sta cu da jedem

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 313
4.6.2011 18:49:31   
jelena038

E pa nije bas tako, ne postoji bezbroj recepata za zdravlje. Po nekome je recept za zdravlje rakija i slanina svaki dan, a nije bas tako.Ista pravila vaze za sve nas i zna se kako svi treba da cuvamo svoje krvne sudove, srce, bubrege, jetru, creva... Naravno, svako ta pravila primenjuje kako mu se svidja  i kako mu je lakse, ne moramo bas svi slepo da ih se pridrzavamo. Ja sada zelim da se resim 3 kilograma pa ovako jedem, a i kad ih se resim, opet cu ovako jesti da izbegnem bolesti za koje imam genetsku predispoziciju.
jbg, moj tata i pola sveta tvrdi da je slanina najzdravija stvar na svetu, a druga polovina sveta tvrdi da je najveci otrov na svetu. i takvih primera imam jos milion.

ne zamaram se time, jedem i radim onako kako me je iskustvo naucilo. trudim se da mi ishrana bude raznovrsna, ukusna i zdrava, a da pritom ne budem slon.

samo to je i vise nego dovoljno. meni. ostali mogu i pod stakleno zvono, sto se mene tice, ja ne moram.

na stranu to sto smatram da je kod normalnih ljudi slepo pridrzavanje bilo kakvim pravilima ishrane na balkanu jednostavno nemoguce.

nikad se gore nisam osecala nego kad se moja mama ubila spremajuci za moju drugaricu koja je doputovala, a ova dosla i pocela da brljavi i skida namirnice sa pice, govori kako to ne jede i drzi nam svima predavanja. zivot nam se smucio, a ne vecera. tako me je bilo sramota.

mislim da je u danasnje vreme, kad se neko potrudi da te ugosti, svako izvoljevanje cist bezobrazluk

a da ne idem ni kod koga.. zbog zdravlja.. ma 'ebes takvo zdravlje!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 314
4.6.2011 18:50:00   
Verus
Slazem se donekle, ali zaista verujem da ima takvih tela/organizama/masina koje su jednostavno, prirodno, genetski super, a neke nisu, cak i kad paze i vode racuna.. Npr. kolega sa kojim radim: da vi vidite sta on jede vi bi umrli, umrli!  On je kao kanta za djubre, jede cipse, sladoled, hamburgere, picu, ma uzas zivi.  Ima 52 godine, nikad nije bio bolestan, holesterol u fenomenalan, i HDL i LDL nivoi, srce super.  Jednostavno mu je telo masina koje sve sagori i nista mu ne smeta.  A lepo ima reklama ovde za Lipitor (lek za holesterol), gde iz auta izlazi visoka, vita zena i daju mere visine, tezine i onda "meru" holesterola.  A on uzas zivi.. Tako da nije sva tajna u mrsavosti i ishrani.  Geni su cudo, uvek to ponavljam.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 315
4.6.2011 18:53:22   
Verus
Jelena: poznajem devojku koja je takva....samo pridikuje i drzi predavanja. Suvisno je da kazem da prijatelja nema (osim 1 devojke) i da uopste nije zabavno bilo gde ici sa njom ili biti oko nje.  Kome treba drug koji ti samo nalazi i istice mane, pa u cemu god, ishrani ili necem drugom...

Direktna veza do poruke: 316
4.6.2011 18:56:36   
jelena038

Jelena: poznajem devojku koja je takva....samo pridikuje i drzi predavanja. Suvisno je da kazem da prijatelja nema (osim 1 devojke) i da uopste nije zabavno bilo gde ici sa njom ili biti oko nje.  Kome treba drug koji ti samo nalazi i istice mane, pa u cemu god, ishrani ili necem drugom...
ma lako je meni kad samo mene kosta, ali kad ti obraz uzima pred drugima i kad je drugi trpe zbog tebe.. stvarno je neprijatno. sprovodi kuci sta hoces, al u drustvu se ponasaj kao vecina, jbm mu misa, ili bar glumi, ako ne umes.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 317
4.6.2011 18:57:43   
minavb
ja ne moram.

na stranu to sto smatram da je kod normalnih ljudi slepo pridrzavanje bilo kakvim pravilima ishrane na balkanu jednostavno nemoguce.

Sta ces, ima nas koji nismo normalni.user posted image
Ajde da ne kvarimo temu, svicnuce nam Olga bicem. Dakle vratimo se dijetalnom meniju.

Direktna veza do poruke: 318
4.6.2011 18:58:38   
Verus
Ma nece, i dalje smo pricali o ishrani, nismo offuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 319
4.6.2011 18:59:32   
Verus
OFF: mislim da je jelena mislila na vecinu populacije koja nema novca da prezivi od dana do dana.  Zdrava ishrana kosta, a ne moze to svako.

ja ne moram.

Ajde da ne kvarimo temu, svicnuce nam Olga bicem. Dakle vratimo se dijetalnom meniju.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 320
4.6.2011 19:02:19   
jelena038
ne mislim ja da ti nisi normalna, daleko od toga. osim toga, procitala sam negde da komentarises picu bez necega, kako nema smisla, tako da, ima jos nade za tebe user posted image

nema ljutis, svako kaze sta misli i kako radi, uopste nemam nameru nekoga da vredjam, ali je posteno da devojke koje, na primer, poucene tvojim savetima, kazem na primer, znaju i kako izgleda slepo pridrzavanje njima, kod vecine ljudi.

lepo je voditi racuna, ali preterivanje ni u cemu nije dobro, pa ni u zdravlju. tako bar ja mislim.

i nemoj sad da vam umesim gibanicu i okacim sliku ovde!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 321
4.6.2011 19:03:27   
Olga75
evo Olge user posted image
znaci dijetalni meni a ne koja je namirnica zdrava a koja nije

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 322
4.6.2011 19:04:43   
jelena038

OFF: mislim da je jelena mislila na vecinu populacije koja nema novca da prezivi od dana do dana.  Zdrava ishrana kosta, a ne moze to svako.

ja ne moram.

OFF: verka, mislila sam na normalne ljude koji par puta nedeljno kuvaju za prijatelje, ili idu kod prijatelja na veceru.. koji jedu u restoranu, ili prosto u pekari, koji vole na izletu da se opuste, najedu i zaspu pod lipom.. na normalne ljude, vecinu, kako god.. nista ruzno nisam mislila.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 323
4.6.2011 19:05:53   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja sam o dijetalnom pricala user posted image
znaci, zene, krompir i riba, na ovoj temi moze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 324
4.6.2011 19:06:23   
Verus
ah pa naravno, ali je neminovno da ce doci do razmene misljenjauser posted image
IZVORNA PORUKA: Olga RR

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here