|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
4.6.2011 1:06:50   
gagana83
Pa i ne izgledam jer imam 74 samo me mrzi da menjam tikeruser posted image
Proslog proleca sam imala 86 tako da je ovo sjajnouser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 276
4.6.2011 8:14:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagana83

A je l vazi popust i za zaovuuser posted image
Ona je "na dijeti" tako sto jede picu sa"vrlo malo parmezana"; pitu ali bez sira, samo sa spanacem; pljeskavicu iz brze hrane kojoj skine jednu polovinu lepinje i palacinke sa dzemom umesto sa kremomuser posted image

Ovakve dijete (user posted image ) sam ja držala kao devojka, kad se ugojim 1-2kg, pa kao pazim...a osnova za dijetu moje mame i babe je bila prženje u ulju, jer ulje ne goji, nego mast, pa su mi pržile slaninu u uljuuser posted image user posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 277
4.6.2011 9:03:23   
jelena038
evo, sta sam ja juce sebi smutila za rucak, nije bio bas neki ukus, ali proslo je.

nesto nalik na sataras, izdinstala sam luk, sargarepu, tikvice i malo secerca, cisto da bude zanimljivije i posolila. posle sam dodala kasiku sira iz kutije (onaj mladi, nemasni) i jedno jaje na kraju. to sam pojela sa komadicem proje.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 278
4.6.2011 9:05:33   
viking
Joj Jelena user posted image user posted image user posted image
Što nisi napravila običan sataraš? user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 279
4.6.2011 9:40:17   
jelena038
zato sto sam kupila tikvice, znam da su suplje, kao i gljive, ali ih ne volim. i onda sam kopala po netu sta bih s njima, ali nema nista bez mesa, ili testa, pa sam na kraju odlucila da ih pojedem ovako user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 280
4.6.2011 15:02:12   
Anoniman
Dorucak brusketi  od crnog tosta 2 kom / paradajz , origano , bosiljak i malo belog luka
uzina tresnje
Rucak mladi krompirici i zelena salata sa mladim lukom
Uzina breskva
Vecera ce biti vocni jogurt

Direktna veza do poruke: 281
4.6.2011 15:07:58   
jelena038
Kod mene danas:

Dorucak: banana
Uzina: sargarepa
Rucak: 100 gr pileceg belog mesa (dinstanog), 80 gr. pirinca (dinstanog), paradajz, hleb.
Uzina: narandza
Vecera: corba od povrca, bez hleba.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 282
4.6.2011 15:35:33   
Jeca*
Ja sam kod mojih, a rucak, da vam ne pricam...hrane u izobilju.
evo sta sam uradila: stavila sam u tanjir 3 kasike kupus salate, jednu papriku u ulju (iscedila max), 3 kriske paradajza, komad sira i rostilj (od raznih vrsta mesa po malo parče). Kad sam to pojela pobegla sam od stola :)

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

Direktna veza do poruke: 283
4.6.2011 15:47:04   
Anoniman
Jeco, pa to je super što si jela, šta fali roštilju, pa i da je malo masnije meso, bitno je da nisi jela hleb ili krompir, dobro je što si i samo to jela, znam kako je kad mama priprema...a one nekako znaju da ubodu, moja najbolje kuva kad sam na dijetiuser posted image
Ribizla, bravo za meniuser posted image Mada, ja bih ostala gladnauser posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 284
4.6.2011 16:58:12   
Jeca*
zato cu sebi da dopustim jednu palacinku sad za uzinu...pa ne mogu bas u svemu da odbijem mamu user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 285
4.6.2011 17:23:59   
Tea2
Na sve se lagano privikavam,ali i dalje ne znam kako bez hleba i čajne...A šta je sa kafom-da li je dozvoljena?I zar je krompir toooliko loš?

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 286
4.6.2011 17:36:43   
jelena038
Tea, ne moras da izbacis hleb, dovoljno je da prepolovis. mrsavices sporije, ali ipak hoces.
Kafa ne goji, goji secer u njoj. Ako pijes bez secera, ok, ako ne, predji na natren, ili nesto slicno.
Krompir nije toliko los, ali je kao hleb, pun je skroba, i ako ga jedes, nemoj hleb, i obratno.
Ako ga vec jedes, neka to bude kuvani krompir, nikako przen.
Ali u sezoni povrca, stvarno je smesno ne iskoristiti priliku, nego jesti krompir koji jedes cele godine i koji najvise goji, od sveg povrca.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 287
4.6.2011 18:01:58   
Anoniman
Nije loš krompir, nego njegova kombinacija sa proteinima. Jedi ga, ako već ne možeš bez njega, za ručak, ne za večeru, i u kombinaciji sa nekom svežom salatom, nikako sa mesom, jajima i sl. I naravno, nikako sa drugom skrobnom namirnicom, to je previšeuser posted image

Direktna veza do poruke: 288
4.6.2011 18:05:38   
viking
Sad ću ja jedno početničko pitanje (as usualuser posted image ) - krompir i riba?

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 289
4.6.2011 18:06:04   
minavb
IZVORNA PORUKA: Tea2

Na sve se lagano privikavam,ali i dalje ne znam kako bez hleba i čajne...A šta je sa kafom-da li je dozvoljena?I zar je krompir toooliko loš?

Nije krompir los ali se u dijetoterapiji cesto izbegavaju brzovezujuci ugljeni hidrati kojih u krompiru ima dost. Takodje, los je za kombinovanje pa se i zato izbegava. Nije lose pojesti ga koji sat pre treninga sa nekom salatom.
Kafa je dobra jer kofein iz nje ubrzava prenos acil ostataka do mitohondrija, pa se tako masti brze trose. Vec sam o tome pisala, takodje je odlico unositi kofein, tj kafu, pre treninga.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 290
4.6.2011 18:07:57   
minavb
IZVORNA PORUKA: viking RR

Sad ću ja jedno početničko pitanje (as usualuser posted image ) - krompir i riba?

Ne, nikako. user posted image
Riba i blitva, spanac, becar paprikas, riba u salati, riba i salata, ...

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 291
4.6.2011 18:09:03   
Anoniman
Palačinke sa ovsenim brašnom punjene mlevenom dinstanom ribom? Sme li to? Ili mleveno belo meso?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 292
4.6.2011 18:09:45   
viking
Pu majku mu! A baš je bilo ukusno user posted image  Nema veze, đuskaću na Cult-u večeras da se istrošim user posted image
IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ne, nikako. user posted image
Riba i blitva, spanac, becar paprikas, riba u salati, riba i salata, ...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 293
4.6.2011 18:16:35   
minavb
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Palačinke sa ovsenim brašnom punjene mlevenom dinstanom ribom? Sme li to? Ili mleveno belo meso?

Ne. Sa povrcem ili sirom su ok.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 294
4.6.2011 18:18:02   
jelena038
ja moram da kazem da ja ne odvajam namirnice sta s cim ide i vezuje se. idem prostom logikom, jedem duplo manje nego inace, u kalorijama, menjam slatkise i testo za voce i povrce i treniram. smrsam jako brzo.

s tim sto:

JA NIKAD NEMAM VISE OD 5 KG ZA SKINUTI

tako da ne moram da brinem o extremnim merama. kome treba da skine preko 10 kg, verovatno ovo o cemu mina prica mnogo znaci, ali ako tek koje kilo skidate pred more, ne mora toliko da se detaljise.

u vezi ribe i krompira, o da, ne jedem ribu bez njega user posted image sori, mina, ali nema te linije zbog koje bih pojela ribu bez krompir salate (sa sve kuvanim jajima u njoj). i jos je napravim vise, da mogu solo krompir salatu da veceram user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 295
4.6.2011 18:20:23   
Anoniman
Ok, volim i punjene povrćem. Ribu inače ne jedem, nego me zanima, čisto 'nako. A za palačinke sa belim mi je baš kriiivouser posted image Ali preživeću.

Direktna veza do poruke: 296
4.6.2011 18:22:13   
Verus
Nedjo: sto bi ti rekla, pa pojedi takvu palacinku, ali jednu, pa nece te ubitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 297
4.6.2011 18:23:24   
minavb
Jelena, kad sam pre trudnoce imala 54kg, hranila sam se po pravilima iz teme kombinacija, cak i rigoroznije. Nisam tako radila jer sam zelela da smrsam, vec zbog zdravlja. Svako zasto ima svoje zato, a to se odnosi na ovo o cemu pisem. Ne koriguje se ishrana zbog sala, vec zbog mnogih drugih stvari.

Direktna veza do poruke: 298
4.6.2011 18:24:46   
minavb
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ok, volim i punjene povrćem. Ribu inače ne jedem, nego me zanima, čisto 'nako. A za palačinke sa belim mi je baš kriiivouser posted image Ali preživeću.

Ja sam skoro skontala da ih zapravo uopste ne volim.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 299
4.6.2011 18:25:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Nedjo: sto bi ti rekla, pa pojedi takvu palacinku, ali jednu, pa nece te ubitiuser posted image

P ako mm bude insistirao da ih pravim, poješću, ali kad već nisu dobre neću ih samoinicijativno praviti. Ne ginu mi kad-tad, onda bolje što kasnijeuser posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here