|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
3.6.2011 14:47:02   
minavb
Sta te muci?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 251
3.6.2011 15:39:32   
viking
Evo mene muči user posted image  Sad je janče pomenula pizzu u nekoj temi, pa da ja pitam ovde - koliko je pizza stvarno loša, pod uslovom da se stave (koliko je to moguće) zdravi i niskokalorični sastojci - bez salama, sa dosta povrća, testo od integralnog brašna? 

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 252
3.6.2011 15:42:17   
jelena038
pa ako ti je dosta jedno parce, nije strasno user posted image al kome je dosta?

evo ti, pa izracunaj, samo testo je uzas, a gde je jos sve odozgo.. KLIK

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 253
3.6.2011 15:45:36   
viking
Hvala user posted image
Mada, meni su dva parčeta dosta, i to one obične pizze, male. Znam da pizza nije dijetalna, i da jeste loša samo me zanima koliko je zaista loša user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 254
3.6.2011 19:27:21   
minavb
Ako bi jela vegetarijanu od integralnog testa, steta ne bi bila velika, ali .ebes pizzu bez tone sira. Ja je prosto ne jedem, a kad je jedem, bez 4 sira necu ni da je pomirisem.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 255
3.6.2011 19:28:40   
gagana83
IZVORNA PORUKA: minavb

Ako bi jela vegetarijanu od integralnog testa, steta ne bi bila velika, ali .ebes pizzu bez tone sira. Ja je prosto ne jedem, a kad je jedem, bez 4 sira necu ni da je pomirisem.

user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 256
3.6.2011 19:36:22   
indy_25
Aktimel jogurt al to ne pikam kao dorucak user posted image
Dorucak: jedna kriska hljeba sa morskim plodovima i mozzarela light sirom
Uzina : nista
Rucak : Sendvic sir i salata jer sam bila vani.
uzina: 5 tresanja
vecera: riza, piletina, povrce to je sve bilo pomijesano sa rizom, i plus salata.

Znam da se riza ne jede s mesom al dok sam bila cijeli dan u gradu moj muz se prvi put potrudio da nam napravi veceru pa je to napravio. Nisam mogla da mu kazem e nisi trebao tako pa sam pojela valjda nije strasno puno user posted image nece se vise ponoviti user posted image . Bas je bilo ukusno al sam mu rekla ako jos ikada bude pravio da ne stavlja meso jer tako ne jedem vise .

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 257
3.6.2011 22:59:59   
Diabla
Dorucak: tunjevina, sa paradajzom, lukom i komadicem mladog sira

Uzina: sladoled, kapriuser posted image

Rucak: Supica, i 2 kasike spageta

Vecera: Sensia jogurt sa nekakvim ceralijama

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 258
3.6.2011 23:03:00   
snješka
Mina, jedno pitanjce, koliko je loš onaj Wellnes keks sa ovsenim pahuljicama? Danas sam bila na nekom seminaru, pa sam na brzinu doručkovala tri keksa. user posted image Pošto idem i sutra izgleda da će mi to tako i sutra biti.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Diabla)
Direktna veza do poruke: 259
3.6.2011 23:17:53   
minavb
Nije on los, samo ima secera pa nije bas tako dijetalan. DVa keksa i mala solja mleka, nije los dorucak ako vec ne mozes nesto drugo da organizujes. E da si nasla ovsi, to bi vec bila druga pricauser posted image

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 260
3.6.2011 23:19:40   
snješka
Vidjela sam da ima šećera pa mi zato nije bio najsretnije rješenje, ali.... Ovsi kod nas nema, tražila sam. Super, hvala ti.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 261
3.6.2011 23:22:14   
minavb
Kad sam isla na seminare, ili radila na nekim kongresima i sl, smuckam u teglicu ovsene pahuljice i jogurt i ponesem, ili napravim sendvic od int.hleba , mladog sira i sveze paprike.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 262
3.6.2011 23:25:39   
marija32
 Mina,kupila sam danas u Maxiju neke psenicne pahuljice Nutri vita, nadam se da valjaju, samo me nervira sto moram da ih prelijem sa vrucim mlekom ili vodom, a ne sa jogurtom, ili da probamuser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 263
3.6.2011 23:27:44   
snješka
Nisam stigla, samo sam na brzinu istrčala iz auta i kupila u najbližoj prodavnici. A našla sam i neki fitnes hljeb, pravi ga Mastermacher, izgleda mi baš dobro.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 264
3.6.2011 23:28:22   
minavb
Prelij sa jogurtom, ali ostavi da odstoji malo duze, moraju da omeksaju.

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 265
3.6.2011 23:29:34   
marija32
Hvala Mina user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 266
3.6.2011 23:34:27   
minavb
Nema na cemu. Na pp ti saljem broj tekuceg racuna.user posted image
E, cuvajte se tih lebova sto trpaju svasta u njih, narocito semenke suncokreta i ostalo.

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 267
3.6.2011 23:39:13   
marija32
Sve mozeuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 268
3.6.2011 23:55:41   
gagana83
IZVORNA PORUKA: marija32

Mina,kupila sam danas u Maxiju neke psenicne pahuljice Nutri vita, nadam se da valjaju, samo me nervira sto moram da ih prelijem sa vrucim mlekom ili vodom, a ne sa jogurtom, ili da probamuser posted image

I ja sam njih kupila, ali od jecma, nikako da ih probam.

Jutros sam zaboravila da doruckujem,. Setila sam se kad sam vec izasla iz kuce, , pa sam se vratila ali me mrzelo da se penjem na sprat, nego sam svratila do sveki i od nje maznula jedan Welnes keks i popila pola solje mlekauser posted image
Uzina - jagode oko 200g
Rucak- meso iz gulasa i bareni brokoli
uzina br 2- saka tresanja
vecera- kasika President mladog sira i jedna paprika.
Popila sam danas i nes sa mlekom.

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 269
3.6.2011 23:57:15   
gagana83

E, cuvajte se tih lebova sto trpaju svasta u njih, narocito semenke suncokreta i ostalo.

Ja bas pre neki dan rekla muzu kako ces na kraju verovatno da nam posaljes broj tekuceguser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 270
3.6.2011 23:57:57   
indy_25
Joj pa vi nista ne jedete na spram mene moji obroci su definitivno najveci i najraznolikiji. Moracu da kopiram od vas user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 271
4.6.2011 0:01:41   
gagana83
Indy, ne lupetaj, i ja bih jela vise da izgledam kao ti. Pogledaj na mom tikeru koliko imam kilauser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 272
4.6.2011 0:19:36   
minavb
IZVORNA PORUKA: gagana83

Ja bas pre neki dan rekla muzu kako ces na kraju verovatno da nam posaljes broj tekuceguser posted image

Jos kako, ako i tm hoce na dijetu, dacu vam porodicni popust.user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 273
4.6.2011 0:46:55   
gagana83
A je l vazi popust i za zaovuuser posted image
Ona je "na dijeti" tako sto jede picu sa"vrlo malo parmezana"; pitu ali bez sira, samo sa spanacem; pljeskavicu iz brze hrane kojoj skine jednu polovinu lepinje i palacinke sa dzemom umesto sa kremomuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 274
4.6.2011 1:01:43   
indy_25

IZVORNA PORUKA: gagana83

Indy, ne lupetaj, i ja bih jela vise da izgledam kao ti. Pogledaj na mom tikeru koliko imam kilauser posted image

Ti meni ne izgleds da imas 75 kg uopste. Odo i ja da trazim te tickere pa da ija stavim user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here