|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
2.6.2011 11:07:30   
lanajelena
Nedjo gde si pisala recept za punjene tikvice (zaboravna sam skroz secam se dinstane piletine i produbljene tikvice,rerna i moze mladi sir,sta jos stavljas npr)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 226
2.6.2011 11:12:36   
Sanjica26 RR
Tash ja ako ti kazem jelovnik mog muza koji mu je prepisao nutricionista..ne znam da li ce on to da jede.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 227
2.6.2011 11:12:42   
Anoniman
Ne znam gde sam pisalauser posted image To što izdubiš iseckaš, iseckaš piletinu, malo luka, paprike, eventualno sir, može malo belog luka, pa to ubaciš u teflon na par minuta, samo da pobeli meso, i time napuniš tikvice. Ja zalijem paradajz sokom, mada možeš paradajz ubaciti zajedno sa mesom, svež, i dodam origano i biber. Pečeš dok se ne ispečeuser posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 228
2.6.2011 11:16:42   
lanajelena
user posted image user posted image  hvala Nedjo,strpacu sve sto nadjem u frizideru (ali dijetalno) od ove moje ishrane svi u porodici(zgoljavi)smrsali sem mene user posted image  a hoce samnom da jedu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 229
2.6.2011 11:18:53   
Anoniman
Znaš kako, ako već hoće sa tobom da jedu a mrše su, ti njima pospi po tim tikvicama, pred kraj, neki kačkavalj, malo parmezana, ili tako nešto masnjikavo, neće ni primetiti da ne jedu isto što i ti, a neće gubiti kiliceuser posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 230
2.6.2011 11:21:59   
eni26
ja pijem puno mlekaauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 231
2.6.2011 12:10:43   
Verus
off: zene trebate unositi kalcijum, kroz ishranu se najbolje apsorbuje (bolje nego tablete)....zene posle 30te pocnu da ga gube iz kostiju a svakako smo skloni osteoporozi, tako da se sa tim ne treba zezati.
IZVORNA PORUKA: Jeca*

ja ne pijem mleko uopste...nemam ni naviku, ali kapiram da bi pola case do casa bilo ok. Mina?

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 232
2.6.2011 12:15:39   
minavb
IZVORNA PORUKA: eni26

koliko moze mleka dnevno da se pije?

Zavisi od potreba coveka. Kao sto sam mnoooogo puta rekla, dijetoterapija je individualna. Ja mleko ne pijem nikad, osim mrvicu u kafi. Jogurt pijem jako retko, mozd ajednom nedeljno. Nekom drugom odgovara vise mlecnih preradjevina i moze se popiti do 400ml dnevno.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 233
2.6.2011 23:18:02   
indy_25
Ja mlijeko volim i to hladno uz dorucak. Ne pijem ga sada jer zelim jos malo da smrsam ali pijem neke vocne jogurte sto pise na njima 0% vet. Moj danasnji dan je do pola bio dijetalni a od pola sam sve zeznula. I kajem se a i ne kajem.

Dorucak dijetalni: kolac od crnog brasna jedna snita 99 kcal
Uzina: Malo snicle pilece od juce da se ne baca mozda pola snicle i paradajiz sve ukupno nek bude 100kcal
Rucak. Isli na plazu pa narucila zdravi sendvic sa zutim sirom i salatom raznoraznom.
I na kraju sve to .ebem sa italijanskim sladoledom onaj na tocenje i to bas veliki user posted image
Vecerala nisam jer sam se kaznila zbog sladoleda user posted image

Ah sta da se radi sad je proslo kajem se jer mi to nije trebalo a opet ne kajem se to jest tjesim se jer kontam hajde nisam toliko debela da bas moram sve da pazim.
Moracu da jos malo samo smanjim kolicinu jer ja vise ne mrdam na vagi. sada su mi kolicine bs puno vece mozda je i do toga.

Jeco i ja sam se navukla na povrce, na voce nisam toliko al u povrcu jesam i meni je drago da idem u prodavnicu i da biram sta cu jesti sutra i svaki dan razlicito uzivam kad ga jedem.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 234
2.6.2011 23:30:54   
gagana83
Indy, ja mislim da je bolje da popijes mleko nego vocni jogurt. Uzmi mleko sa niskim procentom mlecne mast. Ja ga pijem, ali cesce pijem jogurt, i to ne uzimam one sa najmanje masti, oni su mi kao voda,najcesce uzimam 1.6% mm.
Ja sam danas preterala sa jagodama, sta cu kad ih volemuser posted image
dorucak-Balans jogurt sa psenicom i psenicnim klicama, popila sam celu flasicu od 250ml
uzina-250g jagoda
rucak-svinjska snicla-oko 100g, jedna svaza paprika i nekoliko zalogaja krastavca
uzina- jagode
vecera-sveza paprika i malo mladog sira.
I griznula sam malo plazme, morala sam, Una me hranilauser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 235
2.6.2011 23:38:51   
indy_25
Super ti je jelovnik Gagana user posted image . A sto mlijeko a ne jogurt mislis bolje je za mrsanje. Ja i kad pijem mlijeko to je polu masno a jogurti su ovdje puno cvrsti nisu ko voda pa cak i ti bez masnoce. Ja ih inace sve mutim s vodom ( osim vocnih ) jer ne volim ni kad su cvrsti.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 236
2.6.2011 23:41:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Tash ja ako ti kazem jelovnik mog muza koji mu je prepisao nutricionista..ne znam da li ce on to da jede.

De mi ga šibni na mail. user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 237
2.6.2011 23:43:18   
Sanjica26 RR
Hocu, hocu. Aj od ponedeljka ako nije kasno. Okacen mi je o frizider, pa treba da ga prekucam. a, ti pusti u pp tvoj mailuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 238
3.6.2011 0:13:05   
gagana83
IZVORNA PORUKA: indy_25

Super ti je jelovnik Gagana user posted image . A sto mlijeko a ne jogurt mislis bolje je za mrsanje. Ja i kad pijem mlijeko to je polu masno a jogurti su ovdje puno cvrsti nisu ko voda pa cak i ti bez masnoce. Ja ih inace sve mutim s vodom ( osim vocnih ) jer ne volim ni kad su cvrsti.

Ma ne mislim jauser posted image
Mina kaze da je voce najbolje jesti samostalno i ja je slusamuser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 239
3.6.2011 13:27:19   
Maya21
dajte mi neki predlog sta dans da pravim za rucak, ponestalo mi ideja user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 240
3.6.2011 13:33:57   
Anoniman
Eno ti na vrhu strane moj recept za tikvice, možeš i sa mlevenom svinjetinom ili junetinomuser posted image
Španat, rižoto sa šampinjonima i paprikom, krompir sa blitvom, salatu sa tunjevinom, paradajz punjen krompirom ili krompir punjen paradajzomuser posted image , paprike punjene krompirom (naravno, u rerni, bez brašna...znaš već).

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 241
3.6.2011 13:38:10   
Maya21

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

, paradajz punjen krompirom ili krompir punjen paradajzomuser posted image ,

e pa sister, ovo da je napisao neko ko me ne znam ali ti... CCC!! inace sve ovo drugo sto si nabrojala danima samo obrcem, juce sam pravila rizoto sa sampinjonima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 242
3.6.2011 13:40:26   
Anoniman
Majo, a da pitaš Neđu ? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 243
3.6.2011 13:41:40   
Maya21
ma vidis da mi pise da jedem paradajz a ja ga ne podnosim user posted image

< Poruku je uredio Maya21 -- 3.6.2011 13:42:11 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 244
3.6.2011 13:47:03   
Anoniman
Možda eventualno paradajz punjen mladim sirom i lukom, ili luk punjen paradajzom, ili luk sa lukom i paradajzomuser posted image user posted image user posted image
Ja sam pravila slatki kupus, sa tankom zaprškom u koju sam stavila malo ulja, ovseno brašno i alevu papriku, i sa dosta kuvanog, jelte, paradajzauser posted image I jedem to za ručak.
Možeš da napuniš šampinjone povrćem, pa zapečeš u rerni, možeš neke improvizovane kineze (stalno to pravim)...Kuvaš za sve ili samo za sebe?

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 245
3.6.2011 13:48:47   
*Alexx*
Paprike punjene krompirom user posted image Otkud znam, babure mi imaju oblik slican paradajzu.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 246
3.6.2011 13:56:27   
viking
Majo, u aluminijumskoj foliji filet ribe, krupno sečenu glavicu luka/papriku i mladi krompir, pa sve u rernu.

Zelenu salatu, iseckan mladi luk i konzervu tunjevine sa parčetom tosta. Umesto tunjevine može pileće belo sečeno na trake, začinjeno i pečeno na grilu.

Salatu od svežeg spanaća, mladog sira i piletine.

Piletinu (ili neko drugo meso) sa grilovanim pečurkama ili barenim brokolijem ili karfiolom.

Piletinu (ili neko drugo meso) ispečenu u voku (ili gril tiganju) sa paprikom, kupusom, lukom, tikvicama... Uz to pirinač.

Supu od paradajza i grčku salatu.  

< Poruku je uredio viking RR -- 3.6.2011 14:00:14 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 247
3.6.2011 13:58:49   
*Alexx*
Mmmmm, supa od paradajza...

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 248
3.6.2011 14:20:20   
gagana83
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Paprike punjene krompirom user posted image Otkud znam, babure mi imaju oblik slican paradajzu.

Ovo obozavam, ali sa dosta crnog luka i malo aleve paprikeuser posted image
Ja danas kuvam gulas od teletine, naravno sa puuuno lukauser posted image Uz to cu obariti brokoli i napraviti neku salaticu.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 249
3.6.2011 14:43:28   
Tea2
Skuvala sam pilećie batake i teletinu,sargarepu,belu zelen i karfiol.A onda trilema:
Krompir?
vegeta?
fida?
Kilogram manje.
Mina?

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here