|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermogram i spermokultura
19.1.2010 10:24:32   
bebironcic
Slazem se sa tobom u vezi lekara,ovde ja katastrofa!Ali probali smo i u Nisu,isli cak i na sudsku medicinu da uradi rezultat,jer je tamo kao najbolji aparat i opet nista.U svakom slucaju hvala na savetimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 826
19.1.2010 10:27:16   
Anoniman
ako imate para(pošto deru al su stručnjaci) odite do Niša u Poligyn ordinaciju u Zoni 3.....profesori sa medicine,svi do jednog....user posted image

(odgovor članu bebironcic)
  Direktna veza do poruke: 827
19.1.2010 10:30:26   
bebironcic
Jos jednom hvala.Sigurno ne deru vise nego u Bg-u!U Bg- smo placali za jednu analizu i po 25000din!Ali pare nisu bitne,bar kada je za ovako nesto! 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 828
19.1.2010 10:32:47   
Anoniman
nema na čemu "komšika",samo da bude plivača i bebirončeta juniorauser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 829
19.1.2010 10:34:52   
Mari86
Eto bebi...pokusajte...naravno da ne treba zaliti novac kada je ovako nesto u pitanju..user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 830
19.1.2010 10:39:36   
bebironcic
Naravno da hocu,kada je to u pitanju nikada ne posustajem!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 831
19.1.2010 10:40:58   
Mari86
IZVORNA PORUKA: bebironcic

Naravno da hocu,kada je to u pitanju nikada ne posustajem!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ja sam sinoc pitala mm sta cemo ako opet ne bude dobro..rekao mi je da nece da misli tako..
i da ce sve biti dobro...uffff....nadamse da hoce user posted image

Direktna veza do poruke: 832
20.1.2010 14:02:55   
bebironcic
Ako mi verujete citala sam sada ovaj forum od pocetka!Posteno padoh u nesvestuser posted image Mari,mi ocigledno imamo isti problem,samo je razlika opet velika!Tm je i dalje pod terapijama,a mm niko nista nije dao!I zato,citajuci sve ispocetka,resila sam da i mm pocne da pije nesto sam na svoju ruku!Nece mu nista skoditi samo se sve moze popraviti,nadam seuser posted image A reci mi sta su tm rekli kao dijagnozu,posto mm nisu rekli nista!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 833
20.1.2010 15:43:06   
Veca77
Upravo sam odnela spermu mm u laboratoriju i rezultati spermograma i spermokulture ce biti gotovi u petak!!! Nadam se da ce sve biti OK!!!

U ovoj ordinaciji gde idem na preglede, bez zakazivanja vrse analizu sperme!! To je bas super! Ne moras da zakazujes, pa da onda tempiras kad ces da .... znate vec user posted image user posted image user posted image
I iznenadilo me je sto su jako jevtini - 1320 din i spermogram i spermokkultura!

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

Direktna veza do poruke: 834
20.1.2010 15:44:30   
cipiripi
bas jeftino...

jel si je uvila dok si nosila? bitno je da ne bude na hladnom...
ja kad sam je nosila za inseminaciju drzala sam se kod grudi...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 835
20.1.2010 15:49:07   
Veca77
Uvila sam je! Ali, dok sam vozila tamo, nisam mogla bas da je drzim i da odrzavam temperaturu, ali sa grejanje u autu ukljucila na max. Pa mozda sam se vozila citavih 5-6 min (ordinacija je jako blizu mog stana)! Verujem da joj se nista nije desilo i da ce broj spermica, i to progresivno pokretnih biti veliki! Ko ce da doceka petak da vidi rezultate......?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 836
20.1.2010 15:52:58   
cipiripi
super user posted image
brzo ce doci petak. drzim fige user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 837
20.1.2010 15:55:18   
Veca77

IZVORNA PORUKA: cipiripi

super user posted image
brzo ce doci petak. drzim fige user posted image

Cipiripice plavusice, i ja tebi drzim fige za sve ove analize koje radite a u eskimcice posebno polazem nadu i verujem da ce biti jaki i izdrzljivi i da ce opstati bez ikakvih problema!!! user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 838
21.1.2010 9:33:10   
Mari86

Ako mi verujete citala sam sada ovaj forum od pocetka!Posteno padoh u nesvestuser posted image Mari,mi ocigledno imamo isti problem,samo je razlika opet velika!Tm je i dalje pod terapijama,a mm niko nista nije dao!I zato,citajuci sve ispocetka,resila sam da i mm pocne da pije nesto sam na svoju ruku!Nece mu nista skoditi samo se sve moze popraviti,nadam seuser posted image A reci mi sta su tm rekli kao dijagnozu,posto mm nisu rekli nista!

Moj mm je operisao varikokelu pre vise od dve godine,pocetkom prosle godine extra rezultata da bi kasnije poceo da pada...
Drasticno je pao kada smo dosli iz Egipta,i lekar kaze da je napad uticala ta klima,koja njemu eto nije odgovarala..user posted image
Pio je Profertil kao bice bolje od toga..ono jos gore...Lekar je prepisao Andriol iklomifen evo jos malo ima da pije pa cemo videti kakvo je stanje..
Urolog nije postavio dijagnozu,rekao mu je samo da mora da se pazi,ne sme da pije,pusi,a pogotovo ne sme da se razboli i dobije temperaturu..kad je bila sezona virusa nismo iz kuce izlazili..user posted image
sada mm pije jos kompleks vitamina B,seme bundeve,crveni zdravac,zen-sen,Andiol i Klomifen od 50mg.

Pa treba da pocne tm da pije nesto,zasto ne bi???user posted image

Direktna veza do poruke: 839
21.1.2010 9:57:30   
bebironcic
Kazem ja da cemo morati nesto na svoju ruku!Mm ne pije,ne pusi...pa ih nemauser posted image Na svu srecu mm se ne buni i hoce sve da pokusa,tako da je juce odmah otiso u kupovinu-semencice,cajcici,medici...A sto se tice lekova koje si napisala sada i pre niko nam ih nije pomenuo,a bili smo kod nekih urologa koji vaze za vrhunske!Sada sam bila na jednom sajtu,i poslala pitanje njihovom urologu-bas me zanima sta ce reci!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 840
21.1.2010 10:00:38   
Anoniman

Kazem ja da cemo morati nesto na svoju ruku!Mm ne pije,ne pusi...pa ih nemauser posted image Na svu srecu mm se ne buni i hoce sve da pokusa,tako da je juce odmah otiso u kupovinu-semencice,cajcici,medici...A sto se tice lekova koje si napisala sada i pre niko nam ih nije pomenuo,a bili smo kod nekih urologa koji vaze za vrhunske!Sada sam bila na jednom sajtu,i poslala pitanje njihovom urologu-bas me zanima sta ce reci!

ja mogu da ti preporučim vrhunskog urologa koji radi u Nišu u bolnici a i svuda po svetu, od prostih stvari do operacija promene polauser posted image ako želiš, da ti pustim pp?moj je jako dobar prijateljuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 841
21.1.2010 10:02:26   
2002m
Mi u ponedeljak idemo da muzic radi sperm.Pa da vidimo sta dalje,sve zavisi od njegovih rezultata.Jedva cekamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 842
21.1.2010 10:02:49   
bebironcic
Moze baniniuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 843
21.1.2010 10:03:06   
Mari86
Eto bebi uzmi broj od banini...a sto se tice ovih lekova...to nemoj da uzima na svoju ruku,
mada ne znam kako bi mogli da mu skode..oni nisu kao mi..user posted image user posted image user posted image
Ja se iskreno uzdam da su nam pomogli..posto mi kasni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 844
21.1.2010 10:03:55   
bebironcic
2002m samo opusteno i razmisljaj pozitivno i bice sve ok.drzimo ti palceveuser posted image

Direktna veza do poruke: 845
21.1.2010 10:04:13   
2002m
Mari user posted image  

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 846
21.1.2010 10:05:29   
2002m

2002m samo opusteno i razmisljaj pozitivno i bice sve ok.drzimo ti palceveuser posted image
opustena sam,zato i kazem da jedva cekam.Bitno da smo opet krenuliuser posted image samo kod drugog ginekologa.

Direktna veza do poruke: 847
21.1.2010 10:06:08   
bebironcic
E,Mari draga ...kada bih znala da ce se nesto popraviti jela bih i ono sto se ne jede-bas sam grozna!?Ne razmisljaj o tome kada bi trebalo da dobijes,znas i sama da psiha utice dosta na coveka!

Direktna veza do poruke: 848
21.1.2010 10:06:58   
Anoniman
bebi imaš ppuser posted image

Direktna veza do poruke: 849
21.1.2010 10:07:34   
bebironcic
Vidim da cemo i mi morati to da uradimo-da promenimo i ginekologa i urologa,urologa prvenstveno jer problem ima mmuser posted image

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here