Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 6.12.2009 7:09:38
|
|
|
|
twinss
|
ja imam jedno pitanje ?! moj dečko pije proxeed plus za koji dan će biti mesec dana ( ima smanjen broj i pokretljivost ) pa me zanima da li može da se stanje popravi i za mesec dana ili to mora da se čeka da prođe 3 meseca plus 3-4 nedelje da se sperm.obnove. a inače pije i onu smešu sa medom. da li se nekom desilo da dođe do poboljšanja ranije? ja sam tako nestrpljiva i sve nešto treba da čekamo, pokušavamo više od 8 meseci a moj ginekolog mi kaže da čekam godinu dana pa ako ne ostanem onda će početi ozbiljnije. i još mi je rekao kako je dovoljan samo jedan sperm.da me oplodi. ne znam možda on želi malo psihički da me smiri. dečko je samo jednom radio spermogram pre 2 meseca i rezultat mu je bio 10 miliona u 1ml. 20% brzopokretnih oko 60% sporopokretnih i 30% mrtvih....i on je osnovu toga kupio proxeed plus i sad to pije....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 6.12.2009 9:17:48
|
|
|
|
dacca
|
mOJ MUZ JE PIO MEDENU SMJESU, ZINK, VITAMIN e I VITAMIN c. treba da uradi spermogram, vidjecemo sta ce biti
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 6.12.2009 15:21:12
|
|
|
|
cipiripi
|
ne moze da se radi ranije spermogram zato sto je spermogeneza na 72 dana. moze on da ga uradi ali ce biti lazan rezultat...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 11:26:49
|
|
|
|
Mari86
|
Evo i mene drage moje!! mm je dobio terapiju u petak Klomifen jedna na dan...po pola ujutru i uvece i Andiol -sa ovim imamo problem,morala sam da ga narucim i sada cekamo da stigne..Da li neko zna koliko kosta? mm treba da pije 3x1 i sve ovo treba da pije narednih 45 dana... i onda kontrola!!! Da li neko zna zasto muskarci piju Klomifen i kakav je taj lek Andiol... Inace u petak sam videla i rezultate spermograma samo 0.3 mil....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 14:11:26
|
|
|
|
cipiripi
|
o klomifenu zna Ana RR... cini mi se da njen muz to pije...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 14:16:15
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi o klomifenu zna Ana RR... cini mi se da njen muz to pije... Da i meni se cini da mi je jednom pisala,listam pa valjda cu naci danas!! A sto se tice Andiola sada su me zvali iz Apoteke stigao je lek,30 tableta 700 dinara a 30 tableta je 10 dana terapije, a mi treba da je uzimamo tj.mm 45 dana znaci izadje na kraju 3500 dinara...ali dobro sta je tu je...procitacu uputstvo danas i napisati sutra sta je... cipiripi
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 14:36:00
|
|
|
|
cipiripi
|
ja nasla na netu da je sinteticki testosteron
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 14:37:36
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ja nasla na netu da je sinteticki testosteron To sam i ja nasla...mm treba da ga pije 3x1 na dan...sta mislis da popije danas tri? Bice tri sata kada mu odnesem kuci... Posto on sprema danas rucak ja idem u apoteku ..pa ne znam da li da odmah popije jednu pa predvece jos jednu i pred spavanje?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 14:45:17
|
|
|
|
cipiripi
|
pa neznam mila..nisam doca ali vec je kasno...za tu prvu jer ipak treba da se napravi neki razmak... ja bih da sam na negovom mestu uzela danas dve, a od sutra da krene 3.. mislim da je to najispravnije.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 14:52:01
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi pa neznam mila..nisam doca ali vec je kasno...za tu prvu jer ipak treba da se napravi neki razmak... ja bih da sam na negovom mestu uzela danas dve, a od sutra da krene 3.. mislim da je to najispravnije. Ja htela da ga narokam testosteronom
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 15:00:30
|
|
|
|
cipiripi
|
ludacoooo
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:14:54
|
|
|
|
melania
|
Drage moje mi smo juce pokazali doktoru rezultate spermograma,mm je strasno iskritikovao zbog cigareta.Lepo nam je objasnio da i sa najboljom terapijom i ishranom ne mozemo dobiti bolje rezultate ako on nastavi da pusi po dve pakle.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:17:33
|
|
|
|
Iva979
|
Au pa 2 pakle je stvarno puno. Da li moze da smanji? bar upola, da ne kazem i vise od toga...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:19:17
|
|
|
|
twinss
|
ćao melania a kakvi su rezultati tm?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:20:15
|
|
|
|
melania
|
Obecao mi je juce da hoce.To sam mu ja odavno rekla ali ga je doktor prilicno uplasio
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:23:09
|
|
|
|
melania
|
Ima progresivno pokretnih 30%,u mestu 10% i nepokretnih 60%,ima i manji broj spermatozoida oko 6 miliona,to je oligoastenospermia.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:25:07
|
|
|
|
cipiripi
|
imam i ja taj probem sa mm i on pusi blizu 2 pakle....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:28:41
|
|
|
|
twinss
|
aha ok. moj dečko ima malo bolji...ali ne mnogo... ja stvarno ne ruzumem da nekom smetaju cigarete za spermatozoide a nekom baš ništa.... mada isto tako utičinu za ženu tj njenu cervikalnu sluz i ako je sluz loša ne može da dođe do
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:29:46
|
|
|
|
melania
|
Ovako ce mm izgledati ako ih ne ostavi
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:33:30
|
|
|
|
melania
|
Kako moze da ti ne smeta ako popusis toliko cigareta,svi mi znamo sta je sve u njima a pritom radis 10 sati i nemas vremena za rekreaciju.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:41:07
|
|
|
|
cipiripi
|
smeta to je cinjenica..ali treba doci ta cinjenica do mozga.. bilo bi extra kad bi spermogram bio validan na svakih 7 dana, ma i 5 dana, pa da ih ubedimo da samo tad ne puse pa da uporede nalaz...e tad bi bili u shoku, i batalili ih za sva vremena!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 21:47:25
|
|
|
|
melania
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi smeta to je cinjenica..ali treba doci ta cinjenica do mozga.. bilo bi extra kad bi spermogram bio validan na svakih 7 dana, ma i 5 dana, pa da ih ubedimo da samo tad ne puse pa da uporede nalaz...e tad bi bili u shoku, i batalili ih za sva vremena!!!!!!!!!!!!!! To bi bilo super
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 8.12.2009 10:30:25
|
|
|
|
Mari86
|
Moj mm takodje pusi..doktor mu je rekao da smanji da uzme za pocetak sa manje nikotina i da pusi oko 10 na dan.. za sada se pridrzava...uzeo je slabije i smanjio...vazno mi je da vidim da ima volju !!! A za kafu mu je rekao da moze da popije dve na dan,ali cigarete jok!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 8.12.2009 10:32:47
|
|
|
|
NinaMandarina
|
E drage moje, i mm pusi nazalost, ali je smanjio od kad pije ove lekove. Prestao je da pije i koka kolu, kafu pije, umereno, mada mislim da od svega toga kafa je najmanje stetna
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 8.12.2009 10:43:05
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Twins, i mm pije proxeed tek trecu nedelju. Nama su rekli da treba da se pije minimum tri meseca da bi imalo efekta. Jel tm nastavlja da pije?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?