Anoniman
|
moram da vam ispricam sta nam se desilo preskinoc. ksenija popila mleko i zaspala. posle pola sata se budi i place. posto sam przila palacinke kazem mm da je preuzme. on je stavio kod nas u krevet i legao pored nje, iako sam ja kategoricki protiv toga. kao samo dok se uspava pa ce je preneti. dolazim posle 15-ak minuta da ih vodim, njoj oci kao krofne, a on kunja. kako me je videla tako se uhvatila dole. ja pitam sta je duso bilo, hoces da piskis? kaze daaaaaa. skocimo mi, stavimo je na nosu, medjutim ona nece u spavacoj da sedi, trazi da stavimo nosu u dnevnu (logicno, jer su tamo igracke). onda je kakila i piskila. kazem ja mm ma ne bi se ona ni budila zbog piskenja, nju je mucio stomak pa se probudila da kaki. inace, ima godinu dana kako ne kaki u pelenu. vratimo je mi u krevetac, zaspi ona za par minuta. posle sat do sat i po vremena probudi se ponovo zove me i vice mama pisi, mama pisi cenia.. mi je stavimo na nosu, ovoga puta u mraku spavace sobe. ona piski, vratimo je odmah u krevet i lepo zaspi. ujutru kada smo se probudili pelena joj je bula potpuno suva. znaci, piskila je ta dva puta i posle vise nije do jutra. ali je zato cim se probudila napunila nosu do pola. e sad.. kazem ja mm da bih da probam da joj skinem bar dnevnu pelenu, jer je ionako bzvz stavljam, uvek bude suva. medjutim, juce zaboravim na to, jer sam isla kod tate u bolnicu u poset_u, a cuvala je sveki dok je spavala. danas resim da joj ne stavim pelenu preko dana, pa sta bude, ako se upiski - upiski! jos sam joj rekla pred spavanje: vidis sad nemas pelenu, samo gacice, znaci nemoj da piskis u gacice da ih pokvasis, nego trazi nosu, jel vazi? ona se uhvatila dole, kao da proveri dal su stvarno gace. sad se mislim sta ce biti i da li sam pogresila. inace, planirala sam da probam nocnu da joj skinem tek tamo u novembru/decembru kada stigne beba, jer cu ionako ustajati nocu po sto puta. da probam u prvo vreme da joj je stavljam, ali da je budim par puta u toku noci. recimo piski pred spavanje, pa onda oko ponoci, pa pred zoru i to je to. iskustva?
< Poruku je uredio Macaki -- 13.6.2013 14:23:58 >
|