Shishica -> RE: Skidamo pelenu! (27.6.2012 22:23:24)
|
Pa dooobro, nema veze, oni se ipak jos uhodavaju.. ni Ema bas nije da ne napravi propust.. za kakenje pogotovo.. pre dan, dva je kakila po laminatu i samo je dosla kod mene u kuhinju i rekla: "Mama brzo.. tamo sam puuuuno u sobu.. idem ja na nosu dok ti.. brzo, brzo.." i trci u kupatilo, ja za njom, stavljam je na solju, ona mi pokazuje carapu: "Mama skini, tu sam zgazila, prljala sam.." [sm=smiley18.gif][sm=smiley6.gif] Odem onda u sobu.. a ono govance tu, govance tamo, a ono glavno spljeskano.. Brate, skupljaj, ribaj..kud joj gace ne obukoh prethodno.. i sve ja sredim i kasnije nadjem jos jedan purak malo ispod stocica.. da li ga sutnula trceci ili sta.. [sm=smiley29.gif] Opet se ispiskila i na sred prodavnice.. Prodje dan i bez toga, ali onda to znaci da ne kaki taj dan. Nikad se ne upiski vise od jednom na dan, ako se upiski.. Uzas.. ali onda me obraduje sa puno: "Mama upiskicu se...brzo, brzo.." i sa suvim kreveticem.. i ovo sve zaboravim.. Mislila sam da ce do ovakvog stadijuma trebati citavo leto, ali trebalo je samo tri nedelje.. cutim i teram.. Mozemo mi to, zenice [sm=bravo.gif]
|
|
|
|