LillyT -> RE: Skidamo pelenu! (1.7.2012 14:53:11)
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Ja sam valjda poslednja sto veruje u deciju nevinost i neiskvarenost [sm=smiley1.gif] Verujem i ja, ali me moja često demantuje [sm=smiley1.gif] Scena kod mojih gde je L bila nedelju dana. Rekla sam im da je stalno nude da ide na nošu i drugi-treći dan se smorila, ali je sedela. Mama kao izađe napolje, a L gleda, vidi nema nikoga (moja mama viri iza zida), ona ustane, uzme njenu flašu vode, sipa u nošu, sedne, ustane i stane pored, i viče "bavoo" i još tapše. IZVORNA PORUKA: minavb Mi nismo ni blizu odvikavanja. Nosa ga ne zanima, bezi sa nje, kad mu skinem pelenu i ostavim u bodicu, upiski se posle nekog vremena i uopste mu ne smeta da sedi mokar, a juce se i ukakio u gace i igrao se bez problema dok nisam primetila da su mu gace druge boje. Mina, za skidanje pelena su kod moje Lare jako zaslužne jaslice (i vaspitačice). One ih tamo vode na nošu, pre nego što smo skinuli pelenu, ona je par nedelja bila tamo suva, jednostavno je stalno išla na nošu, idu drugi, ide i ona. Videćeš i sama. Pa bolje je da ih skine kada je on spreman, nego da ga forsiraš nedeljama, pa da se samo mučite.
|
|
|
|