minna -> RE: Skidamo pelenu! (6.7.2012 8:50:59)
|
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za sve Ja sam Vladi pocela posle jaslica da skidam pelenu, i napolje idemo bez pelene. Juce je bio 2.dan. Nekad piski u nosu, nekad ga nudim, nekad trazi sam, nekad pocne da piski pa trazi, a nekad samo nastavi i gleda. Juce je trazio da kaki, uopste nema strpljenja da sedne na nosu. Sedne i kaze neeeema posle 3 sekunde. Onda se vracao 3 puta na nosu i na kraju uspeo[sm=smiley36.gif] Onda je u kolima prijavio da mu se piski, sva sreca pa nismo bili samo nas dvoje, tako da ja izvadih pelenu, i stavih je ispred njega umesto nose, to mi je jedino palo na pamet, jer nije bilo zgodno za stajanje a mislim da on ne bi izdrzao dugo. Onda mu se pripiskilo kad smo bili u meku na kasi, ja mu rekla da saceka, izdrzao jedno 3 min i piskili ispred uz drvo. Nije lose za sad, samo sto znam da ce ga pelene u jaslicama skroz zbuniti, ali ajde nek pocne kod kuce da prijavljuje svaki put pa ve valjda i njima ili ce oni pristati da mu skinu, ako kazem da je naucio. Ako nauci[sm=smiley36.gif] Jao kakav kilometraski post, izvinjavam se
|
|
|
|