PRINCESSS -> RE: Skidamo pelenu! (25.6.2012 16:55:51)
|
Cao mame,evo da se pridruzim i ja.Pocela sam da odvikakavam mog sina od pelena pre nekih 10 dana (on inace ima 2 godine i 5 meseci) i za sada fino napredujemo.Prvih 2 dana je non stop bio mokar i ja sam onda ukapirala da piski na svakih sat ipo,dva pa sam ga u to vreme i stavljala na nosu. Cesto bi piskio,ja bih se onda odusevljavala,tapsala mu,isli bi zajedno da prospemo u solju,on bi pustao vodu [sm=smiley36.gif]. Onda je treci dan sam trazio nosu,seo,piskio i rekao ""bravo,ja sam pametan"" [sm=bravo.gif] Od tad uglavnom trazi sam,desi mu se da prvo pisne u gace ali uvek veci deo posla obavi u nosi.Sto se kake tice tu uvek prvo u gace pa tek onda prijavljuje i dovrsava u nosu.Samo par puta je rekao na vreme.Inace njemu je sve ''kaka'',ne pravi razliku.Juce je sam skinuo dnevnu pelenu,rekao je da mu je mala,da ga zulja i da je bacim u djubre.I evo upravo spava opet samo u gacicama.Juce se upiskio tokom spavanja u krevet,a sada ne znam,cekam da se probudi pa cu videti.Nocnu i dalje ne skidamo jer mislim da jos uvek nije vreme.Sve u svemu,deset dana se ucimo i ima napretka ali jos uvek nismo potpuno suvi [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|