RE: Skidamo pelenu! (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

tekta -> RE: Skidamo pelenu! (20.6.2012 17:10:11)

kad obavi dodje da mi kaze sta je uradio i gde je uradio, i kaze recimo mama pikio sam, nesi suvu gacu, al da trazi nema sanse! mali bezobraznik[sm=smiley15.gif]

Shishica -> RE: Skidamo pelenu! (20.6.2012 17:16:22)

Nama se Ema popiskila na sred prodavnice, jedna zena stoji i umire od smeha gledajuci je, mi trazimo dzoger da li imaju pa radnica brise, guzva oko presvlacenja, cirkus ceo.. dobro bar nije bilo guzve.

Mnogo piski i kaki po laminatu, ima da se potklobuci! Trazi nosu ali tek kad obavi svoje, jednom je trazila samo pre, ali malo je piskila i posle 5 minuta na laminat. I tako ima raznih situacija.. samo ozbiljnosti nema..

Preko dana ni ako spava ne stavljam pelenu, samo nocu (to sam vec pisala), a sad posto ima boginje mislim da joj ne stavim ni nocu da joj se ne nacickaju ispod pelene..ne znam kako cu to izvesti, ali..mislim da je pametnije.. ne znam. Videcu.

bojanica7 -> RE: Skidamo pelenu! (20.6.2012 22:30:36)

IZVORNA PORUKA: Shishica
Mnogo piski i kaki po laminatu, ima da se potklobuci! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] hiihhiihhi

evo danas zamalo da bude da se nijednom nije upiskila. [sm=bravo.gif] i ne nudim je vise, nema smisla. iskljucvo kad gospoja zatrazi [sm=smiley36.gif] al eto danas prvi put da nije kakila. mozda nije htela da kaki u gace pa nije kakila uopste [sm=smiley36.gif]

na strandu su svi sedali na nonu osim nje.. uopste nije piskila od pet do osam. mozda je u dunavu dok se brckala [sm=smiley36.gif]

New Mom -> RE: Skidamo pelenu! (20.6.2012 22:46:07)

Mi smo bili u dužoj šetnji (3 sata) i nije se upiškila, pa sam se malo opustila po tom pitanju.
Kad smo došli,rekla je "ajde mama, idemo noša" i otišla da piški.
Posle je rekla "Jaja kaki noša" i stvarno uzela nošu i kakila. A posle 20 minuta "mama, Jaja opet kaki" i mislila sam da se zavitlava, ali stvarno jeste.

Jedini nam problem obaviti napolju. Mada je specifična, i u stanu hoće na nošu samo u kupatilu (i to na određenom mestu) i pride da joj zatvorim vrata.

crazymama -> RE: Skidamo pelenu! (20.6.2012 23:05:13)

slatka je ;))

moja sestra je muku mucila sa cerkom koja ima dve i po godine do pre nekoliko dana... nikako da kaze kad joj se piski, mada mislimo da je u pitanju revolt, jer joj mali brat piski u pelene...
pre neki dan je obula neke cipele na stiklicu, koje dugo nije obuvala, i moja sestra se priseti i kaze joj kako ce joj se cipele raspasti ako se upiski u gace i od tog dana non stop trazi nosu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]... doduse, trazila je i da joj kupimo jos jedne cipele na stiklu :)

bojanica7 -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 0:11:59)

new mom, savrseno!!! [sm=smiley1.gif] bravo za jaju [sm=bravo.gif] eto mozda ta prenosna bude resila problem pisanja napolju. mozda je i mi uzmemo, idem da vidim kako izgleda [sm=smiley1.gif] covece, kolliko nauke oko ovog pisanja [sm=smiley36.gif]

crazymama, hiihihihiih, super je fora za raspale cipele [sm=jezicek.gif]

isidora88 -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 0:31:46)

mateja jos nije progovorio pa ne znam ima li svrhe da ga ucim kad ne zna da mi kaze da li mu se piski,kaki,nosu odbija i dalje.nisam pametna sta da radim[sm=zmeden.gif]

New Mom -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 7:04:23)

IZVORNA PORUKA: isidora88

mateja jos nije progovorio pa ne znam ima li svrhe da ga ucim kad ne zna da mi kaze da li mu se piski,kaki,nosu odbija i dalje.nisam pametna sta da radim[sm=zmeden.gif]

Ja smatram da dok dete ne za to da imanuje, nema svrhe. Možeš da ga "loviš", ali ono samo ako ne zna da ti traži...

tekta -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 7:17:08)

joj jos i boginje[sm=smiley13.gif] pa jel bude nocu puna pelena? ni ja srecku nestavim danju kad spava nekoliko dana ali uvek se budi upesken

Anck Su Nmaun -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 8:18:22)

IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: isidora88

Ja smatram da dok dete ne za to da imanuje, nema svrhe. Možeš da ga "loviš", ali ono samo ako ne zna da ti traži...

Pa nije ni Tara znala sta je nosa ni kako se zove, al valjda koliko smo joj ponavljali naucila je.
Jedno vreme nije trazila samo vukla gacice, i ja je pitam i ona klimne glavom.
Neznam , probaj ako mislis da bi hteo

Shishica -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 9:50:07)

Pa evo nisam joj stavila pelene nocas zbog boginja i postavila sam lepo musemu ispod carsava, spremila druge carsave i sve po redu.. nije se upiskila u krevecu, ujutru je u nosi, malo posle je trazila i isla na nosu opet (jutros). ALI zato je pre nego sto smo mi dosli u nas krevet presla kod nas i ispiskila se po nasem krevetu..tako da sam nasu posteljinu menjala i sad se pere.. [sm=duda.gif]

Snelle -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 11:36:17)

Jučerašnji skor - kod mame: dva puta kakila na nošu, dva puta upiškila gaćice i jednom verovatno piškila u bazenčiću [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Kod mene: jednom kakila i piškila u nošu, jednom sama tražila da piški i piškila. U parku dvoje upišanih gaća, iako sam je 2 minuta pre toga pitala da li joj se piški i ona samouvereno rekla "Ne", zaigrala se. Kod kuće tražila nošu, piškila i kakila. Ovoliko nije kakila pre korišćenja noše, maksimum 2x [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

lesica -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 11:38:54)

Zabavno detetu! Super ste,nemoj da brines. Jos par dana i gotovo!

New Mom -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 14:00:08)

Snelle, vidiš da se kreće napred.[sm=bravo.gif]

Ana RR -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 14:03:25)

Ja bih se tako rado upustila u ovu avanturu, prvenstveno zbog ešerihije koju vučemo mesecima i želim da što pre batalimo pelene, ali ovaj moj momak još uvek ne zna gde mu je dupe a gde glava. Nošu bi verovatno vozao po parketu kao što vozi autiće i ostale igračke.

Sanjica26 RR -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 14:05:50)

Mi smo danas piskili u nosu.[sm=smiley1.gif] Posle smo zajedno otisle do kupatila da prospemo. Obukle smo gacice da bi mogla da pratim kad piski.

cockic -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 14:06:56)

meni definitivno petar nebi trebao da ide u vrtic barem nedelju dana dok pocnem da ga odvikavam i onda kad ga tamo posaljem sa gacama valjda ce im pricati kad sta hoce.ali moram sad pocetkom jula cekati da moja mama uzme godisnji da moze da mi cuva lenu a ja njega da navikavam na nosu.nevredi drugacije on je meni radnim danom tri sata budan i ode na spavanje.on je samo tih tri sata bez pelene i tad se retko kad ukaki ili upiski.ali nije to realno.kratko mi vreme do kreveta i onda opet pelena.ovo leto moram kako umem i znam da ga odviknem [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

minna -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 14:09:37)

Ja se opet razmisljam da ipak krenemo ovih dana...guza mu je sva crvena od pelena, da li je izgleda od vrucine... Pa cu prvih nedelju dana samo ja kod kuce, a nista im necu govoriti u jaslicama, pa cu videti kako napreduje... a onda cu tamo da ga vodim u pull up pelenama mada kapiram da je to isti djavo, ali ajde, pa cemo da vidimo. A pritom su im i odmori, pola ih ni nema u jaslicama, spajaju grupe, mozda ce ipak moci malo vise da se posvete tome...

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 14:30:57)

mi odavno kakimo na nosu, ima siguirno dva meseca. na secam se kada se poslednji put upiskila u pelenu.
ujutru cim se probudi skinemo palenu i stavimo je na nosu. ona se igra sa igrackicama i uglavnom kaki. popodne isto tako. nekada se desi da samo piski.
ovih dana joj po kuci oblacim gacice i upisava ih masovno. [sm=smiley36.gif]
ne zanosim se da cemo skorije skinuti pelenu, prvenstveno zbog vrucine.

Snelle -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 15:19:33)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Obukle smo gacice da bi mogla da pratim kad piski.

Ne trebaju ti gaćice da bi pratila kad piški, videćeš ti to iz aviona [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 

Sanjica26 RR -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 15:35:30)

Upravo videla[sm=smiley36.gif]

Snelle -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 23:36:01)

Madre, danas ne baš tako sjajno. Nijednom nije sama tražila nošu, čak se i ukakila u gaće. Kad se jednom upiškila, otišla je po baku da joj kaže da se upiškila i odvela je da joj pokaže gde je piškila [sm=zmeden.gif] Kad je pitam da li joj se piški, kaže da, i onda sedi i po pola sata dok ne piški. Sve u svemu, nikakav boljitak.

madre -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 23:42:38)

ja kao najstarija[sm=smiley36.gif] ovde, vidim da cu vas sve lepo ispratiti i docekati novu ekipu[sm=jezicek.gif]
tek ste poceli, samo polako[sm=smiley1.gif]

Snelle -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 23:46:04)

Kako je kod vas?
P.S. Menjaj tiker.

madre -> RE: Skidamo pelenu! (21.6.2012 23:54:16)

isto kao juce, kao i pre 7 dana[sm=smiley29.gif] trazi nosu da kaki... cesto trazi i za piskenje ali cesto imamo i situacije da dok piski gleda u resu i onda digne pogled i pogleda me tuzno! ja ga pitam zasto nije trazio nosu, a onda pocne na ponavlja noca, noca i da se smeje, jer hoce da me odobrovalji i brzo predje na nesto drugo. uopste nece da me slusa dok pricam o tpme.
ne znam zasto to radi[sm=smiley13.gif] i sta ja da radim po tom pitanju...
nekad se stvarno mnogo iznerviram!

joooj, kako se bese menja tiker[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>