RE: Skidamo pelenu! (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

New Mom -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 22:21:29)

IZVORNA PORUKA: bojanica7

hm, ja mislim da si ti bas stroga [sm=smiley1.gif] dobro je sto nisi neka uciteljica [sm=smiley36.gif]

Samo perfekcionizam priznajem.[sm=smiley36.gif] Ne brini, naslušah se da sam kao balvan.
Što se rasplakala? Znači da zna da nije to trebala da uradi. Pa što onda nije tražila nošu (a bar za kakenje zna)? C,c,c...

bojanica7 -> RE: Skidamo pelenu! (16.6.2012 0:00:07)

idi bre nm, pa i ja znam da pece kafa kad se skuva pa nekad srknem i opecem se [sm=smiley36.gif] shit happens, ali bukvalno[sm=jezicek.gif]

Snelle -> RE: Skidamo pelenu! (16.6.2012 7:33:20)

Bojanice, genije [sm=jezicek.gif]
Naš skor juče, za sat vremena troje upišanih gaća. Zar nije to previše piškenja za tako malo vremena [sm=zmeden.gif]
Posle trećeg puta, veselo je šljapkala po barici [sm=smiley5.gif] I onda sam joj obukla pelenu za izlazak napolje.

lesica -> RE: Skidamo pelenu! (16.6.2012 7:42:58)

Skidajte decicu u gacerone-i krpe za ciscenje u ruke [sm=smiley36.gif]

Nama je 3.dan kako su joj suve gace ujutru-skidamo nocnu definitivno.

lanajelena -> RE: Skidamo pelenu! (16.6.2012 11:47:43)

IZVORNA PORUKA: Snelle

Bojanice, genije [sm=jezicek.gif]
Naš skor juče, za sat vremena troje upišanih gaća. Zar nije to previše piškenja za tako malo vremena [sm=zmeden.gif]
Posle trećeg puta, veselo je šljapkala po barici [sm=smiley5.gif] I onda sam joj obukla pelenu za izlazak napolje.

Evo i nama od jutros u roku od sat vremena dva puta na nosi,jednom kompletan paket u gace i evo samo sto ukljucih usisisvac opa pune gace (plasi se uzasno usisivaca pa kontam od straha jer sam zatvorila i vrata )a ustao je sa prepunom pelenom,ja toliko ne pikim za dva dana [sm=zmeden.gif]

tekta -> RE: Skidamo pelenu! (16.6.2012 15:40:55)

ima 2.5, a evo juce i danas samo je jednom pisnuo u gecice,danas je to uradio zato sto mu je brat od strica rekao da piski i on poceo da piski u gace al sam ja to cula i brzo na adapter[sm=jezicek.gif]

New Mom -> RE: Skidamo pelenu! (16.6.2012 22:34:13)

Dan 8:
Ceo dan sama tražila nošu. Dnevno spavanje bez pelene i nije se upiškila. Bili u šetnji sat i po i nije se upiškila.
Ha! Je l' se slažete da je to to?[sm=sloncek.gif]

oxy7 -> RE: Skidamo pelenu! (16.6.2012 22:47:38)

To je to!

I mi proglašavamo pelenu skinutom!
Nema upisanih gaća, svaki put traži sam nošu, ne piski noću, jedino smara sa tim da sam ispira nošu u bideu po deset minuta.
Inače, prvi put smo skinuli pelenu prošlog vikenda, ovo je bilo lakše od očekivanog!

New Mom -> RE: Skidamo pelenu! (16.6.2012 22:49:47)

IZVORNA PORUKA: oxy7

jedino smara sa tim da sam ispira nošu u bideu po deset minuta.
Inače, prvi put smo skinuli pelenu prošlog vikenda, ovo je bilo lakše od očekivanog!

I vi isto?[sm=smiley36.gif]Nekad mislim da ide da piški da bi mogla da je pere.[sm=smiley29.gif]
I mi od prošlog vikenda.[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (16.6.2012 23:28:55)

Jeee [sm=bravo.gif]

bratzz -> RE: Skidamo pelenu! (16.6.2012 23:41:46)

[sm=bravo.gif]Bravo Kaca!
Milica je danas ostaal suvih gaca ali i dalje ne trazi nosu vec je ja nudim kad mislim da treba i uglavnom sam u pravu.

bojanica7 -> RE: Skidamo pelenu! (17.6.2012 10:30:54)

mi smo najblize milici. uglavnom ssmo suvi, al moram da je nudim i dalje[sm=smiley1.gif]

oxy7 -> RE: Skidamo pelenu! (17.6.2012 10:41:45)

Mame, želim da vam se zahvalim jer me ova tema podstakla da konačno odlučimo da se trajno oslobodimo pelena! Stvarno ste mi pomogle!

IVA 11 -> RE: Skidamo pelenu! (17.6.2012 10:57:43)

Milo mi je [sm=bravo.gif]

MicinaMama -> RE: Skidamo pelenu! (17.6.2012 11:02:00)

Moja curica je na tuti upravo,ona prducne jednom ujutru i kaze : tuta!! i ja je posadim i ona sedi sve dok ne kaki.Ali za piskenje cemo videti sta cemo i kako cemo...jer jos nezna da istrpi mokracu dok joj se tuta ne donese,pa i kada je krej nje tuta ona se zaigra i pusti i onda ne moze da zaustavi a vice tuta tuta tuta...[sm=smiley36.gif].Ali polako imamo vremena.

Verus -> RE: Skidamo pelenu! (17.6.2012 13:25:15)

Juce u gacicama ceo dan i stalno je piskila na nosu. Tj. pola dana je provela skroz gola, pa samolepo sedne kad zatreba[sm=smiley36.gif] ALI se ukakila u gace odmah po budjenju od podnevnog spavanja...nisam odmah otisla gore i eto ti. Hm, jos uvek ne konta da trazi nonu za kakenje nego obavi to u gacama=osim ako je uhvatim pa je stavim na nosu, onda kaki tu..

MicinaMama -> RE: Skidamo pelenu! (17.6.2012 13:33:27)

verus kos mene i tebe je to kontra[sm=smiley36.gif]

tekta -> RE: Skidamo pelenu! (17.6.2012 14:34:15)

ma to je to!! [sm=bravo.gif] bravo za vas[sm=smiley1.gif] evo mi smo jutros ustali sa suvom pelenom, po prvi put! a isli smo i do novog sada (oko 50km) i nismo se upikili[sm=smiley1.gif] stavila sam mu pelenu ali je bila suva, obavili smo pre polaska, pa kad smo stigli, a kad smo se vracali cak je i sam trazio[sm=smiley1.gif] inace vec nekoliko dana za redom ne kaki preko dana nego uvece posle kupanja i to u kadu, veceras cu u kadu da mu stavim nosu pa da vidim hoce li hteti tako...

tekta -> RE: Skidamo pelenu! (17.6.2012 22:15:37)

posle rucka je srecko trazio da kaki[sm=bravo.gif] kakio u nosu[sm=bravo.gif] ali dok je tata odneo nosu da opere on se ukakio jos jednom ali na tepih... ali dobro, bar je trazio, i to je nesto[sm=smiley1.gif]

New Mom -> RE: Skidamo pelenu! (17.6.2012 22:19:56)

Super! Napredujete i vi![sm=bravo.gif]

bojanica7 -> RE: Skidamo pelenu! (18.6.2012 1:07:11)

bravo, tekta[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mi smo do oko sest bili super. 5:1 za nonu. svakih pola sata pitam jel joj se piski i onda ona da ili ne. i stvarno tako bude. ako kaze ne, i stavim je na nonu, nista ne uradi, a ako kaze da, sedne i odmah piski, nema zadrzavanja. [sm=smiley36.gif]

a posle sest jos dvaput u gace, al ovog puta bez najave. al mislim da je suvise bila zauzeta da bi se time bavila [sm=jezicek.gif]

dijana1* -> RE: Skidamo pelenu! (18.6.2012 9:23:12)

[sm=bravo.gif] za sve drugare.
Vuk je poceo da me obavestava kada mu se piski i kaki.
To izgleda ovako
Mama pikimo oktajiju,
Mama pikimo fojda
Mama pikimo seotet i tako dalje ...........
On obozava auta, sva auta zna i koji on izabere tu piski [sm=smiley36.gif]
Juce smo bili kod bake i iznela sam nosu u dvoriste jer sam videla da ce da kaki, i trazio je da kaki pored ukinog seoteta[sm=smiley36.gif]

lanajelena -> RE: Skidamo pelenu! (18.6.2012 11:08:37)

IZVORNA PORUKA: New Mom

Dan 8:
Ceo dan sama tražila nošu. Dnevno spavanje bez pelene i nije se upiškila. Bili u šetnji sat i po i nije se upiškila.
Ha! Je l' se slažete da je to to?[sm=sloncek.gif]

[sm=bravo.gif]...vi mozete da idete sa ove teme[sm=smiley1.gif]...ja necu nesto previse da ga forsiram,nego imam pitanjce cini mi se da piski na svakih 20 min ili mu je interesantno ,sta raditi kad krenemo na more (ako budemo tako cesto stajali izgubicemo tri dana u putu[sm=zmeden.gif])

New Mom -> RE: Skidamo pelenu! (18.6.2012 11:33:02)

IZVORNA PORUKA: lanajelena
nego imam pitanjce cini mi se da piski na svakih 20 min ili mu je interesantno ,sta raditi kad krenemo na more (ako budemo tako cesto stajali izgubicemo tri dana u putu[sm=zmeden.gif])

Kako odmiče vreme između će biti sve veće. Kad idete? Koliko još dana imate da "vežbate"?

lanajelena -> RE: Skidamo pelenu! (18.6.2012 11:39:32)

Dok mi se isporadjaju kuma i najbolja drugarica znaci do pocetka avgusta cemo valjda krenuti [sm=jezicek.gif]...kod nas je problem sto on hoce na nosu i non stop seda ali me ne obavestava i ne skida gace nego obucem sedne [sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>