RE: Skidamo pelenu! (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

madre -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 12:57:41)

meni to super zvuci[sm=smiley1.gif] mislim da je to prilicno dobro... i da ste blizu izvrsenja zadatka[sm=bravo.gif] samo jos malo strpljenja[sm=smiley31.gif]

lanajelena -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 12:58:05)

kod mene je obrnuto kad nudim nece,kad cutim ode i piski sam,jos da shvati da se tamo i kaki a ne u gace bice dobro [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 12:58:37)

Ja mislim da ste je skinuli [sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 13:23:03)

NM,nista jos neko vreme nudis,citaj jos nedelju dve dana,mada mislim da ce ona i mnooogo ranije poceti da te svaki put obavestava. A to 1x pisnute gacoline postace ovih dana 0x pisnute. Odlicno joj ide.

bojanica7 -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 13:23:54)

nm, po meni su skinute pelene kad ih dete vise ne nosi[sm=smiley1.gif]
ja gali vec deset dana ne stavljam uopste pelene. i necu joj nikad vracati. al ucimo na nosu da sama trazi, pa kad nauci, bice: ne piski u gace vec u nosu [sm=smiley36.gif] toliko o formalnostima[sm=jezicek.gif]

sanji -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 13:55:33)

NM ma vi ste to završili! [sm=bravo.gif] Moraćeš još dugo da je nudiš par puta u toku dana pošto ima situacija kad im je nešto jako interesantno ili se lepo zaigraju pa se zaborave, ali procenićeš sama. Tako da ne možeš baš da očekuješ da se to više nikad ne dešava. Nemojte da ste toliko zahtevne, ipak su oni mali i treba vremena da im to pređe u naviku.[sm=smiley36.gif] [sm=smiley9.gif] Bitno je da traže i da se svaki dan smanjuje broj upišanih gaćica!

tekta -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:07:23)

IZVORNA PORUKA: bratzz

danass jedne upisane gace i to samo zato sto je cuvala moja mama inace kad sam ja u njenoj blizine nesme da se upiski jer ja lose reagujem a njoj to smeta, videcemo kako ce biti sutra jer kod nas jedan dan bvude dobro a vec sutradan nastane pometnja

tako je i kod nas, evo danas je bas proredio piskenje, i piski vise, mislim kolicinski, od jutros do sad je samo jednom pisnuo i gace i odma je rekao mama nesi suvu gacu[sm=smiley36.gif] presvucem ga a on kaze hocu pikim, i piskio je. juce se upiskio nekoliko puta i ceo dan je trpio da ne kaki, nisam ga ni nudila niti je trazio ali uvece posle kupanja je sam tekao da hoce da kaki i kakio je tri puta u kadi[sm=smiley1.gif] danas isto jos nije kakio pa cemo videti kako ce to proci.

Olga75 -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:11:33)

NM , nemoj da filozofiras , skinuli ste dnevnu pelenuuuu [sm=bravo.gif]
Ribizla i vi ste skinuli pelenu [sm=bravo.gif]
bravooo
ostali i vi cete uskoro
nijedno zdravo dete nije pelenu nosilo do skole iako sam ja bila sigurna da zver hoce
evo malo ohrabrenja : pelenu smo skinuli kad je bila vec matora imala je skoro tri godine [sm=smiley36.gif]

tekta -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:16:42)

bravo! [sm=bravo.gif] nama je danas 11dan, a nocna pelena nam je po prilicno teska... preko dana kad spava stavim mu pelenu ali nekako mislim da piski u nju cim se probudi jer kad izadje iz sobe i dodje kod mene odma proverim pelenu i osetim da je vruca,pa kontam da je tek obavio. neznam da li bi bilo bolje da mu nestavim pelenu kad spava danju[sm=zmeden.gif]

New Mom -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:18:31)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

NM , nemoj da filozofiras , skinuli ste dnevnu pelenuuuu [sm=bravo.gif]

[sm=hudicek.gif][sm=smiley36.gif]
A ja mislim da skinuta pelena znači da ona brine o svojim gaćicama a ne ja.[sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:19:25)

Tekta a koliko je dete ?
kad je zver bila godinu i po probala sam da je odviknem od pelena i staaaaln je bila upiskana , nije jos smetalo uopste a godinu dana kasnije je bila suva ceo dan ( i za dnevno spavanje )
a nocu sam je drzala jos mesec - dva , za svaki slucaj i otisla je i ona

New Mom -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:20:05)

IZVORNA PORUKA: tekta
neznam da li bi bilo bolje da mu nestavim pelenu kad spava danju[sm=zmeden.gif]

Vidim da ovo svi rade. Mi nismo jer je ove nedelje u periodu kad spava popodne bila kod mojih, a keva ne da da joj i tada bude bez pelene.[sm=hudicek1.gif] Ali probaću sad od vikenda i to.

Olga75 -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:20:16)

NM , to ces jos malo da pricekas [sm=smiley36.gif]
ali do jeseni ce sama da brine o pispis i kaka [sm=bravo.gif]

Snelle -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:27:49)

Bravo drugari, svi lepo napredujete! Na kraju ću u ovoj temi da budem samo ja, ali ću zato valjda ja imati svu podršku [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Nama je noćna pelena svako jutro PREPUNA. Nju planiram da skinemo oko 7 godine [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

sanji -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:29:53)

Oni obično piške kad se probude. I nama se to dešavalo a onda smo skinuli pelene za spavanje i desilo se samo prvo jutro. Znam zato što nije bio mokar krevet nego pored kreveta (već krenule iz sobe). Onda su valjda skontale da nema pelena pa su sledeći dan već žurile na nošu.

New Mom -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:29:58)

IZVORNA PORUKA: Snelle
Nama je noćna pelena svako jutro PREPUNA. Nju planiram da skinemo oko 7 godine [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Nama tako bilo stalno - a čik pogodi - jutros suva.[sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:31:50)

Kupili smo danas nosu velicinu za nasu guzu.[sm=smiley36.gif] Od sutra krecemo.

sanji -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:33:11)

IZVORNA PORUKA: Snelle

Bravo drugari, svi lepo napredujete! Na kraju ću u ovoj temi da budem samo ja, ali ću zato valjda ja imati svu podršku [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Nama je noćna pelena svako jutro PREPUNA. Nju planiram da skinemo oko 7 godine [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ma nećeš Snelle nemoj da si pesimista! [sm=smiley1.gif] Prepuna je zato što sve ređe piške ali u većoj količini. Verovatno piški čim se probudi ujutru pa je zato prepuna! [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:34:46)

IZVORNA PORUKA: sanji

Oni obično piške kad se probude. I nama se to dešavalo a onda smo skinuli pelene za spavanje i desilo se samo prvo jutro. Znam zato što nije bio mokar krevet nego pored kreveta (već krenule iz sobe). Onda su valjda skontale da nema pelena pa su sledeći dan već žurile na nošu.

Tacno tako! Ja sam L skinula nocnu pa sta bude,mada dva jutra koliko nema pelenu,budjenje izgleda ovako :" Mama,molim te blzo ustani! Ustani,pobudi se. Daj mi nosu!" I onda trcimo na nosu.

Dok nismo krenuli sa skidanjem dnevne pelene,ta nocna je bila ujutru natopljena!!! a dan dva posto smo krenuli sa akcijanjem,suva. I ja prekjuce prelomih-odlazi i nocna!

gagana83 -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:38:07)

Mi smo konacno na dobrom putu da skinemo i nocnu. Ovih dana joj pelena bude uglavnom suva ujutru.
Krajnje je vreme bilo, proslo je godinu dana od kako smo skinuli pampers preko dana.

Snelle -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:39:59)

IZVORNA PORUKA: lesica

" Mama,molim te blzo ustani! Ustani,pobudi se. Daj mi nosu!" I onda trcimo na nosu.

Meni kad Lana bude ovo prvom prilikom rekla verovatno ću se prvo od iznenađenja onesvestiti, pa joj doneti nošu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Sanja, gde ćeš ti, stani u red, mi smo mnogo stariji od vas [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley17.gif[/image]

Sanjica26 RR -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 14:42:19)

Kad Teodora prihvata lepo nosu i buni se sto je podizem ne bih da prekidam. A i sad mi je idealna prilika kad ne radim.

New Mom -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 21:49:47)

Taman htedoh da je pohvalim što su joj ceo dan gaćice suva, a ona se iskakila u kadu tokom kupanja (i pride rasplakala).

JMPM -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 22:07:23)

IZVORNA PORUKA: gagana83

Mi smo konacno na dobrom putu da skinemo i nocnu. Ovih dana joj pelena bude uglavnom suva ujutru.
Krajnje je vreme bilo, proslo je godinu dana od kako smo skinuli pampers preko dana.

Bravo [sm=bravo.gif]. Mi smo i dalje suvi skroz, sve obavljamo u nosu ili u wc [sm=smiley1.gif]

bojanica7 -> RE: Skidamo pelenu! (15.6.2012 22:14:35)

hm, ja mislim da si ti bas stroga [sm=smiley1.gif] dobro je sto nisi neka uciteljica [sm=smiley36.gif]

sanjice, nego sta nego ces iskoristiti leto i letnji raspust [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif]
(a kad cete do karlovaca?)

danas cetiri puta u nonu, dvaput u gace. i to kad smo izlazile iz slane sobe, ona mi kaze nona i upiski se. sad bar ne saceka da zavrsi, vec cim pocne koja kap, ona vice nona. napredak [sm=smiley1.gif]

i da, super mi je sto sam izgleda izvalila kad joj se piski. i cim sedne, piski za pet sekundi i ostane, ne moram da je animiram cokoladicama i pevanjem.

a veceras sam se sokirala. uspavljujem je i ona se uhvati za pampers i krene da ga vuce. i ja je pitam jel joj smeta. da! nona! ces da piskis? da! i ja u cudu: da ti mama donese nonu? i ona se ispiski.[sm=smiley36.gif] umesto sto sam je ispitivala, debil, trebalo je samo da je skinem i stavim na nonu, a ne da se iscudjavam...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>