bratzz -> RE: Skidamo pelenu! (14.6.2012 8:37:45)
|
IZVORNA PORUKA: madre mi smo do oko 19h imali jedne upisane gacice... a od tada 7 komada! moram nesto da vas pitam! bogi meni nikada ne odgovori na pitanje da li mu se piski,kaki... ali samo na to pitanje! izbegava odgovor, izbegava da slusa o tome... da li neko ima iskustva sa tim? imate li ideju sta treba da uradim? NM, treba bre malo da se opustimo[sm=jezicek.gif] Posto milica ne zeli da trazi nosu sama, ja je ne pitam vec je samo stavim jer je upocetku moje pitanje koristila da se upisa pre nego sto je stavim na nosu. Od tad donesem nosu skinem je, pregovaramo da sedne, a kad sedne animiram je dok se ne piski ili kaki. Sada smo uhvatile rutinu: Cim se probudi stavim je sto pre na nosu a to zavisi od nje da li zeli odma da sedne. Posle toga pije toplo mleko igra se ili gleda crtani pa dorucak, posle toga opet nosa sve dok se ne iskaki. Trudim se da se nikako ne upiski jer posle toga izmakne kontrosli i onda nece da piski u nosu vec samo u gace. Obicno primetim kad ce da piski ili kaki po tome sto se krije iza kreveta ili ispod stola, i odmah je stavljam na nosu ili ode sve u propast. Juce je bio prvi dan da se nije upiskila niti ukakila, ja sam presrecna, a kad se samo setim kako sam prekjuce bila tuzna jer se namerno upiskila cetri puta.
|
|
|
|