|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
8.6.2012 11:06:55   
New Mom

IZVORNA PORUKA: madre

ali mnogo mi sladak ovako u gacicama, vire mu ovi mali guzoviuser posted image

Da, baš sam rekla mm kako je KL ispala zgođušna ovako.user posted image

Ona celo jutro trpi (ustala u 7h), još nije piškila.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1351
8.6.2012 11:07:36   
Modessty
kad smo kod nekog kući ili u nekom javnom objektu pa nema travice u blizini, stavim ga da stane na šolju i onda tako piški

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1352
8.6.2012 11:10:10   
*Alexx*
Žene, s šta radite kad im se napolju kaki? user posted image
Mi imamo onu prenosnu nošu, ali kontam da ne mogu narednih godinu-dve-tri dana nositi tu nošu sa sobom za broj 2?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1353
8.6.2012 11:10:23   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Modessty

Meni se čini da je lakše sa devojčicama. Napolju uvek moram da mu držim pantalonice i pazim gde piški, naročito kad završava, inače ode sve na patike ili pantalone.user posted image

Stanete kod drveta/bandere/stuba, osloni se rukama na to tako da ne stoji uspravno nego malo nagnut napred. Onda i kad završi patike i pantalone nisu tačno ispod pišeuser posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1354
8.6.2012 11:11:57   
Snelle
Moja ekipa krenula user posted image  Odlučila sam, krećemo sledeći vikend, ovaj ne mogu jer nisam uzela slobodne dane sledeće nedelje, pa da ne prekidam. Dakle, 2 vikenda po dva dana + 5 radnih dana, ukupno 9 dana. Valjda će za to vreme skinuti pelenu, a ako ne, uzalud ću potrošiti slobodne dane user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1355
8.6.2012 11:12:31   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Mi imamo onu prenosnu nošu, ali kontam da ne mogu narednih godinu-dve-tri dana nositi tu nošu sa sobom za broj 2?

Meni se to (ne znam kako) nikad nije desilo, ali mužu jesteuser posted image Uzmeš najlon kesu koju uvek nosiš u torbi ili džepu, stavi je na zemlju onako otvorenu kao da ćeš nešto da staviš u njuuser posted image , on čučne iznad, kaki u nju, uz pomoć maramice i malo snalažljivosti baciš kesu u smeće, i voilauser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 1356
8.6.2012 11:12:44   
Modessty
Nedjo sve bi to bilo lepo kad bi on hteo da se skoncentriše na zadatak user posted image A on samo gleda unaokolo i žuri se da se vrati na igranjac user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1357
8.6.2012 11:14:42   
madre
ajmo, sneleuser posted image ne brini, bicu ja ovde i sledece nedeljeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1358
8.6.2012 11:15:24   
Olga75
mi smo kakili na zemlju pa onda kupili kesom ali desilo se samo dva puta user posted image
a kakva je to prenosna nosa ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1359
8.6.2012 11:32:03   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Meni se to (ne znam kako) nikad nije desilo, ali mužu jesteuser posted image Uzmeš najlon kesu koju uvek nosiš u torbi ili džepu, stavi je na zemlju onako otvorenu kao da ćeš nešto da staviš u njuuser posted image , on čučne iznad, kaki u nju, uz pomoć maramice i malo snalažljivosti baciš kesu u smeće, i voilauser posted image

Znači, kao što smo i do sada radili kad ne ponesemo tu prenosnu nošu user posted image Ja mislila da ima neka fiozofija.

Olga, zove se pottete plus.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1360
8.6.2012 11:50:41   
Olga75
videla sam sad taj potette plus , prakticna stvar

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1361
8.6.2012 13:33:39   
madre
100 pari upisanih gacauser posted image uopste mu ne smeta sto su mokre! ja pocnem da pricam kako se to tako ne radi, da treba da piski na nosu, da je veliki decko...... a on se zaguli od smehauser posted image

< Poruku je uredio madre -- 8.6.2012 13:46:22 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1362
8.6.2012 13:40:52   
New Mom
Moja sad spava a do toga je upiškila troje. Neće ni da priđe noši, histeriše kad je vidi.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1363
8.6.2012 13:41:58   
lesica
Samo strpljivo,ja navijam za vas user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1364
8.6.2012 13:48:36   
madre
i bogi spava, stavila sam mu pelenu... strpljiva jesam iako mi deluje kao nemoguca misija da skinemu tu pelenu...
i on odbija nosu, kad hocu da ga stavim na nju place, ali stvarno kad podviknem poslusa me i ostane na njoj. mada ja ga stavim kad se vec ispiski, tako da nema sta na njoj vise da radi.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1365
8.6.2012 13:51:29   
lesica
Ja L nisam stavljala sa pelenom na dnevnu dremku,vec sam kupila neku tanku musemu,pa preko nje peskir pa carsaf i tako sam je stavljala posle dva-tri dana je prestala da piski tokom dnevnog sna,bolje reci onda kada se smiluje pa spava preko dana,

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1366
8.6.2012 13:54:27   
madre
auuu, pa on spava 3 sata, a znas li sta mi je sve ispisao za 3 sata dok je bio budanuser posted image
verovatno je to najbolja varijanta sto si ti radila ali ja ne smem da se usudim...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1367
8.6.2012 13:57:26   
lesica
Ne ozbiljno,kada se probude dva puta upisani do guse posle nekako pocnu da razmisljaju o tome sta rade user posted image
Ozbiljno vam kazem,ja sam kupila onu ogromnu musemu kao za sto i lepo izvukla i obmotala ceo dusek da nigde ne moze da probije,pa preko toga peskir da se ne upari od plastike pa preko standardno njen carsaf-taman mi je to dopunjavalo masinu za pranje user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1368
8.6.2012 14:01:46   
madre
da znas da cu probatiuser posted image mozda ga to osvesti.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1369
8.6.2012 14:05:59   
lesica
I da- pricajte do besvesti,kako je to super,kako su veliki,kako ovo, kako ono,iako ne deluje da ih interesuje dopire to do njihovih glavica. Pa posle dan dva krenu da gledaju odakle curi i na kraju nosa postane zanimacija a oni skroz vazni jer su obavili sve kako treba.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1370
8.6.2012 14:06:37   
Anoniman
Verovatno sam napravila gresku kad sam je stavila u pelene dok nismo bile kuci al sta sad , idemo dalje , eno je spava u drugoj peleni haha pa cu je skinuti kad ustane . a ta musema se kupuje gde ?

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 1371
8.6.2012 14:07:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lesica

I da- pricajte do besvesti,kako je to super,kako su veliki,kako ovo, kako ono,iako ne deluje da ih interesuje dopire to do njihovih glavica. Pa posle dan dva krenu da gledaju odakle curi i na kraju nosa postane zanimacija a oni skroz vazni jer su obavili sve kako treba.

Kad je Lenka pocela da trazi nosu ? Primetila sam da Petra dok je bila u pelenama trazi nosu tek kad piski / kaki .. sad kad je u gacicam ni jednom je nije trazila cak ni kad piski na pod ..

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1372
8.6.2012 14:08:30   
lesica
Ja je kupila u radnjici sve za 140.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1373
8.6.2012 14:09:29   
Anoniman
Dooobro user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1374
8.6.2012 14:10:23   
tekta
drage moje, bez vas bi tesko! poceli smo odvikavanj, sa evo skoro 2,5 god. prvi dan kad sam ga skinula bili smo u dvoristu i piskao je sava 2 min i to malo tu, malo tamo pa malo ovde i tako, kao da je zadrzavao da bi imao svuda da obelezi betonuser posted image drugi dan je ceo dan bio u peleni jer sam mislila da nema nikakve sanse, zadro da nece i bog! treci dan posle dorucka skinem mu pelenu i stavim ga da piki na nosu i nista, ali hoce da obavi u kupatilu na plocice pa je tamo i kakio i pikio i od tad mu nisam ni stavljala pelenu. celo pre podne je bio su cak je i tri puta sam traziouser posted image ali nakon popodnevne dremke gacice su svaki put bile mokre! sledeci dan je opte bilo ok, ali ne trazi nego ga nudim, mada nosu nesto ne gotivi, vize voli da piki na beton ili da ''zaliva travu'', danas nam je 4 dan, od jutra do mraka je u gacama, nudim ga, nekad se upiski, a nekad sam trazi nekad iz dosade a nekad sto mu se stvarno piki, pelenu mu stavi kad spava, pa da vidimo hocemo li uspeti....

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here