|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
7.6.2012 11:40:13   
New Mom

IZVORNA PORUKA: minna

Ja kako se blizi vikend sve bih nesto da pomerim, jos se premisljam,

Hahaha... ima i toga kod mene.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1301
7.6.2012 11:41:03   
Olga75
cim skontaju odakle krece pispis pa osecaj pre toga i posledicu vrlo brzo ce traziti nosu , tako je bilo kod nas
a ja iskreno nosu nisam nesto nudila jer smo se odvikavali u dvoristu i cim je pocela da skuplja noge ili da gleda dole postavljala sam je u polozaj za piskanje user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1302
7.6.2012 11:43:55   
Modessty
Danilo se juče zaigrao u parku i dok je dotrčao do mene, govance krenulo. Uzela sam ga i naravno odnela kući. On se toliko postideo da je celim putem nabijao glavu dole i gurao nos u moj vrat, sve samo da se sakrije! baš mi ga bilo žao!user posted image Kad smo stigli kući, ja ga ubacila u kadu i skidam mu trenericu i gaćice a on viče: mama ne gledaj gonce, bljak je user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1303
7.6.2012 11:45:34   
Snelle
NM, jesi li ti pisala da KL plače kad vidi nošu? Ja ne znam kako taj problem da rešim. Mislim da bi piškenje jako brzo skontala, ali kako da je ubedim da sedne. Ili da je pustim da zapišava kuću, pa da sačekam da sama shvati da će lakše biti ako sedne na nošu i to odradi. Jednom sam uspela da je ubedim da sedne na adapter tako što sam joj dala da pije čokoladno mleko, sedela je 10ak minuta i ništa nije uradila. A i mislim da mi nije baš dobra ideja da je ubeđujem mlekom user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1304
7.6.2012 11:47:50   
New Mom
Da, noša je postala bauk iz nekog razloga odjednom. user posted image ALI sam skopčala da je naša wc šolja više interesuje, pa ćemo da probamo sa adapterom (sve zbog čega je "odrasla" više pali).

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1305
7.6.2012 11:49:14   
minna
IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja bih na tvom mestu sačekala još malo, taman do godišnjeg, jer on još nema dve godine. Meni je druga godina kao neka prekretnica za to.

Ma, da uopste mi se ne zuri... mislim da cu ipak odloziti malo, a do tada cu ga povremeno skidati uvece, jer mu tacno promenim jednu pelenu bezveze pre kupanja... i na splavu je uvek golisav, tamo piski u nosu vec... mislim svaki put krene pa kad vidi sta se desava trci na nosu...a ukaki se gde stigneuser posted image
Ionako nista ne bismo postigli ja mislim kad tamo ima pelenu.

A bake i deke nece nikako? ma i razumem, i mene mrzi, a kamoli njihuser posted image

< Poruku je uredio minna -- 7.6.2012 11:50:37 >

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1306
7.6.2012 12:01:56   
New Mom

IZVORNA PORUKA: minna

A bake i deke nece nikako? ma i razumem, i mene mrzi, a kamoli njihuser posted image

Neće da peru i ribaju za njom.user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1307
7.6.2012 12:02:20   
Shishica
Verus, Helena vise prica engleski?

Mi smo u gacama do uvece. Ujutru bas i ne zurim da je stavim na nosu jer mi se jaaako spava dok ona vice: "Mamaaa budii see!! Srecan rodjeeendaaan! Mama, sta to radis? Mama ajmo u sobu! Maaamaaa (pa me cmace..)".. to je greska, trebala bih da skocim i vodim je na nosu..

Stalno se upiski u gace i kaze: "Pa neeema veze, mama pa nema veeezee.."
Ako pocne da piski i ja kazem da stane idemo brzo na nosu, ona nastavi, ne zna ili nece da zaustavi.. tako ne znam sta cu..
Ovo novo navikavanje je pocelo od utorka, sad je tek cetvrtak, ali sada ne prekidam. Jedino na putu za more cu staviti sigurno pelenu. Tamo cu se truditi da je u gacama..

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1308
7.6.2012 12:07:48   
Snelle
Srećan rodjendan user posted image  Baš je slatka user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1309
7.6.2012 12:24:43   
Shishica
Slatka i upiskana user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1310
7.6.2012 14:44:22   
Verus
Recenice bolje sklapa na engleskom...a srpski malo losije, mada, od kad smo odlucli da se vracamo u NS, pricamo sa njom samo engleski...planiramo da u kuci samo taj jezik i govorimo da bi oba deteta tecno znala, videcemo...
IZVORNA PORUKA: Shishica

Verus, Helena vise prica engleski?

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1311
7.6.2012 15:26:17   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: dijana1

Nm, Snelle hajmo zajedno da krenemo, znam da cce vvam biti tesko, ali kada prve napravite korak bake i deke sigurno nece odustati. Mozda ce iim biti krivo dan - dva ali kada vide kako lepo napreduje pruzice i oni podsku. Bolje i da negoduju par dana ali da se sto pre resite pelena.
Objasnite im da idu topli dani, da ce im biti prevruce itd.........

Da nekuckam ponovouser posted image
Ja sam pregrmila i definitivno odlucila, sutra zvanicno krecemo sa skidanjem pelene. Kupila sam danas 18 gacica, nadam se da ce za pocetak biti dovoljno.
Danas je kod bake 2 puta piskio u nosu, kada sam ja dosla rekao mi je idemo da pikimo u taju (travu), ja ga nisam shvatila ozbiljno i on je piskio u gace. Sledeci put ga vodim u travu user posted image
Pre neki dan je video decaka kako piski na sred livade i odusevio se, mama bato piki, bato pikiuser posted image , mislim u sebi uh kada bi ti tako pikiouser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1312
7.6.2012 15:29:52   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Snelle

NM, jesi li ti pisala da KL plače kad vidi nošu? Ja ne znam kako taj problem da rešim. Mislim da bi piškenje jako brzo skontala, ali kako da je ubedim da sedne. Ili da je pustim da zapišava kuću, pa da sačekam da sama shvati da će lakše biti ako sedne na nošu i to odradi. Jednom sam uspela da je ubedim da sedne na adapter tako što sam joj dala da pije čokoladno mleko, sedela je 10ak minuta i ništa nije uradila. A i mislim da mi nije baš dobra ideja da je ubeđujem mlekom user posted image

Snelle ja kada ga stavim na vc solju pustim vodu u kadi i on odmah piski. Sta mislis da probas tako user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1313
7.6.2012 15:37:24   
bojanica7
evo pridruzujemo se gala i ja ovonedeljnoj grupici :)

od ponedeljka smo ceo dan bez pelene. u gacama po kuci, a u platnenim kad idemo na igraliste ili nekud (cisto da ne pravimo bare). bolje mi je nego pre mesec dana jer ne piski na 15 minuta, vec na dva-tri sata, ali vise nego pre. doduse, ja se stvarno nimalo ne nerviram, necemo vracati vise pelenu, pa makar celo leto piskila po stanu :)
nosu nece, nijednu. probali smo tri. cak sam kupila i nosu stolicu jer sam bila ubedjena da ce hteti jer se pali na stolice user posted image probacemo sa adapterom. vicedu da kupim neki na diznijeve princeze, posto ih obozava. i gace su s njihovim likovima.

imamo podrsku baba i deda. evo juce bila kod sveki i preslacila ju je cetiri puta po podne. sve kroz smeh. piskila i na kravetu i na tepihu... na kraju su isle u butik da kupe helanke jer je sve sto su imali ispiskila. bas sam bila odusevljena sto sveki ni u jednom momentu nije bila u fazonu da stavi pampers :) al ne znam sto neke babe i dede nece, pa nece to raditi godinu dana, vec u najgorem sslucaju mesec- dva i to dva-tri puta dnevno...

verus, helena je preslatka. see you soon :)) hihihiih. i super sto dolazite u ns :)

cindy, bravo za mateju!!! em decak, em tako mali! sjajno!

ostale mamike, drzim fige da se nose pune :) e da, ovo mi drugarica juce poslala http://scr.digital.nb.rs/document/II-407324 moze im biti zanimljivo da pisaju sa miskom piskom :)

Panta rei

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1314
7.6.2012 16:46:45   
dijana1*
Samo da pohvalim Vuka user posted image
Posle spavanja je trazio da piki u tavu ali posto nemamo trave u stanu user posted image dala sam mu nosu i piskio je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1315
7.6.2012 16:55:45   
Verus
Bravouser posted image Ahaha, sad sam se setila kad piski u nosu, Helena vice "bravo"user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1316
7.6.2012 16:57:06   
Verus

user posted image
IZVORNA PORUKA: bojanica7

verus, helena je preslatka. see you soon :)) hihihiih. i super sto dolazite u ns :)

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 1317
7.6.2012 23:10:14   
madre
evo i meneuser posted image krenucu ili sutra ili za vikend, nema vise odlaganjauser posted image
snele, ja planiram da ga pustim da piski u gace pa ce valjda sam skontati da se to radi na nosu!
inace pre neki dan kad sam mu skinula pelenu pred kupanje ispiskio se na krevet, ja ga prebacim na nosu a on naravno odbija i ja dreknem SEEEDI i on jadnicak nastavi da sediuser posted image ali se pre toga vec ispiskio na krevetu... gaca imam, ai koliko vec cekam lepo vreme, omalece muuser posted image
znaci ili sutra ili u subotu krecemo u akciju!user posted image user posted image user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1318
7.6.2012 23:21:43   
Anoniman
"Pa neeema veze, mama pa nema veeezee.."

user posted image

IZVORNA PORUKA: madre

i ja dreknem SEEEDI

Ja sam kod oboje piškenje NAMERNO na sredsobe prekinula povišenim tonom. Neko vreme sam bila strpljiva, onda mi pala klapna.

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 1319
7.6.2012 23:24:05   
IVA 11
I ja sam govorila "Sjeeeedi" prvih dana kad je piskio u gace, i zavolio je tutu samo tako. user posted image Sad sjedne i samo onako da pogleda slikovnicu. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1320
7.6.2012 23:34:59   
madre
pa morala samuser posted image bezi od nje kao da ga je ujela za gizicu... ne da cak ni meni da sednem na nju, kao da se ne mucimuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1321
8.6.2012 0:04:01   
dijana1*
Madre u istom smo sosu user posted image
Vuk je danas 3 puta piskio u nosu, gacice su spremne user posted image
Ujutro cim ustane stavicu ga na nosu i nema vise pelena. Jednom se danas upiskio u gace i odmah je rekao kini mama moko ( skini mama mokro), znaci da mu smeta i da zna.
Uh da mi je jos ovo izdrzati user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1322
8.6.2012 8:45:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ribizla

Dan 1 - piskila samo jednom u nosu, posle popodnevnog spavanja , ostalo sve u gacice , nije kakila .
Dan 2 - probudila se s punom pelenom , sedela na nosi 15ak min , nakon toga piskila u gace , videcemo dalje ..

dakle dan 2 - piskila 2x na nosu i jednom kakila user posted image ni jednom nije trazila vec sam je ja stavljala ..
dan 3- probudila se sa praznom pelenom i do sad cak 2x piskila u nosu , s tim sto je oba puta malo pustila u gacice i ja sam je prekinula i stavila , pa onda tapsemo i tako .. malo kasnije opet idem kod kozmeticarke i ne znam sta da radim , gace , pelena ?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1323
8.6.2012 9:40:30   
marince1
Mi smo bas u problemu.

Sad nece uopste da piski user posted image
Kad mu se piski place,stiska nogice,drzi se za pisu i trpi.
Nece na nosu,kad mu je pomenem vristi,nece pampers,nece na solju,nece ni na sred dnevne sobe user posted image
Trpeo je 4 sigurno sat vremena i na kraju se upiskio u gacice i plakao.Kao da se plsai da piski user posted image
Neznam sta da radim user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1324
8.6.2012 9:44:27   
Anoniman
malo kasnije opet idem kod kozmeticarke i ne znam sta da radim , gace , pelena ?

Ja glasam za gaće.

mirince, ne znam šta da ti kažem? Jel viđa drugu decu kako sede na noši?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Razbili ste živin toplomer!!!
Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here