|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
6.6.2012 8:59:28   
Modessty
stavi nošu pored kreveta. Desi se da mu skidam pampers i on već počinje da piški user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1276
6.6.2012 9:01:34   
Anck Su Nmaun
I pre skidanja pelene to je bila prva faza koju je naucila, cim ustane na nosu! Pa sigurno dva meseca pre.
Posle je sama navikla i trazila ujutru, preko dana bas i ne, onda polako smo povecavali , e kad je vec tri cetiiri puta dnevno htela da sedne na nosu , znala sam da je to to - da je vreme da se odvikavamo!

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1277
6.6.2012 9:04:23   
minna
Stavicu mu nosu u krevetacuser posted image pa kad se probudi nek se sam skine i nek piskiuser posted image
Jao kakva sam, al sta cu kad me jos maltretira nocu, pa sam ujutru sva user posted image
Nista nosa pored kreveta i ujutru uzbuna odmahuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1278
6.6.2012 9:12:17   
Modessty
minna on bar hoće da gleda crtani dok ti spavaš. Danilo nam otvara oči i viče vreme za ustajanjeee, pjobudio se nindžaaaa user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1279
6.6.2012 9:14:44   
marince1

IZVORNA PORUKA: minna

marince, koliko on ima sada? Onda mu stavljas za vrtic, a skidate cim se vrati kuci? Kako tamo reaguje, jel prijavi nesto vaspitacicama?

Minna stavila sam mu pampers u vrticu i jutros ih zamolila da mu tutkaju nosu.
On nama kuci trazi nosu,ali njima u vrticu ne. user posted image
Nadam se da ce na moru to ici lakse

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1280
6.6.2012 13:09:34   
JMPM

IZVORNA PORUKA: Modessty

IZVORNA PORUKA: JMPM

Nisam pametna za ovo...evo danas isto nije piskio dok nisam dosla po njega u 2.

Možda se stidi kao i Danilo. A da probaš da ti sa njim ujutru odeš u toalet ili gde već to rade u vrtićiu i da mu pokažeš šta i kako. Možda će mu biti lakše da prvi put to obavi sa tobom i kad nema milion dece oko njega

Dva puta smo vec to uradili tamo, bila je i vaspitacica jedna sa nama i pohvalila ga. Videcu kakvo je stanje bilo danas.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1281
6.6.2012 13:13:20   
Modessty
joj ja neznam kako će Danilo da reaguje kad i ako bude krenuo u vrtić. Mnogo se stidi i kad piški napolju uvek mora da bude neko žbunče ili drvo ili auto... nešto iza čega će da se sakrije. A piški isključivo stojeći. Nikako neće da sedne i da piški. Jedino kad kaki pa krene i da piški.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1282
6.6.2012 13:15:47   
JMPM
I njemu ce verovatno biti problem dok se malo ne opusti. Stefanu je jako dugo trebalo da svojevoljno hoce na nosu (od septembra do sada). I kada kod kuce piski u nosu sakrije se. Verovatno je to problem i nadam se samo da ga nece to dugo drzati user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1283
6.6.2012 13:18:48   
Modessty
videćemo kako će Danilo proći user posted image ja sam kolegama najavila da ću verovatno da odbolujem septembar i polazak u vrtić user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1284
6.6.2012 15:04:40   
Anoniman
Petra je sad legla da spava , kad ustane skidamo pelenu user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1285
6.6.2012 15:04:45   
Verus
Zaboravila sam da napisem da je sama bila u sobi kad je kakila: nece nikad kad je neko tu, sad im treba privatnost za to. Odneli smo "gu" (govno) u wc solji i sama je pustila vodu. Sada je u fazonu "Bye, bye see you next time!". Tako da je mahala govancetu kad je pustila vodu i vikala mu "see you next time!". user posted image A ja se mislim "nadam se da se vidite opet-bas ovako!"user posted image
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Danas je kakila u nosu! Kad je dosla kuci iz obdanista. I posle kupanja mi je rekla "o o pi pi" Ja je pitam jel hoce "nona chair" kaze da, ja donesem i ona se ispiskiuser posted image Kazu u obdanistu da piski cesto u nosu ali nije jos kakila. ALi srecna sam, veliki napredak za bubamaruuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1286
6.6.2012 15:09:48   
dijana1*
Jao Verus user posted image
Preslatka je user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1287
7.6.2012 8:26:35   
Anoniman
Dan 1 - piskila samo jednom u nosu, posle popodnevnog spavanja , ostalo sve u gacice , nije kakila .
Dan 2 - probudila se s punom pelenom , sedela na nosi 15ak min , nakon toga piskila u gace , videcemo dalje ..

< Poruku je uredio ribizla -- 7.6.2012 8:27:11 >

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 1288
7.6.2012 8:38:28   
Modessty
ribizla samo hrabroooo user posted image Ma naučiće...za koji dan

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1289
7.6.2012 8:39:54   
Anoniman
sad nema nazad , u subotu idemo na neki rodj cak u batajnicu , ne znam sta da radim sa sedistem ? kasnije cu do pijace i isto ne znam kako cemo ..

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1290
7.6.2012 8:57:59   
Anoniman
sad je pored mene piskila user posted image
sta rekoste , kad ce poceti da piski u nosu bar jednom dnevno ? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1291
7.6.2012 9:48:53   
Olga75
stavljaj je da sedi odmah ujutru pa onda nakon nekih dva sata , otprilike toliko prodje vremena da se " nakupi" a da ne zadrzavaju ako stalno malo piska onda jos nije vreme za skidanje
a za as , stavi neki najlon ispod nje , ima tih musemi kojekakvih pa preko nje neku tetra pelenu da se ne upari a ako bude pispis sediste ce ostati suvo

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1292
7.6.2012 9:58:42   
Modessty
danilo je prva dva dana piškio na 15 min. Onda smo jedan dan imali pauzu, tj nosili smo pampers. sutradan smo otišli kod prijatelja u vikendicu. deca su ceo dan bila napolju i bez pampersa pa je tako i Danilo. I tada je prvi put piškio stojeći i oduševio se. Tako smo krenuli. Više mu nismo stavlja pampers sem za spavanje

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1293
7.6.2012 10:05:53   
Anoniman
Ja biuh stavila pelenu ya put. Marko je skinuo pelenu početkom maja, za dve nedelje idemo na more, putovaćemo danju i planiram da mu stavim pelenu. 

< Poruku je uredio Tash -- 7.6.2012 10:06:30 >

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1294
7.6.2012 10:07:26   
Anoniman
I moje iskustvo je da u prvim danima nije dovoljno nuditi na dva sata, ja sam nudila na pola sata, pa lagano produžaqvala razmak.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1295
7.6.2012 11:27:49   
New Mom
Meni frka što je bliži vikend.user posted image
Al' kad sam već zacrtala... Huuuu...

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1296
7.6.2012 11:33:39   
Snelle
NM, krećete? Ja ne znam ima li svrhe da krenem u petak posle posla, pa tokom vikenda, a onda od ponedeljka kod bake i deke sa pelenom user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1297
7.6.2012 11:37:38   
minna
Ja kako se blizi vikend sve bih nesto da pomerim, jos se premisljam, treba u nedelju da idemo na rodjendan ne bih da mi tamo zapisava bas decuuser posted image

IZVORNA PORUKA: Snelle

NM, krećete? Ja ne znam ima li svrhe da krenem u petak posle posla, pa tokom vikenda, a onda od ponedeljka kod bake i deke sa pelenom user posted image

Snelle, i kod nas je tako samo sto ce biti u vrticu... ne znam sta cu

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1298
7.6.2012 11:39:08   
New Mom
Kontam da ta dva početna dana mi pregrmimo, a za ponedeljak... Sve se nadam da kad vide da smo krenuli, da će pomoći ipak.
Samo ne znam šta ću sa mm ako npr. sedne na novu garnituru i "sredi je".user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1299
7.6.2012 11:39:32   
Snelle
Ja bih na tvom mestu sačekala još malo, taman do godišnjeg, jer on još nema dve godine. Meni je druga godina kao neka prekretnica za to.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here