|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
5.6.2012 15:15:25   
Anck Su Nmaun
Dobro je imate jos fore user posted image

jao znam sta je kupovanje pelene za dvoje ...al bi bilo veselo za troje user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.6.2012 15:16:15 >

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 1251
5.6.2012 15:17:45   
IVA 11
Mi i u prirodi piskimo, pored drveta. user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1252
5.6.2012 15:29:46   
dijana1*
Anajid user posted image
Vuk je xy puta do sada piskio na tepihu, cak je jednom i kakio user posted image meni ne smeta operem i idemo dalje. To je samo tepih.
Vuk nece na nosu, sedne malo ali nista ne uradi, sinoc kada sam ga krenula kupati poceo je da piski ispred kade, ja sam ga brze podigla i piskio je na wc solji. Jutros sam mu skinula pelenu i opet je piskio i sada isto pred spavanje. Smesno mu je dok gleda kako piski i samo se pipka user posted image a najzanimljivije mu je kada pusti vodu. . Rekla sam mu ako piskis pustices vodu a ako ne piskis nema pustanja vode user posted image
Sve mi se cini da cemo preskociti nosu, a za kaku nemam pojma sta da radimuser posted image

Jel moze neko da mi kaze koliko otprilke treba da kupim gaca ?

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1253
5.6.2012 15:34:45   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: dijana1
Ajmo da napravimo grupu pa da zajedno krenemo u ovu avanturu user posted image

dijana1, madre, Snelle, New mom... Ko još kreće?user posted image Mislim, čija deca?user posted image

Nm, Snelle hajmo zajedno da krenemo, znam da cce vvam biti tesko, ali kada prve napravite korak bake i deke sigurno nece odustati. Mozda ce iim biti krivo dan - dva ali kada vide kako lepo napreduje pruzice i oni podsku. Bolje i da negoduju par dana ali da se sto pre resite pelena.
Objasnite im da idu topli dani, da ce im biti prevruce itd.........

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1254
5.6.2012 15:41:47   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: dijana1
Jel moze neko da mi kaze koliko otprilke treba da kupim gaca ?

Oko 10 tak , ali zavisi i ako je super vreme brzo se suse i manje user posted image

Mi nismo ni jedne kupili, sve smo nadobijali, tek sad kad ih nosi i u vrtic kupila sam jos par kom da bude fensi user posted image posto sam cula da tamo prave modnu reviju gaca user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1255
5.6.2012 15:51:06   
marince1
Mi krenuli juce i neznam sta da kazem...
Svaki put kao malo pisne u gace,a malo u nosu.Upiskio se skroz nekoliko puta,a napravio je najmanje 5,6 laznih uzbuna user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1256
5.6.2012 15:55:39   
IVA 11
Oko 10-20 dijanauser posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1257
5.6.2012 15:59:11   
marince1

IZVORNA PORUKA: minna

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

minna sta ako ne budu hteli?
Pa oni treba da ih podrze da ih oduce, nama je vrtiic jaaaaaaakao mnogo pomogao!
Tamo je sve gledala od druge dece, dosta njih je pre Tare skinulo pelenu pa su i meni dali motivaciju da krenemo

pa verovatno nece hteti, jer su mi jos pre rekli mora pelena, upisace nam tepihuser posted image a na pocetku su pricali kako odvikavaju i oni tamo, tako da sam i ja mislila da ce nam biti lakse kad ono... A ne znam da li je neko iz njegove grupe poceo...
Ja cu im u petak reci da mi krecemo, i skinucu ga odmah u petak popodne kad dodjemo kuci, pa ce do ponedeljka bar nesto da ukapira. Mada on sad vec kad je go i ako krene da piski i ja snimim on stane i ceka ili trci ka nosi...

i kod nas je takva situacija,dok ne nauci u vrticu mora da nosi pampers

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1258
5.6.2012 15:59:37   
lesica
Ja sam Lenki u startu kupila 20 komada,a sad kad krene u vrtic ako bude trebalo dokupicu jos koji komad user posted image
Dajte klincima sansu,i ne nervirajte se oko stalnog upiskavanja i kakanja svaki prvih par dana,skontace posle 4,5,7 dana sta im je ciniti.
Ja cu da navijam svakodnevno!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1259
5.6.2012 16:06:26   
bokicans

IZVORNA PORUKA: JMPM

Stefan je pre dva meseca izbacio nocnu pelenu user posted image . Tj. svako jutro je bila suva pelena i piskio je na nosu. U vrticu je piskio pelenu a kod kuce u nosu...nikako nece u vrticu da sedne i da piski, samo kaze "imam ja kuci nosu, piskicu kuci". I kada dodjemo iz vrtica celo popodne od 14h bude u gacicama, suv. Od subote je po ceo dan u gacicama, trazi da piski, nije se ni jednom upiskio, ali je zato u nedelju popodne kakio u gace, bljaks user posted image . Isplakao se sto se to desilo, ali dobro i to je proslo. Nego, juce u vrticu nije piskio do 14h dok nisam dosla po njega! Gace suve, stavili mu pelenu za spavanje, na kraju i pelena suva. Cim sam dosla po njega odveo me tamo u wc da piski.
E sad, u cemu je tu fazon, jel to znak da se stidi tamo ili sta? Prvo nikako nije hteo tamo da sedne na nosu, sada sedne i place, ne piski. Kako pomoci detetu u tom slucaju?

Jao pa nemam pojma, da kazes da ces kupiti jednu nosu za vrtic ili tako nesto?Srce mojel epo ,ma zar par dana ce poceti i u vrticu da piski user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1260
5.6.2012 16:36:24   
ivaj
Iako po pravilu to ne sme da se radi,danas sam Jeci ponovo stavila pelenu.Hocu da vidim sta se desava i da li ce i tako piskiti na svakih 4,5 sati.
Ako je stekla neku averziju,odlozicu svakako,nije frka da se mora.
A ako vidim da je i pelena opet dugo suva,navlacimo opet gaceuser posted image

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 1261
5.6.2012 16:45:07   
dijana1*
Tako sam i mislila oko 20 kom.
Vuk je piskio u wc solju pre spavanja, probudio se i pelena je bila suva. Posle nekih 15-tak min stavila sam ga na wc solju i opet je piskio. user posted image user posted image
user posted image
Ja sam presretna, bar se nesto desava user posted image

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 1262
5.6.2012 19:44:58   
marince1
Mi smo danas lose prosli.Trazi nosu na svakih 5 minuta ,posedi 5 sekundi i kaze da je piskio,a nije.
Na kraju se upiski na sred dnevne sobe placuci user posted image

To mi je uradio 2 puta za poslednjih 4 sata user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1263
5.6.2012 23:11:44   
Anoniman
Bravo dijana! user posted image

marince, to je normalno sve. Ja sam prvi dan imala 15 upišanih gaća, 2-3 trenerke, i 5 šorceva! user posted image Drugi dan manje, a posle još par dana par vlažnih gaćica kada samo pusti pa trči na nošu.

anajid user posted image

Inače, mi ne nosimo pelenu već više od mesec dana user posted image , i večeras, već skoro zaspao, na pola koplja i otvori oči, kaže "Mama piški gaće!", kažem, neka, imaš pelenu za spavanje! Tek se on rasplakao, hoće na nošu, ubeđuje me da će kakiti (ja mu ne verujem user posted image ), ali sam ga na kraju odvela na nošu. Piškio je kao velik, ne možete verovati koliko količinski, + je kakio, i to količinski kao odrastao čovek. user posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 1264
5.6.2012 23:16:30   
lesica
Mare user posted image srce pametno! Nego Tash jel to prvi put uradio veceras ili radi vec neko vreme. A evo zasto pitam-L se tako ponasa pa recimo po dve tri noci za redom i ujutru joj bude suva pelena,onda jedan dan tek-tek zapisne pelenu i to najverovatnije malo pre nego sto ce ustati(pretpostavljam da je tako jer kad tada ujutru sedne na nosu i ne odradi bas zavidan posao) Jesu li to naznake i za skidanje nocne?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1265
5.6.2012 23:20:54   
Anoniman
Nije to radio, naime, on neće uveče da spava pa lovi na tu foru, ali je odustajao kad kažem da ima pelenu. Kanda je večeras prigustilo. user posted image
I njemu je pelena ujutru ili suva ili tek pišnuta. Kad to pišne, nemam pojma jer noša bude puna nakon ustajanja.
dal je naznaka za skidanje noćne? Nemam pojma, Luka je imao preko 4god kad je mm odlučio da je dosta pelene za noć. Ja da sam se pitala, nosio bi je do braka. user posted image Problem je bio što sam par puta pokušala da ga odviknem od noćne, ali on se nije budio ako se upiški nego je mokar spavao, a ja se plašila da ne nazebe.

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1266
5.6.2012 23:24:16   
JMPM

IZVORNA PORUKA: bokicans

Stefan je pre dva meseca izbacio nocnu pelenu user posted image . Tj. svako jutro je bila suva pelena i piskio je na nosu. U vrticu je piskio pelenu a kod kuce u nosu...nikako nece u vrticu da sedne i da piski, samo kaze "imam ja kuci nosu, piskicu kuci". I kada dodjemo iz vrtica celo popodne od 14h bude u gacicama, suv. Od subote je po ceo dan u gacicama, trazi da piski, nije se ni jednom upiskio, ali je zato u nedelju popodne kakio u gace, bljaks user posted image . Isplakao se sto se to desilo, ali dobro i to je proslo. Nego, juce u vrticu nije piskio do 14h dok nisam dosla po njega! Gace suve, stavili mu pelenu za spavanje, na kraju i pelena suva. Cim sam dosla po njega odveo me tamo u wc da piski.
E sad, u cemu je tu fazon, jel to znak da se stidi tamo ili sta? Prvo nikako nije hteo tamo da sedne na nosu, sada sedne i place, ne piski. Kako pomoci detetu u tom slucaju?

Jao pa nemam pojma, da kazes da ces kupiti jednu nosu za vrtic ili tako nesto?Srce mojel epo ,ma zar par dana ce poceti i u vrticu da piski user posted image

Nisam pametna za ovo...evo danas isto nije piskio dok nisam dosla po njega u 2.

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 1267
5.6.2012 23:24:31   
lesica
Da,dakle svi se isto ponasaju sa tim hvatanjem na foru user posted image
Mislim da cu jos malo da sacekam sa nocnom,mada sam sad u tripu zbog vrtica,da ne preteram i to i vrtic pa da se sve ne sk..a.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1268
5.6.2012 23:26:44   
Anoniman
Ja ne planiram da žurim sa noćnom. Tačno da je skine i dogodine u ovo vreme, meni ne smeta.
Naravno da ako par meseci pelena bude suva da ću je skinuti, ali moraće JAAAAAAAAKO da me ubedi da se u to upuštam. user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1269
6.6.2012 8:39:33   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Tash

večeras, već skoro zaspao, na pola koplja i otvori oči, kaže "Mama piški gaće!", kažem, neka, imaš pelenu za spavanje! Tek se on rasplakao, hoće na nošu, ubeđuje me da će kakiti (ja mu ne verujem user posted image ), ali sam ga na kraju odvela na nošu. Piškio je kao velik, ne možete verovati koliko količinski, + je kakio, i to količinski kao odrastao čovek. user posted image

I Tara vise ne podnosi pelenu, cim je stavimo za spavanje, cupa , vuce, i kad joj se piski trazi da piski na nosu nece u pelenu
A sto se tice nocne...hmmmm , njoj je ujutru puuuuuna, al ona pred spavanje se nalije mlekom bas. Necu da joj ukidam mleko da ne bi piskila, to mi je isto kao ajde nemoj da jedes da ne bi kakio user posted image
Ne zuri mi se sa nocnom!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 6.6.2012 8:40:03 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1270
6.6.2012 8:44:13   
Modessty
Anck i Danilo pije mleko pre spavanja, ali je od skoro počeo da traži nakon popijenog mleka da piški u nošu. Jutros je prvi put posle duže vremena pampers bio pun, čak mu i prešlo. Mislim da se probudio pre nas i nije hteo da nas budi. Cica moja mala user posted image

Direktna veza do poruke: 1271
6.6.2012 8:46:18   
Modessty

Nisam pametna za ovo...evo danas isto nije piskio dok nisam dosla po njega u 2.

Možda se stidi kao i Danilo. A da probaš da ti sa njim ujutru odeš u toalet ili gde već to rade u vrtićiu i da mu pokažeš šta i kako. Možda će mu biti lakše da prvi put to obavi sa tobom i kad nema milion dece oko njega

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1272
6.6.2012 8:50:30   
minna
Vi koji ste vec skinuli pelenu, da li im ujutru odmah skidate nocnu i nudite na nosu, cim se probude? Jesu odmah krenuli da traze sami ujutru?
Jao koji smor, tako volim da mu pustim crtani i odspavam jos 10ak min. Nama je nocna uvek prepuna, iako piski pred kupanje, ali popije mleko pred spavanje.

marince, koliko on ima sada? Onda mu stavljas za vrtic, a skidate cim se vrati kuci? Kako tamo reaguje, jel prijavi nesto vaspitacicama?

Direktna veza do poruke: 1273
6.6.2012 8:55:39   
Modessty
minna nama Danilo sam traži da piški u nošu čim se probudi. Jutros je eto bio izuzetak. I uveče kad popije mleko pre nego odemo u krevet on traži da piški u nošu. Nije to bilo odmah nakon skidanja pampersa. To je do skoro, kad je valjda ukapirao da je bolje da bude suv i bez pelene user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 1274
6.6.2012 8:58:23   
minna
Tako sam i mislila, verovatno im treba dok malo ukapiraju, pa onda krenu da traze... Nadam se da cu stici da mu dodam nosu u pocetku, moracu da se nateram da ustanem odmah

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Razbili ste živin toplomer!!!
Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here