|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
8.6.2012 9:56:49   
marince1
Mozda u vrticu,neznam .
A mozda je zbunjen,jer u vrticu nosi pampers

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1326
8.6.2012 10:21:06   
New Mom
Danas je dan D! Krenuli smo.user posted image

Jutros smo bili na noši, ali nije ništa obavila. Sada još uvek nije ni piškila u nošu ni u gaće. Ne mogu da verujem da toliko trpi. Mada možda stvarno ne mora.user posted image Nudim joj stalno nošu, ona vrišti kad je vidi. Pa očekujem da ćemo po stanu da sredimo stvari.user posted image

Kupila sam joj 5 Pepa gaća i još 10 koje kakvih pride. Celo jutro sve ih nosa sa sobom i govori "'Epo. 'Idi, mama, Pepa 'aće."

Na šta će sve ličiti to do kraja... videćemo.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1327
8.6.2012 10:36:52   
dijana1*
Blizancici sve na isti dan user posted image
Vuk je od jutros 2 puta piskio na solji, sedeo je na nosi ali nista nije uradio i onda ga odvedem u wc i piski. Za sada je tako videcemo sta ce biti posle. Sada je gotovo ne mozemo nazad user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1328
8.6.2012 10:40:34   
dijana1*
Ribizlo user posted image
Marince ne znam sta da ti kazem, mi smo tek poceli i ucimo, a da mu kazes dace ti mama ( nesto sto najvise voli) ali lepo sedni na nosu i piski. To kod Vuka po nekada upali.
user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1329
8.6.2012 10:42:53   
Anoniman
user posted image Držite se! 

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 1330
8.6.2012 10:44:59   
dijana1*
Izdrzacemo nekako user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1331
8.6.2012 10:46:56   
madre
i mi smo krenuliuser posted image kad je ustao obukla sam mu gacice, u njih se i upiskio. stavila sam ga posle na nosu da zavrsi, ali je on ipak sve obavio u gacice... hteo je da ustane sa nje ali sam opet podviknulauser posted image i nastavio je da sedi. to za sada pali. obukli smo druge gacice pa cemo polakouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1332
8.6.2012 10:47:05   
Anoniman
marince, jel mora da ide u vrtić? Radiš? Ne možeš da ostaneš sa njim sedmicu kod kuće, pa lepo na tenane to da uradite? 

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 1333
8.6.2012 10:47:15   
minna
Srecno novoj grupi i da se sto pre otarasite pelena! user posted image

Mi nismo krenuli i necemo, samo povremeno nema pelenu. Juce je popodne bio na splavu golisav, piskio je 2 puta u nosu, jednom krenuo da piski ja mu je dodala, jednom sam dosao do nose i piskio i jednom sam dosao do nose, namestio se da piski (piski uvek stojeci), ja prisla da mu pomognem, vidim napinje se i pomislim da mu se uopste ne piski nego hoce na silu da bismo prosipali u wc solju i pustali vodu, kad on se ukakiouser posted image
Nekako mi se cini da bismo relativno brzo uspeli da ih se resimo, ali dobro za sad ovako pa cemo videti...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1334
8.6.2012 10:47:20   
Modessty

IZVORNA PORUKA: marince

Mi smo bas u problemu.

Sad nece uopste da piski user posted image
Kad mu se piski place,stiska nogice,drzi se za pisu i trpi.
Nece na nosu,kad mu je pomenem vristi,nece pampers,nece na solju,nece ni na sred dnevne sobe user posted image
Trpeo je 4 sigurno sat vremena i na kraju se upiskio u gacice i plakao.Kao da se plsai da piski user posted image
Neznam sta da radim user posted image

A što ga ne učiš da piški stojeći. Kaži mu da tu izadju sok i voda koje popije i da onda time zalijete travicu ili saksiju. To će mu biti interesantno. I naravno obavezno aplauz u početku. Da ukapira da se mama i tata i svi ostali raduju što je on veliki dečko i piški kao veliki dečko. Mi smo tako nekako ubedili Danila da je bolje bez pampersa. A bilo nas je puno u tom trenutku u dvorištu i svi smo mu aplaudirali.
Noćas je oko 2h tražio nošu. Ja ga držim, on stoji i spava i piški user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1335
8.6.2012 10:50:06   
Anoniman
Kod nas je Luka igrao ključnu ulgou. Luka je idol, Luka je osoba koja se imitira... A i opušteno sam ga puštala da uđe kod mm u kupatilo kada piški, da vidi. 

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1336
8.6.2012 10:50:12   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: marince

Mozda u vrticu,neznam .
A mozda je zbunjen,jer u vrticu nosi pampers

Nisam ispratila, pa izvini ako ponavljam pitanje - zašto u vrtiću nosi pampers?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1337
8.6.2012 10:52:52   
Modessty
Tasha nama i ne da da zatvorimo vrata sasvim. Ne možemo ni da se tuširamo a da on ne proviri da vidi šta se tu radi user posted image
Jutros je tražio da sedi pored mene na noši. Znači ja na šolji obavljam posao a on na noši sedi i napinje se zajedno samnom user posted image O božeee! da mi je neko reko da ću to da doživim i dopustim rekla bi da je lud!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1338
8.6.2012 10:54:23   
New Mom
A kako napolju? Šta raditi?
Ili da sedimo u stanu dok ne savlada?user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1339
8.6.2012 10:54:56   
Anoniman
Ja se već 6 godina ne napinjem sama! user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 1340
8.6.2012 10:56:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: New Mom

Pa ja sam prvih par dana sedela u stanu, dok nije prestao da piški na 15min.  A onda posle nudiš kao i kod kuće samo nema noše, i nosiš gomilu presvlaka.

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1341
8.6.2012 10:58:16   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Tash

Pa ja sam prvih par dana sedela u stanu, dok nije prestao da piški na 15min.  A onda posle nudiš kao i kod kuće samo nema noše, i nosiš gomilu presvlaka.

Je l' to znači da je napolju puštam da se upiški? Ili tražim negde nešto?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1342
8.6.2012 10:58:37   
Modessty
New mom idite napolje. I napolju treba da nauči da piški. Samo ponesi presvlaku. i dooosta vlažnih maramica. ALi pre nego izadjete iz kuće obavezno piškanje.
Nama se par puta desilo da smo bili u kolima i on viče da mu se piški. mm odmah staje i izlazimo iz auta i piškimo uz kola ili negde uz neki žbun. Šta ćeš! Dete neće da trpi baš toliko dugo da stigne do prvog vecea. Naročito dok uče i neznaju baš da istrpe mnogo dugo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1343
8.6.2012 10:59:44   
Modessty

Ja se već 6 godina ne napinjem sama! user posted image

joooj baš si me utešila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1344
8.6.2012 11:00:43   
Anoniman

Je l' to znači da je napolju puštam da se upiški? Ili tražim negde nešto?

Ja sam moje učila da piške u travu. Nisam pristalica javnih WC-a, radija sam da to bude trava. Ne da se upiški, mislim, ako se desi, bože moj, nego nudiš kao i kod kuće, samo u travu.

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1345
8.6.2012 11:01:03   
mtajcica83
Moj svrco kad je obucen uyme tutu i sjedi na nju i nateye se kao kad kaki,medjutim, kad ga skinem i stavim na tutu on nista ne radi, nego se stalno diye s nje i nekad pocne da place..

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1346
8.6.2012 11:03:38   
Anoniman
Meni se čini da je lakše sa dečacima, u smislu, samo malo svučeš gaće i zaliva drvo, travu, cveće...kod devojčica mi to deluje malo komplikovanije, možda grešim. Ja ne bih išla dalje od prodavnice prvih nekoliko dana. Brzo oni ukapiraju sve, i prestanu da piškaju non stop.

Ako neko neće ni koristiti nošu nego odmah wc šolju, evo malog saveta - stavite onaj duck gel na stranu wc šolje gde je logičan pravac piškenja dečaka, da mu to bude "meta". Svaki put zamiriši wc, a detetu zanimljivouser posted image Tako i napolju, možete da gađate razne predmete - mrave na drvetu, papirić na podu, vetić...šta god vam je zgodno. Verujte, mnogo pomaže.

Da, ni ja nisam prisatlica javnih wc-a, čak i kod doktora ne idemo u wc nego izađemo napolje, osim ako je baš minus ili pljusak, šta fali traviciuser posted image

< Poruku je uredio Nedja RR -- 8.6.2012 11:05:36 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1347
8.6.2012 11:04:31   
Modessty

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Moj svrco kad je obucen uyme tutu i sjedi na nju i nateye se kao kad kaki,medjutim, kad ga skinem i stavim na tutu on nista ne radi, nego se stalno diye s nje i nekad pocne da place..

možda mu još nije vreme. Samo polako i strpljivo.Celo leto je pred nama user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1348
8.6.2012 11:04:35   
madre
druge gace upisaneuser posted image ali mnogo mi sladak ovako u gacicama, vire mu ovi mali guzoviuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1349
8.6.2012 11:06:06   
Modessty
Meni se čini da je lakše sa devojčicama. Napolju uvek moram da mu držim pantalonice i pazim gde piški, naročito kad završava, inače ode sve na patike ili pantalone.user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Razbili ste živin toplomer!!!
Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here