Trcosava -> RE: Skidamo pelenu! (19.8.2011 9:26:05)
|
Mi imamo probelm sa nošom. Još od onda kad je imala problem sa kakom. To je sređeno odavno, kaki po 3-4 puta dnevno - po malo. Od utorka sam rešila da joj skinem pelenu. Sve je zapišano, ajd' ni po jada, nije mi teško da obrišem, ali zadnja dva dana imamo problem urlanja - kad je stavim na nošu bez pelene (kad krene da se napinje da kaki) vrišti kao da si joj žarač na guzu stavio. Ok, odemo u prodavnicu kupimo adapter za wc šolju, mekan, lep. Sedne i grli me i ''mama, kosa'' (ima neopisivu maniju igranja sa mojom kosom) i zagrli me i hoće da siđe. Da bi jutros videla adapter, oduševljena, stavi ga na pod i kaže ''kaka'' i seda, ja reko' super možda joj se sviđa - odvedem je u wc da joj pokažem gde se stavlja - dok je došla do wc-a i videla wc šolju - vrissak. Za tih par dana što je bila bez pelene, ne smeta joj da je morka, ne smeta joj što je usrana.... ništa. Dakle noša i adapter su super kad je obučena, kad treba da sedne bez pelene na to - vrisak. Mislim da ćemo odgoditi skidanje za nekih 2-3 nedelje [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|