Didy -> RE: Skidamo pelenu! (20.7.2011 15:53:24)
|
Potpisujem Olgu. I mi smo se mučili prošlog leta. Mučili u smislu da ga skinem, bude nekoliko dana bez pelene i onda kad shvatim da nije spreman, vratim mu je. Prvo uopšte nije reagovao, posle se smejao kad se upiški, onda je nešto kao jednom tražio, a 5 puta se upiškio... U septembru je dosta dobro napredovalo, ali je onda krenuo u jaslice, pa je vaspitačica rekla da ga ne stresiram dodatno, polazak u jaslice mu je dovoljan stres. Na zimu sam čak probala, ali je isto išlo sporo, pa sam sačekala lepše vreme. Skinuo je bukvalno za jedan dan kad je imao 2 i po godine. Noćnu još nisam probala da skinem jer on inače puno pije tečnosti i žao mi je da mu ne dajem po ovim vrućinama (npr. leže u krevet i traži vode, popije punu čašu, jasno je da se neće probuditi da ide u wc). Nju ćemo probati na jesen da skinemo. Moje mišljnje, Andrea, je da je bolje da se tome pristupi opušteno. Ako izaziva nervozu ili kod tebe ili kod njega, nije dobro. Ne verujem da se inati, mislim da prosto nije spreman. E, sad, ima i mama koje drugačije misle.
|
|
|
|