ana77 -> RE: Skidamo pelenu! (21.9.2011 23:20:10)
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Joj ana, svekrvi ne ide nikako, a bas sam se nadala, jer je ona sa njom kuci mesec dana, ja radim, pa je u jaslicama, a oni ne uce decu do 2 godine: hoce da mi izadju u susret, ali recimo, stave ih na nosu u 9, pa u podne itd. A ne ono da ih "pecaju".... A u kuci mi je svuda itison! Pa mozes misliti taj uzas[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja se nadala da je naucim pre druge bebe, pa da imam jednu u pelenama, ali izgleda da ce morati biti leto dogodine... A recimo: AKO je drzim ta 3 dana dok sam kuci bez pelena, pa nam ne ide, ok je da je vratim u pelene? Hocu reci, nece je to jos vise poremetiti u svemu, ili je bolje, ni ne probati? Za tri dana ne verujem da mozes bilo sta da uradis, a samo ces se nanervirati i naprati podova tako trudna :D :D :D. Mozes da pokusas jedan dan da vidis kako ce da reaguje kad se upiski u gace, onako cisto eksperimentalno mada realno ako neces dovrsiti sad posao ni to nema neke svrhe. Cekaj onda leto. Znam da neka deca od dve i kusur godine ukapiraju tipa za dva-tri dana. Moja sestricina od 21 mesec je otprilike za dve nedelje savladala. I da, mnogo je lakse kad tecno pricaju.
|
|
|
|