RE: Gde u Crnu Goru? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

isidora88 -> RE: Gde u Crnu Goru? (3.8.2013 13:47:04)

nama je voda bila super, topla i bez talasa, samo jedan dan i h je bilo i to onda kad sam ti LJ rekla da je kod nas mirno more, urekoh se[sm=jezicek.gif]
mtajcice mozda sledece godine ako budemo dolazili [sm=smiley31.gif]

mtajcica83 -> RE: Gde u Crnu Goru? (4.8.2013 16:16:20)

IZVORNA PORUKA: isidora88

nama je voda bila super, topla i bez talasa, samo jedan dan i h je bilo i to onda kad sam ti LJ rekla da je kod nas mirno more, urekoh se[sm=jezicek.gif]
mtajcice mozda sledece godine ako budemo dolazili [sm=smiley31.gif]

Isidora,naravno[sm=smiley31.gif],

salle -> RE: Gde u Crnu Goru? (6.8.2013 14:41:42)

niko mi nista nije odg za rafailovice.....

ima li ko sta da kaze za utjehu? gledala sam neki smestaj, ali je slobodno tek od 19.avgusta, a mi jos uvek ne znamo kada idemo, da li od 15. ili od 20., tek krajem nedelje cemo znati kda mm ima odmor

lanajelena -> RE: Gde u Crnu Goru? (6.8.2013 14:49:24)

IZVORNA PORUKA: salle

niko mi nista nije odg za rafailovice.....

ima li ko sta da kaze za utjehu? gledala sam neki smestaj, ali je slobodno tek od 19.avgusta, a mi jos uvek ne znamo kada idemo, da li od 15. ili od 20., tek krajem nedelje cemo znati kda mm ima odmor

Kako tamo letujem vec 25 god.moze se reci da sam fan Utjehe[sm=smiley36.gif]...mirno mesto(porodicno) jedino sto je ove godine polu prazno,imas cetiri kafica i nemas mnogo toga da obidjes,nekada je bilo extra mesto za izlaske jer su to bili jedini kafici u CG koji su radili celu noc

salle -> RE: Gde u Crnu Goru? (6.8.2013 14:56:47)

znas koliko mi je do kafica [sm=smiley36.gif] idem zbog bebca, ove god ne idemo da mi osolimo guzi.e, nego najvise zbog njega, a izbog ovog starijeg.... on jedva ceka [sm=bravo.gif]

nasla sam neki smestaj, mislim da je ok, ali kako nikada nisam bila, uvek postoji sumnja.... imas li ti neki predlog? pisala sam ti i pp

lanajelena -> RE: Gde u Crnu Goru? (6.8.2013 15:08:22)

E ako je tako,za decu je meni super iz razloga sto je voda uvek cista(nije pesak nego malo veci kamen)

Figaro88 -> RE: Gde u Crnu Goru? (13.8.2013 19:21:04)

Mi stigli danas,tri dana ranije.Ostali smo osam dana i poludeli nacisto.Smestaj je bio super,ali Sutomore uzas.Nasli smo jednu lepu plazu u Susnju pa smo tamo isli svaki dan.Tamo je cistije,mirnije,plaza je lepsa.Sutomore nije za decu,70% ljudi tamo su oni od 19-20g,buka,guzva,preglasna muzika na plazama,i oni mrtvi pijani kada setas rano ujutru spavaju svuda a oko njih gomila djubreta.U Susnju je bilo lepo,taj deo plaze je odvojen,ima mozda dvadesetak lezaljki,svuda je kamen,ima malo i peska,uglavnom su ljudi sa malom decom ili oni kojima nije bitno da ima zurka od jutra.Setali smo i do Bara,ali opet nismo ostali do kraja.Sledece godine ne verujem da cemo opet u CG.

marince1 -> RE: Gde u Crnu Goru? (13.8.2013 22:25:30)

nigde [sm=smiley36.gif]

Janncica -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.6.2014 16:53:50)

Zene,gde? [sm=smiley36.gif]Onaj fazon da nije guzva,da nije ni pusto,da je plaza lepa za decu i tako te stvari. Ne znam sta da gledam.

Štetica -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.6.2014 17:03:46)

Jancice moj izbor je Dobre vode kod Bara. Za male pare moze da se nadje ok smestaj,a nije prevelika guzva. Ili ako cete u Boku onda onaj deo oko Tivta,ta manja mesta,a Tivat vam je blizu,da izadjete i ima sadrzaja za decu.
Mada su meni Rafailovici br1 na CG primorju,ali je uvek guzva,za tako malo mesto,a st su skupi da nepricam.

Anoniman -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.6.2014 17:36:51)

Uporavo se vratila iz Rafailovica, i opet idemo tamo. Plaza je prelepa, imas gde uvece da prosetas, ma super. Jos je nama smestaj bio pored same plaze, pored marketa i pekare, odlicno nam je bilo.

caca81 -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.6.2014 18:17:57)

Iz ličnog iskustva mogu da preporučim Petrovac na moru, i posebno plažu Lučice, kao i potez Rafailovići-Bečići. Petrovac je jači sa cenom u odnosu na ostali deo CG, pa neke možda to odbija, ali je lepo mesto, sa lepom i gradskom plažom i već ovom pomenutom Lučice.

isidora88 -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.6.2014 19:02:14)

prosle godine plaza lucice je bila grozno prljava[sm=smiley13.gif]
letujem u petrovcu vise od 20 godina, i ne pamtim da je bilo ovako prljavo, plaza poluprazna (pricam za deo gde su lezaljke jer smo uvek na lezaljkama), pored svake lezaljke je ili govno ili pelene, ulosci, milion i jedan pikavac, gomila ljuski od raznih semenki. ne mogu da verujem da im je toliko tesko da svako vece ociste te plaze kad znaju debelo da naplacuju te lezaljke, stvarno su mi se smucili, da toliko ne vode racuna mi stvarno nije jasno.
ove godine za promenu idemo u rafailovice, ne bude li cisto mislim da cu da batalim crnu goru, iako je stvarno volim, ali cinjenica je da nemaju pojma o turizmu, samo gledaju gde i kako da otmu pare od turista, a ne znaju nista od usluge da pruze[sm=hudicek1.gif]

Janncica -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.6.2014 23:26:47)

Ne znam kakve su cene,reeeetko gde na netu ima cena i ta je okvirna.
Nesto se mislim da mi je jeftinije u hotelu sa doruckom i vecerom nego apartman. Ne znam.. [sm=zmeden.gif]

Azra_ -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.7.2014 0:10:47)

Meni je deo oko Tivta, generalno Boka prelepa. Nemaju neke plaže, i ako je pesak-šljunak, obično su uzane pa bude gužva, ali taj deo ima neki poseban duh i lepotu. Perast da ne spominjem! Ali tamo definitivno nije za odmor sa malim detetom.

branki* -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.7.2014 8:18:52)

IZVORNA PORUKA: isidora88

pored svake lezaljke je ili govno ili pelene, ulosci, milion i jedan pikavac, gomila ljuski od raznih semenki. ne mogu da verujem da im je toliko tesko da svako vece ociste te plaze kad znaju debelo da naplacuju te lezaljke, stvarno su mi se smucili, da toliko ne vode racuna mi stvarno nije jasno.
ove godine za promenu idemo u rafailovice, ne bude li cisto mislim da cu da batalim crnu goru, iako je stvarno volim, ali cinjenica je da nemaju pojma o turizmu, samo gledaju gde i kako da otmu pare od turista, a ne znaju nista od usluge da pruze[sm=hudicek1.gif]

ja isto volim crnu goru puno,tata mi je odatle,ali ovo ipak jeste cinjenica i bas mi je krivo sto je tako...ja sam stalno letovala u crnoj gori(mislim stalno,4-5 puta)i kad sam posle otisla u grcku i tursku,zaprepastila sam se koliko je voda cistija,plaze uredjenije,voda cista do neverovatnosti i onda vidis drasticnu razliku[sm=smiley13.gif]

vikiveki -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.7.2014 8:37:19)

Mi smo prošle godine bili u Šušnju i nije bilo toliko prljavo,ali smo zato doživeli da nas pokradu na plaži...ukrali su nam torbu a u njoj ključevi od kola,novčanik i još neke stvari.Znači priselo mi je letovanje

big mum -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.7.2014 9:11:26)

Mi smo par puta ljetovali u CG i smučilo mi se jer nigdje nema prirodnog hlada,sve i jedna plaža je zakupljena pa si prinuđen plaćati ležaljke i suncobrane ,nekrcano jedni na drugima,puno je smeća.

jedino gdje mi se svidjelo je plaža Plavi Horizont u nekom malom mjestašcetu ne sjećam se imena.To je ustvari hotelska pllaža ,stvarno je čista i ima čak i plavu zastavicu.I stvarno je zaslužuje.

caca81 -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.7.2014 9:30:33)

Hotelski smeštaj sa polupansionom u hotelu NIS u Rafailovićima je oko 30evra, hotel na Plavim Horizontima, polupansion je bio pre dve godine 28evra. Apartmani su oko 40-50evra dnevno.

mtajcica83 -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.7.2014 9:46:59)

Evo ja koja zivim u CG bih toplo preporucila svima da ljetujete negdje drugo..Naravno konkretno cu da govorim za ovaj dio u koji ja zivim znaci HN i okolina.Za malu djecu pogotovo nema ni plaza sve su skoro kamene, Na svakoj se placa lezaljka i suncobran po zelji..Ove godine su jos nagrdili od radova setaliste ako neko zna KUmbor do Bijele, znaci vecina je raskopano nisu to ni zakrpili..
Iako se odlucite da idete vamo, u Cg idite od BD pa nadalje...Przno, Kamenovo, Rafailovici, Petrovac..
I na Plavim horizontima je lijepo.
Za prosetati i ipak malo bar uzivati u primosrkim gradovima preporucila bi Kotor i Perast i Budva stari grad,
Herceg Novi je bio prelijep grad mada zadnjih godina isko nista ne ulaze,ni u sta, grad propada, u svakom smislu, covjek nema gdje ni da se zaposli, bas su ga onako u**ali da izvinete na izrazu.

adulence -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.7.2014 10:05:49)

ja sam ove godine kao i prosle bila u Kumboru,da se razumemo to je jako malo mesto,ali mi to volimo i nama to prija,a vrlo cesto skoknemo do Hn koji nam svaki put oduzima dah,ja sam nekako uvek za Boku,prvo prelepa je,a drugo ljudi pa ne mogu se porediti sa ostatkom cg,nema naplacivanja lezaljki,a mestani izuzetni!!!!

mtajcica83 -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.7.2014 12:03:31)

IZVORNA PORUKA: adulence

ja sam ove godine kao i prosle bila u Kumboru,da se razumemo to je jako malo mesto,ali mi to volimo i nama to prija,a vrlo cesto skoknemo do Hn koji nam svaki put oduzima dah,ja sam nekako uvek za Boku,prvo prelepa je,a drugo ljudi pa ne mogu se porediti sa ostatkom cg,nema naplacivanja lezaljki,a mestani izuzetni!!!!

Adulence vi ste onda super prosli jer se na skoro svakoj plazi u Hn placaju lezaljke.U Kumboru su male plazice nisu lose. Grad oduzima dah kad dodjes na par dana pa ti je sve idealno, ali kazem konkretno za grad koji je treba da bude iz godine u godinu sve ljepsi i da mu je ponuda bolja.Jer koliko se ulaze u BD i Tivat zadnjih godina toliko su ovaj grad zapostavili,nazalost.

lanajelena -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.7.2014 12:07:36)

Ja cu i ove godine kao i prethodnih 27 da letujem u Utjehi [sm=smiley27.gif]
Ne mogu da docekam da krenemo ako se budemo organizovali za prevoz mozda ostanemo i mesec dana[sm=bravo.gif]

Žapkić -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.7.2014 12:32:30)

I ove godine u Šušanj!!! I neću ga menjati sve dok Tina ne poraste! Prelepo za malu decu. Čista voda, prirodna hladovina borova. Inače, Šušanj je idealan za decu koja boluju od astme i bronhitisa (mi, Bogu hvala, tih problema nemamo). Plaža jeste kamena, ali otkrili smo jedan deo gde ima peska, pa je Tini tu idealno za igranje. Ima nekoliko tobogana na plaži. Sve mi blizu. Kad pozelim da malo promenim odemo do Utjehe, Dobrih Voda, Ulcinja Čanja, Petrovca... Ma, milina Bozja! A Bar mi je prelep grad!

adulence -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.7.2014 12:39:00)

draga za lezaljke sam konkretno mislila na Kumbor,a svakako se slazem da treba mnogo vise ulagati u Hn,jer gledano ovako sa strane,meni je on centar Boke...barem ga ja tako dozivljavam...
IZVORNA PORUKA: mtajcica83

IZVORNA PORUKA: adulence

Adulence vi ste onda super prosli jer se na skoro svakoj plazi u Hn placaju lezaljke.U Kumboru su male plazice nisu lose. Grad oduzima dah kad dodjes na par dana pa ti je sve idealno, ali kazem konkretno za grad koji je treba da bude iz godine u godinu sve ljepsi i da mu je ponuda bolja.Jer koliko se ulaze u BD i Tivat zadnjih godina toliko su ovaj grad zapostavili,nazalost.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>