RE: Gde u Crnu Goru? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Anoniman -> RE: Gde u Crnu Goru? (8.7.2014 10:46:26)

Lj Ozlem vozi do Bara, jutros sam slusala reklamu, pa ih ti kontaktiraj i vidi odakle krecu ;)

Misha i Ljisha -> RE: Gde u Crnu Goru? (8.7.2014 11:12:43)

IZVORNA PORUKA: Peace*

U Krucama ima hotel??? [sm=smiley3.gif] Gde?

hahaha[sm=jezicek.gif] ima stvarno superiska hotel. Na samoj obali tj na samoj plazi. Zove se Barakuda. Ukucaj pa izguglaj barakuda kruče. Fin hotel, prema meni su svi bili divni pre 4 god. Nemam reci. Jutarnja kafica na plazi, neke babe Ruskinje su vezbale rano ujutru pa sam im se i pridruzila (jako je sve to meni bilo smesno), sobe su ciste, sa klimom, kupatilo cisto, terasa sa pogledom na more, ma odlicno. Sidjes niz stepenice i eto te na plazi

Žapkić -> RE: Gde u Crnu Goru? (8.7.2014 18:30:47)

IZVORNA PORUKA: lanajelena

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Kad krećete?
Mi ćemo, ako sve bude po planu, u petak veče ili u subotu. Možda se i organizujemo da se vidimo tamo ove god, pošto se prošle razmimoiđosmo.
[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Mi bi trebali sledece srede da krenemo,meni je jedino problem sto ce mm samo da nas doveze,bude par dana a onda sam bez vozaca nekoliko dana a ja sa njih dvoje no-no negde [sm=smiley36.gif],jedino ako si ti motorizovana do nas da dodjete [sm=smiley1.gif]

Hajde, organizovaćemo se nekako. Ja ću kolima, ali mi je sve komplikovanao jer će sa nama ići i tata (Tinin). Hajde, dogovorićemo se kad budeš na FB.[sm=smiley1.gif]

lanajelena -> RE: Gde u Crnu Goru? (15.7.2014 12:13:46)

Zene koje putuju u CG,ponesite toplije stvari kazu da je uvece bas sveze [sm=zz_cold.gif]

Žapkić -> RE: Gde u Crnu Goru? (19.7.2014 20:57:31)

Mi za 2-3 sata krećemo za Šušanj. [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Gde u Crnu Goru? (19.7.2014 21:17:29)

srecan put i lep provod, uzivajte [sm=bravo.gif]

minnica -> RE: Gde u Crnu Goru? (19.7.2014 22:05:30)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Peace*

U Krucama ima hotel??? [sm=smiley3.gif] Gde?

hahaha[sm=jezicek.gif] ima stvarno superiska hotel. Na samoj obali tj na samoj plazi. Zove se Barakuda. Ukucaj pa izguglaj barakuda kruče. Fin hotel, prema meni su svi bili divni pre 4 god. Nemam reci. Jutarnja kafica na plazi, neke babe Ruskinje su vezbale rano ujutru pa sam im se i pridruzila (jako je sve to meni bilo smesno), sobe su ciste, sa klimom, kupatilo cisto, terasa sa pogledom na more, ma odlicno. Sidjes niz stepenice i eto te na plazi

Mi imamo kuću tamo. Samo je u drugom delu Kruča, tamo iznad tunela prema Ulcinju. Taj deo plaže je peščan unutra, a napolju jedan deo beton, drugi kamenje. Veliki problem je što do plaže imamo jedno pola km nizbrdo (a nazad uzbrdo),pa zato ne idem tamo bar dok su deca jako mala. Ta plaža je udaljena od Barakude dosta, ali smo mi kao klinci bez problema išli donde da se kupamo.

Žapkić -> RE: Gde u Crnu Goru? (19.7.2014 22:46:06)

IZVORNA PORUKA: bubulence

srecan put i lep provod, uzivajte [sm=bravo.gif]

Hvala, hvala!!![sm=smiley1.gif]

tijatija -> RE: Gde u Crnu Goru? (19.7.2014 22:47:49)

Zene koje putuju u CG,ponesite toplije stvari kazu da je uvece bas sveze [sm=zz_cold.gif]

potvrdjujem [sm=smiley36.gif]

Diabla -> RE: Gde u Crnu Goru? (20.7.2014 11:30:44)

Vi ste svi ludi ako dodjete u Cg! Ja obozavam svoju zemlju, ali je bezobrazno skupa, usluga nikakva, i prljavo je! pored Grcke ,Bugaske, Tenerifa i ostalih destinacija koje su toliko jeftine, ne razmisljajte o Cg! Kazem vam, ja, veliki patriota! Ali sto je mnogo, mnogo je! Nije Cg sto je nekada bila! Mi,mjestani, stalno ponavljamo, da nam nije jasno zasto iko dolazi ovdje.

isidora88 -> RE: Gde u Crnu Goru? (20.7.2014 12:47:41)

diabla kad si vec tu, pricaju li meterolozi kakav ce biti avgust?mi idemo u rafailovice.
a da je prljavo jeste, canj pogotovo, prosle godine smo uvece otisli da prosetamo u canj, kante za smece ne postoje, smece se ne odnosi 10 dana, duz cele plaze su bedemi od smeca[sm=smiley11.gif]
stvarno mi nije jasno zasto se ne vodi racuna o higijeni, jel toliko tesko pocistiti i obrisati?[sm=hudicek1.gif]

Anoniman -> RE: Gde u Crnu Goru? (20.7.2014 12:54:50)

Nama je u Rafailovicima bilo lepo i cisto. Alo moram da se pozalim da sam zadnja dva dana vidjala uloske kako plutaju u vodi, ali dublje ne u plicaku, da li je plima dovukla, ne znam, ali bas sam se zgadila, zato volim Grcku veommaaaaa, cista voda, cisto sve! Ali daj, sta das!

Misha i Ljisha -> RE: Gde u Crnu Goru? (20.7.2014 13:42:58)

Kruče je cisto,mislim more je stvarno cisto a to mi je uvek najbitnije. U velikim mestima je katastrofa isto mislim da je Grcka bolja varijanta pa iskreno stvarno mozda cak i jeftnija

Diabla -> RE: Gde u Crnu Goru? (24.7.2014 21:08:12)

Izvini na kasnom odgovoru. [sm=smiley13.gif] Vrijeme je ovdje toliko nepredvidivo, u jednom danu se smijene 3 godisnja doba. Ne znam kakvo ce vrijeme sutra, a kamoli u avgustu. Najave kisu, ono bude sunce, ili suprotno. Danas je pisalo da ce biti kisa sa grmljavinom, a sunce sijalo cijeli dan. Uglavnom, ponesite i duge rukave, kabanice, kisobrane, gumene cizme....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: isidora88

diabla kad si vec tu, pricaju li meterolozi kakav ce biti avgust?mi idemo u rafailovice.
a da je prljavo jeste, canj pogotovo, prosle godine smo uvece otisli da prosetamo u canj, kante za smece ne postoje, smece se ne odnosi 10 dana, duz cele plaze su bedemi od smeca[sm=smiley11.gif]
stvarno mi nije jasno zasto se ne vodi racuna o higijeni, jel toliko tesko pocistiti i obrisati?[sm=hudicek1.gif]

acalukic -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.3.2015 5:49:08)

Nisam bio na moru u Crnoj Gori nepamtim,a odlazili smo u Sutomore

Plavusa34 -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.3.2015 7:56:08)

Sutomore i Bar

Sladja80 -> RE: Gde u Crnu Goru? (22.8.2015 10:15:38)

Da li su vam deca imala stomacni virus? Ja koga god znam a da se vratio iz Crne Gore zakacio je virus,mi treba da idemo sa dvogodisnjim detetom 1 septembra u Herceg Novi i bas sam skroz smorena zbog toga [sm=smiley13.gif]

adulence -> RE: Gde u Crnu Goru? (22.8.2015 12:52:33)

Nase dete nije imalo iako au svi oko nje imaleli,ali ja sam njoj pocela da dajem probiotik dva dana pred put i celo more...

jess021 -> RE: Gde u Crnu Goru? (22.8.2015 12:57:31)

Sladjo, nasi prijatelji, dve porodice svi su imali, ne znam od cega. Da li je to od vode ili nesto drugo?

superm -> RE: Gde u Crnu Goru? (28.1.2016 17:28:09)

Da li je pametno ići u CG? Ima li čistih plaža...da li je pametno ići sa decom? Ja sam detinjstvo provela tamo...ali već 10 godina nisam ni kročila u CG. Tako da nemam informacije.

branki* -> RE: Gde u Crnu Goru? (28.1.2016 20:20:49)

Ja mislim da nije pametno[sm=smiley36.gif]volim je,tata mi je odatle,ali poslednja dva puta kad smo bili pre sest,sedam godina..prljavo,more prljavo,plaze,skupo..

IvanaSK RR -> RE: Gde u Crnu Goru? (28.1.2016 20:24:24)

Krašici su divni, nikad voda prljava i nije ni previše skupo.

adulence -> RE: Gde u Crnu Goru? (29.1.2016 8:10:52)

Mi smo prwthodne tri godine letovali u cg,divno smo se provodili,bili smesteni u malom mestu Kumbor,a oko njega su i Herceg novi Kotor i jos puno malih mesta ,divno nam je bilo...

lokica77 -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.1.2016 12:14:33)

Petrovac je divan pogotovu za decicu, jedino sto je malo skuplji i sto je bas bas guzva u sezoni. Mi idemo u septembru i uvek nam bude suuuper...i sto je najbitnije nije prljavo ni na plazi ni voda...sve preporuke

mila83 -> RE: Gde u Crnu Goru? (26.5.2016 13:34:27)

Da malo podignem temu
Prvi put idemo na more sa decom,njih troje.Planiramo u Kumbor.
Htela bih da cujem neka vasa iskustva sto se tice CG,Kumbora,kao i na sta treba da obratim paznju. Citala sam nesto ranije ovde,ali ako ima jos neko svezije informacije,znaci ce mi. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>