mtajcica83 -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.7.2014 12:55:09)
|
IZVORNA PORUKA: adulence draga za lezaljke sam konkretno mislila na Kumbor,a svakako se slazem da treba mnogo vise ulagati u Hn,jer gledano ovako sa strane,meni je on centar Boke...barem ga ja tako dozivljavam... IZVORNA PORUKA: mtajcica83 IZVORNA PORUKA: adulence ja sam ove godine kao i prosle bila u Kumboru,da se razumemo to je jako malo mesto,ali mi to volimo i nama to prija,a vrlo cesto skoknemo do Hn koji nam svaki put oduzima dah,ja sam nekako uvek za Boku,prvo prelepa je,a drugo ljudi pa ne mogu se porediti sa ostatkom cg,nema naplacivanja lezaljki,a mestani izuzetni!!!! Adulence vi ste onda super prosli jer se na skoro svakoj plazi u Hn placaju lezaljke.U Kumboru su male plazice nisu lose. Grad oduzima dah kad dodjes na par dana pa ti je sve idealno, ali kazem konkretno za grad koji je treba da bude iz godine u godinu sve ljepsi i da mu je ponuda bolja.Jer koliko se ulaze u BD i Tivat zadnjih godina toliko su ovaj grad zapostavili,nazalost. Draga, jeste, vidis da se i sa strane primjecuje zapostavljanje ulaganja.Bitno je da je vama bilo lijepo i da ste uzivali [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|