RE: Gde u Crnu Goru? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

adulence -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.3.2013 9:18:10)

mi cemo verovatno ove godine u kumbor ili hn....kumbor mi se dopada jel ti apartmani su na samoj plazi,bar tako izgleda i pise pa se nadam da je tako,a drugarica ima apartmane u hn isto uz plazu pa cemo mozda i tamo,u svakom slucaju mi je mnogo drago sto se sve vrti oko hn ,ja ga obozavam...

viking -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.3.2013 11:45:05)

Sve zavisi od toga šta tražiš. Plaža je velika i lepa, a mesto je relativno malo, mislim da nema bog zna šta da se radi tamo (neka me neko ispravi ako grešim). Peške do Rafailovića i Bečića imaš oko pola sata uz more, tako da to nije loša šetnja svako veče.

IZVORNA PORUKA: magnetic

Kakvo je mesto Kamenovo kod Milocera?

Dobila sam dobru ponudu za letovanje tamo.

MarijaBg -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.3.2013 13:49:52)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Sve zavisi od toga šta tražiš. Plaža je velika i lepa, a mesto je relativno malo, mislim da nema bog zna šta da se radi tamo (neka me neko ispravi ako grešim). Peške do Rafailovića i Bečića imaš oko pola sata uz more, tako da to nije loša šetnja svako veče.

Kakvo je mesto Kamenovo kod Milocera?

Dobila sam dobru ponudu za letovanje tamo.

Ja nisam sigurna da tamo uopste postoje kuce [sm=zmeden.gif]
Tako se zove plaza, prelepa je, ali nema bas nista, samo jedan kafic. U svakom slucaju do Rafailovica ima 10 minuta, odmah je tu sa druge strane brda kroz tunel, tako da ako cete biti tu, nece vam biti dosadno. Ali ja tamo ne videh kuce, mozda ima nesto gore u brdu [sm=zmeden.gif]

viking -> RE: Gde u Crnu Goru? (30.3.2013 13:51:29)

Ja sam mislila da je ono malo kuća iznad magistrale to. A možda i nije :) Zato sam i napisala da me neko ispravi ako grešim.

Štetica -> RE: Gde u Crnu Goru? (31.3.2013 19:03:04)

Rafailovici ali samo ako smestaj ima sopstveni parking,jer ga je tesko naci.

adulence -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.4.2013 7:38:47)

Avionske karte kupljene,apartman rezervisan...sad mi ostaje samo da cekam...

Sanchy -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.4.2013 8:03:21)

Adulence super....mi putujemo krajem maja a ja jos nisam uzela avio kartu ,znaci kasnim...apartman rezervisan,,idemo u Budvu kao i uvek....,mi avionom a tata kolima posto imam mali milion stvari za poneti,,

adulence -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.4.2013 8:06:10)

super sanchy inace vrlo smelo sa bebom u budvu.,...u svakom slucaju cete da uzivate

Sanchy -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.4.2013 8:23:05)

Budva je meni i za bebu najinteresantnija jer ima puno sadrzaja ne moze nikad da mu bude dosadno,apartman ima svoj privatni parking,ogromnu terasu,inace se kupamo na Plocama gde nikad nije guzva a imaju i bazen za decu,,a nece biti ni guzve u samom gradu jer je pocetak juna....

Anck Su Nmaun -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.4.2013 10:47:00)

Mi smo isli sa nasom bebom od 2,5 meseca bas u Budvu , ali tada i nikad vise tamo ... ne voli odmor u takvim mestima!

adulence -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.4.2013 11:03:32)

anck ni ja isto,ali na stranu ludnica,ono sto je meni asocijacija na budvu je uzasno prljava voda i svasta sto plicva po njoj....licno se uverila....

Anck Su Nmaun -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.4.2013 12:23:53)

Mislim na sve zajedno i prljavo i guzva, nemozes se posteno okupati, a plaze uzassss... ja vise volim mirnija mesta bez guzve, al da su dobre plaze, plaze su mi i naj bitnije kad sam na moru...pa zar nije tako [sm=smiley1.gif]

Sanchy -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.4.2013 21:36:41)

U Budvi u junu i septembru nema guzve,A Na Plocama se ocigledno niste kupale posto je to plaza sa najcistijom vodom duz cele crnogorske obale jer je totalno van grada i gleda na otvoreno more..cak i u jeku sezone tu je najmanja guzva jer je prilicno udaljena od Budve,svejedno svi smo mi razliciti ja ne volim zabiti jer me bace u depresiju[sm=smiley1.gif]..sto urbanije to bolje pa posto u CG nema mnogo da se bira za mene je Budva to to i ne moze cak da se poredi ni sa jednim mestom u kojem sam bila u Grckoj recimo i tamo su mi sve selendre iskreno samo sto imaju more..eto toliko smo razliciti[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.4.2013 21:52:07)

Ja sam 2005. prvi put bila u CG i to baš u Budvi.. nismo ni jednom bili na toj gradskoj plaži, uglavnom smo bili na pločama i miločeru, i na još par plaža kojima se ne sećam imena.. uglavnom, te godine je valjda tek proradila plaža na pločama i bili smo oduševljeni vodom, čisto kao suza, malo hladnija voda ali fenomenalna. Sad je verovatno veća i gužva, ali more je sigurno isto. Ne verujem da ćemo više ikada otići u CG (mada, ko zna) ali sigurno bih opet svratila u Budvu. Ako ništa drugo, barem na jedan špricer u restoranu The old fisherman's pub [sm=smiley1.gif].

Sanchy -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.4.2013 22:26:22)

[sm=smiley20.gif],veca je guzva ali to je tako velika plaza da uopste nije strasno cak i u jeku sezone a kamoli na pocetku...imam jednu sliku gde sam ja isla do restorana a mm ostao ispod suncobrana ,jun mesec i ja ga iz daljine slikala znaci samo stene tj.ploce i jedan jedini suncobran na toj cistini [sm=smiley36.gif]..u C.G. idem jer imam rodbinu dole pa mi je to prilika da provedem neko vreme sa njima inace Hrvatska mi je dalekooo lepsa i Spanija naravno tu nema komentara a sve ostalo pi...

Ana RR -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.4.2013 22:50:19)

Super je što imaš rodbinu, ja se ne bih bunila da imam nekoga bilo gde [sm=smiley36.gif] jeste gužva, jeste ludnica, uveče je pravi vašar, ali šta znam, to je bilo prvo zajedničko letovanje mm i mene (tada nismo bili u braku) i nekako mi je ostalo u lepom sećanju. Još sam i prvi put bila u Cg pa mi je bilo baš zanimljivo. [sm=smiley1.gif]

Sanchy -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.4.2013 23:12:13)

E jos da imaju neku kucicu malo vecu bilo bi mi jos bolje[sm=wink.gif]...ovako imam srece sto uvek nadjem dobar smestaj a blizu njih ...tamo ne treba ici a pogotovu ne sa decom u sred sezone,to se slazem jer je guzva ogromnaa toliko da i meni smeta a ja volim guzvu[sm=smiley36.gif]..ali jun i septembar opusteno...sad sam bila u decembru i bilo mi je super i sad idem opet krajem maja ,jedva cekam [sm=smiley1.gif]

magnetic -> RE: Gde u Crnu Goru? (26.5.2013 18:52:21)

treba mi brzo jedna informacija

treba li pasos za decu pri ulasku u cg?

caca81 -> RE: Gde u Crnu Goru? (26.5.2013 19:52:03)

Prošlog leta nisu tražili.

adulence -> RE: Gde u Crnu Goru? (26.5.2013 20:02:44)

meni kad sam pre dva meseca u jat-u kupila avionske karte i kada sam pitala treba li za bebu imace 9 meseci rekli su ne...

tijatija -> RE: Gde u Crnu Goru? (27.5.2013 8:45:48)

treba mi brzo jedna informacija

treba li pasos za decu pri ulasku u cg?

Samo izvod i zdravstvena knjizica

magnetic -> RE: Gde u Crnu Goru? (27.5.2013 10:08:07)

Hvala na odgovorima.

lokica77 -> RE: Gde u Crnu Goru? (19.6.2013 13:57:57)

ima li neko da se vratio sa crnogorskog primorja, kako je ove godine, joj jedva cekam septembar

leamalamut -> RE: Gde u Crnu Goru? (25.6.2013 0:46:14)

Mi se jos uvek dvoumimo .... da li u HN ili Igalo , ili u Petrovac , ova nasa agencija iz Va ima svoj objekat ,mislim da je povoljno polupansion 190e...

andjelcic -> RE: Gde u Crnu Goru? (25.6.2013 6:11:44)

Mi smo 4 godine letovali u Dobre Vode,plaza Veliki pjesak.Malo je mesto i sa decom milina.Trebalo bi u avgustu ponovo da idemo

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>