mtajcica83 -> RE: Gde u Crnu Goru? (21.2.2013 15:09:03)
|
Ovako,posto sam iy CG da kazem par stvarcica [sm=smiley1.gif] Kotor, prelijep za vidjeti, naravno za omladinu, bez djece, da se proseta gradom i uziva ljeti u provodu..Plaza nema ni za odrasle ni za djecu, ja sam iz Ko i cijelog zivota sam isla van Kotora da se kupam...na Plave horizonte, Risan, Perast, Ljuta, Orahovac i sl... Budva...vasar...Ima Slovensku plazu na kojoj je uzasna guzva i izasno je prljavo, mada za mlade naravno dobar provod, za djecu nikako.Herceg Novi, milion skala gdje god da se okrenes...Setaliste divno ali ljeti prekrcano.Plaza nema, sve su kamene. Tivat...tj,pored Tivta, Seljanovo, Donja Lastva, Plavi Horizonti.. Najbolja solucija za roditelje sa malom djecom je Sutomore i Petrovac...Vidim da vecina vas to vec i zna jer ste bili... Svugdje mozete poci na dan ,dva...ali za duzi boravak idite tamo.. I naravno ako ste u avgustu u CG,obavezno idite na Kotorski Karneval...Mada i oni su bili mnogo ljepsi i bolje organizovani ranijih godina, ali za ljude sa strane je svaki nezaboravan.. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|