|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
20.2.2013 22:36:37   
magnetic
Ja sam se tek sada usudila odluciti za letovanje.Dunja ce mi imati 3,a Visnja 1,5 godinu,ali proslo leto ili ono predproslo NI U LUDILU.Doduse nama iz Subotice put traje bas citavu vecnost,drugima je to mnogo krace.

A kakve su plaze u Kotoru i Sv.Stefanu?

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 826
21.2.2013 9:14:29   
little_one
Kotor ni u ludilu...Kotor nije za kupanje i obicno se ide u druga mjesta pored Kotora na kupanje...Prcanj, Risan i sl...

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 827
21.2.2013 9:29:00   
magnetic
Hvala,tamo stvarno nikada nismo bili ni muz ni ja,pa ne znamo.Onda Kotor otpada,mada smo se dogovorili da ga svejedno posetimo jedno vece tokom letovanja.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 828
21.2.2013 9:41:36   
little_one
Kotor je ok za prosetati, stvarno je fin gradic, i stari grad ali nije za kupanjac...definitivno...pored Kotora treba posjetiti i Tivat pogotovo kako je sredjen posljednjih godina...Porto Montenegro je super za setnju a i Pine...na Pinama kafica a setnja po Portu ( u Portu se ne sjeda na pice...preskupo je definitivno)

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 829
21.2.2013 9:44:45   
lokica77
Petrovac definitivno user posted image user posted image
mi i ove godine planiramo tamo u septembru, plaza Lucice je extra, K ce imati 9 meseci ma milina ufff jedva cekam

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 830
21.2.2013 9:50:29   
Anck Su Nmaun
Ma Kotor je prljav do zla boga, zaliv pa se sve tamo nakupi.
Al ako si u blizini pocetkom Avgusta nemoj da propustis karneval user posted image
Mi smo tri puta bili na onaj njihov maskenbal...predivno je...ali guzva nesnosna!

Kakve su plaze u Petrovcu, tamo nisam bila? Hoteli?

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 831
21.2.2013 9:52:27   
adulence
sta je uopste porto montenegro? hmmmm koliko vidim najvise glasova za petrovac...

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 832
21.2.2013 9:56:47   
magnetic
petrovac je(po meni)najbolje mesto za malu decu.Svi smestaji su blizu plaze,ali su i najskuplji.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 833
21.2.2013 10:14:17   
lokica77
Slazem se sa magnetic za cene smestaja u Petrovcu, jeste skupo, hoteli Castelastva i vile Oliva imaju moj glas, ali i privatni apartmani su super, naravno ima krsa kao i svugde ali mnogo je vise onih full apartmana, mi vec godinama unazad idemo kod istih ljudi i prezadovoljni smo

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 834
21.2.2013 10:23:03   
lokica77

IZVORNA PORUKA: adulence

sta je uopste porto montenegro? hmmmm koliko vidim najvise glasova za petrovac...

luka, setaliste, komplex sve u jednom u Tivtu je i definitivni in mesto u CG ali samo za one sa dubokim dzepom, takav je utisak ostavilo na mene doduse bila samo jednom, u svakom slucaju vredi videti

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 835
21.2.2013 10:26:39   
adulence
hhhmmmm....ako neko ima nekoga koga bi preporucio za apartmane u Petrovcu neka mi posalje pp....

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 836
21.2.2013 10:35:45   
magnetic
Neko je ovde napisao da Tivat nije dobro mesto za kupanje.Ja sad gledam njihov sajt i sve neke mocne plaze....jesu li to samo slike ili Tivat stvarno sada tako izgleda?

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 837
21.2.2013 11:58:37   
little_one
Tivat ima i dobrih plaza a sad izgleda jako dobro otkad je sredjen....Tivat nema plaze koje pogoduju maloj djeci ali isto tako ima i finih plaza za kupanje...npr DOnja Lastva, Kamelija, Seljanovo...mozda Kalardovo za djecu ali to je uz aerodrom i ima dosta mulja...ima i mala plaza na ZUpi ali rijetko ko zna za nju...domaci idu na nju a fino je i za djecu...a "van" Tivta plaze Oblatno i Plavi su mi ok....ne bih preporucila Belane i gradsku plazu jer se ni Tivcani ne kupaju tamo i to s razlogom vjerovatno!

A sto se tice Petrovca, BUljarica nije losa za djecu. Mene je odusevila

< Poruku je uredio little_one -- 21.2.2013 12:08:01 >

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 838
21.2.2013 12:37:30   
caca81
Bila sam na dosta mesta u CG na moru, inače mi se CG neverovatno dopada i imam samo pozitivna iskustva, a najbolje mesto za decu je Petrovac, tj. plaža Lučice. Takođe i plaža na Plavim Horizontima, ali tu ne bih mogla da budem u hotelu 10 dana, nekako mi deluje pusto.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 839
21.2.2013 14:54:43   
lokica77

malo je nezahvalno preporucivati apartmane jer ono sto meni odgovara tebi mozda nece i obrnuto, ali evo, pored gore navedenih hotela recimo restoran *Pod lozom* nije losa varijanta, ima svoje apartmane oko 250m udaljen od plaze, sasvim solidan smestaj hrana EXTRA porcije ogromne user posted image , mada je u Petrovcu hrana u bilo kom restoranu-piceriji super, onda recimo vila Lux je sasvim ok, zatim apartmani hotela Grand su super. Ovo sto sam ti nabrojala je ono gde sam odsedala doduse negde jako davno jer zadnjih nekoliko god idemo kod istih ljudi pa ne znam da li se nesto promenilo u navedenim apartmanima. U svakom slucaju mislim da se neces pokajati ako odlucis za Petrovac

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 840
21.2.2013 15:03:30   
adulence
lokice slazem se ukusi su razliciti ne trazim ja sad ne znam kakav smestaj vec gledam to sa neke sada potpuno druge strane imamo cerkice istog uzrasta par dana razlike cini mi se,pa ce mi trebati apartmani koji su blizu plaze,cisti i uredni,kod finih ljudi,to je sve sto ja trazim za hranu cemo se vec snaci,samo su mi tako neke stvari bitne kao i vecini...

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 841
21.2.2013 15:09:03   
mtajcica83
Ovako,posto sam iy CG da kazem par stvarcica user posted image
Kotor, prelijep za vidjeti, naravno za omladinu, bez djece, da se proseta gradom i uziva ljeti u provodu..Plaza nema ni za odrasle ni za djecu, ja sam iz Ko i cijelog zivota sam isla van Kotora da se kupam...na Plave horizonte, Risan, Perast, Ljuta, Orahovac i sl...
Budva...vasar...Ima Slovensku plazu na kojoj je uzasna guzva i izasno je prljavo, mada za mlade naravno dobar provod, za djecu nikako.Herceg Novi, milion skala gdje god da se okrenes...Setaliste divno ali ljeti prekrcano.Plaza nema, sve su kamene.
Tivat...tj,pored Tivta, Seljanovo, Donja Lastva, Plavi Horizonti..
Najbolja solucija za roditelje sa malom djecom je Sutomore i Petrovac...Vidim da vecina vas to vec i zna jer ste bili...
Svugdje mozete poci na dan ,dva...ali za duzi boravak idite tamo..
I naravno ako ste u avgustu u CG,obavezno idite na Kotorski Karneval...Mada i oni su bili mnogo ljepsi i bolje organizovani ranijih godina, ali za ljude sa strane je svaki nezaboravan..
user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 842
21.2.2013 15:40:22   
lokica77

IZVORNA PORUKA: adulence

lokice slazem se ukusi su razliciti ne trazim ja sad ne znam kakav smestaj vec gledam to sa neke sada potpuno druge strane imamo cerkice istog uzrasta par dana razlike cini mi se,pa ce mi trebati apartmani koji su blizu plaze,cisti i uredni,kod finih ljudi,to je sve sto ja trazim za hranu cemo se vec snaci,samo su mi tako neke stvari bitne kao i vecini...

ma naravno, ako budes odlucila za Petrovac moj ti je savet da izbegnes sve apartmane koji su na setalistu(nema parking) i odmah iza setalista prilicno je bucno, takodje deo oko marketa *voli* je za izbeci takodje zbog parkinga i buke a i uvek je guzva. Namirniji i po meni najbolji deo je ta ulica gde je restoran Pod lozom i uopste taj deo skroz dole do stadiona.Jedino je plaza Lucice malo dalje oko 400-500m odatle, a verujem da ces sa bebicom uglavnom ici tamo jer je mnogo bolja od gradske plaze

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 843
21.2.2013 17:04:33   
viking
Mi smo prošle godine bili u CG, smešteni u Bečićima ali smo svaki dan išli na drugu plažu - Petrovac, Jaz, Lučice, Perast, Plavi Horizonti, Slovenska plaža, Kamenovo, Rafailovići.... i svuda, ali svuda je voda bila prljava popodne. Šta se okupaš do otprilike dva sata, okupao si se, posle toga kreće svašta da pliva po vodi, da peni, ma odvratno. Bili smo kraj jula, početak avgusta, 15 dana i svaki dan je bilo isto.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 844
21.2.2013 17:09:53   
magnetic
Mi idemo krajem juna i mislim da cemo izbeci te velike guzve i prljavo more.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 845
21.2.2013 17:22:09   
mtajcica83
Magnetic, naravno da je najbolje sa djecom doci na pocetak sezone, sredina juna ili kraj, voda topla, cista, nema guzve.ili negdje kraj avgusta, kad prodje sezona, takodje da se zbjegnu guzve,Ali naravno opet to sve zavisi kad ko moze doci na odmor, uzeti godisnji i sl.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 846
21.2.2013 17:30:49   
magnetic
Ja sam ti iskreno tip za spic sezone i uvek sam letovala krajem jula-pocetkom avgusta,ali ove godine mm moze dobiti godisnji u junu sto eto mozda bude prednost sto se tice cena i guzve,ali se bojim da voda jos tada bude hladna za decu.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 847
22.2.2013 8:04:35   
Anck Su Nmaun
Mtajcica , ajde kad si vec odatle mozes li da se raspitas za Plave? Kako je tamo i sta je s hotelom? Mada predpostavljam kad su ga vec srusili-renovirali da ce biti papreno user posted image

Ja ocekujem posao pa nista ne smem unapred planirati ali ako ne bude onda hocemo u Avgustu verovatno ...ali nama se nikad ne zna gde cemo i sta. Letos smo planirali Tursku pa bila Grcka. Sad nam se nesto ne ide daleko dok one malo ne odrastu, samo nam je bitno da je pescana plaza i da je hotel blizu!

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 848
23.2.2013 12:53:27   
mtajcica83
ASN...Raspitacu ti se poblize o hotelu na Plavima, srusen je a da li je novi sagradjen neznam..Znam da je prosle godine bilo masu zmija da je par ljudi ujela po koja user posted image .Cim saznam..pisem.
Magnetic, jeste da je spic sezone ipak prava stvar ali neznam mislim sa djecom ipak da je bolje izbjeci te velike guzve..Mada naravno svako ide na odmore kad moze..

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 849
25.2.2013 21:51:22   
magnetic
Kakvo je mesto Kamenovo kod Milocera?

Dobila sam dobru ponudu za letovanje tamo.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here