|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
9.7.2012 11:50:27   
Kozica
Pozdrav svima, treba mi neki kontakt za trokrevetni smeštaj sa svojim kupatilom i mini kuhinjicom, da nije neki luksuz, samo da su ljudi ok i da je čisto. Petrovac ili Sutomore-jer dolazimo vozom iz Bg.Unapred hvala svima !!!

(odgovor članu bojana86)
Direktna veza do poruke: 776
9.7.2012 11:57:54   
tanjica85
sto se tice smestaja i ja jos uvek trazim. najverovatnije cemo se spakovati, pa cemo tamo naci nesto

nego,pitala me je prijateljica koji autobuski prevoz je najbolji za CG? iskreno i nemam neko iskustvo sa autobusima,pa ako zna neka od vas neka mi javi. Da li je bolji Fudeks, Lasta, Nis express

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Kozica)
Direktna veza do poruke: 777
9.7.2012 12:25:23   
Anoniman
ja sam nasla ovde neki smestaj za rafailovice, cini mi se da je ok, jos uvek se dvoumimo izmedju grcke, i cg, a ja sam vise za cg, posto mi je beba mala, pa mi nekako lakse kada sam u cg, kao da sam u srbiji....

(odgovor članu tanjica85)
  Direktna veza do poruke: 778
9.7.2012 18:47:48   
bojkica
Da li znas cenu ovih apartmana?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 779
9.7.2012 23:59:07   
Anoniman
ne znam bojkice, poslala sam im mejl, ali mi nisu odgovorili, ako saznam javljam ti....

(odgovor članu bojkica)
  Direktna veza do poruke: 780
10.7.2012 17:05:24   
nata11
Ja sam vec slala imam negde cenu samo da iskopam mail :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 781
10.7.2012 17:08:04   
nata11
Evo ga: u periodu od 15.avgusta dvokrevetna soba na 10 dana je 35 eura/dnevno.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 782
11.7.2012 10:47:12   
lanajelena
Ako neko zna neki smestaj za Sutomore ili Petrovac neka posalje Kozici na pp user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 783
11.7.2012 10:54:56   
tanjica85
i ja i dalje trazim smestaj u Sutomoru. po svemu sudeci, posto idemo kolima, naci cemo smestaj kad stignemo. jel neko bio u hotelu Izvor?

Jovan Dučić

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 784
11.7.2012 11:38:10   
nata11
Tanjice ja ih imam na FB ali nisam nikada bila. Deluje OK.

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 785
11.7.2012 11:58:34   
tanjica85
sad sam zvala, 25 eura po osobi na bazi polupansiona. Za Sutomore i previse.

Jovan Dučić

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 786
11.7.2012 12:53:22   
isidora88

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Ako neko zna neki smestaj za Sutomore ili Petrovac neka posalje Kozici na pp user posted image

ko je kozicauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 787
11.7.2012 14:42:08   
nata11
Ja sam bila u sutomoru u vili Čikago. Sobe user posted image , 2 kupatila na 6 sobe, gazdarica kojoj nesto uvek hvali. Doduse to je bilo pre 4 god pa su mozda nesto promenili.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 788
12.7.2012 9:34:14   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: isidora88

IZVORNA PORUKA: lanajelena

ko je kozicauser posted image

Na ovoj strani prvi post user posted image

Direktna veza do poruke: 789
16.7.2012 7:52:12   
Kozica
Za Isidoru
Kozica je mati troje dece : momci imaju 26 i 22 i devojčica 14 godina. Momci idu svojim putem na letovanje a devojčica još malo ide sa nama pa da to iskoristimo. Kupili smo vozne karte do Bara/Sutomora pa nam treba smeštaj negde u blizini. Mislili smo Petrovac ili eventualno Sutomore jer smo već bili u Baru i u Šušnju ( Šušanj ima lepu hladovinu na plaži).
Eto predstavih se.
Pozdrav i ako može pomoć oko smeštaja bila bih zahvalna!

Direktna veza do poruke: 790
14.8.2012 16:39:58   
Ivana.
Mi cemo u Petrovac, tamo je za malu decu super, nema guzve. Jel bio neko skoro, zanimaju me cene u supermarketu, da ne vucem odavde nista, ako su cene pristojne. Mi smo bili 2010. i tada su cene bile pristojnije nego ovde, pa ne znam da li se nesto promenilo. Pogotovo me zanimaju kasice, mleko, voce i povrce - zbog deteta.

(odgovor članu Kozica)
Direktna veza do poruke: 791
14.8.2012 17:08:29   
lanajelena
Ja ti mogu napisati cene za Bar otprilike racunas na nase cene jos 20-30 dinara vise,hleb je 0.70 ali je duplo veci od naseg,cene su dosta slicne,samo to meni tamo sve dodje za dzabe(jer kad kaze 5 eura ja se odusevim user posted image ) mleko je cini mi se jeftinije tamo neko Sabacko smo bas povoljno uzimali...samo nemoj da kupujes susene vrganje tamo jer kostaju 80 evra kg user posted image (cena zbog Rusa)

< Poruku je uredio lanajelena -- 14.8.2012 17:10:14 >

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 792
14.8.2012 17:12:38   
Ivana.
Hvala ti puno.

I meni ja tako olako da dam 3, 4, 5 evra, kao da su petoparci. Znaci u principu, hleb je skuplji, a ostalo je otprilike kao kod nas. Ma nesto mi se nemili da vucem odavde kasice i jogurt i mleko i raznorazne potrepstine za dete, ako je tako.

Direktna veza do poruke: 793
14.8.2012 17:14:57   
lanajelena
Malo je skuplje ali ne sve,neka jos neko napise za svaki slucaj nemoj posle da mene lincujes user posted image

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 794
14.8.2012 17:17:49   
lokica77
Ja sam svake godine u Petrovcu, naravno idemo i ove. Sto se cena tice vrlo su slicne nasim ako kupujes u vecim marketima tipa Voli, mi tamo kupujemo namirnice i ne potrosim nista vise nego sto bih potrosila ovde na hranu. Nesto veci izdatak ti je restoran. Za kasice ne znam
Jos da naglasim ja uvek idem u septembru pa je verovatno tada i jeftinije sve

Direktna veza do poruke: 795
14.8.2012 17:21:46   
Ivana.
Necu da te lincujem user posted image

U Voliju su super cene bile pre dve godine, Cak je dosta stvari bilo jeftinije nego kod nas. Konkretno se secam imlekovog mleka da je cena bila povoljnija.

Lokice, kakve su Lucice sada? Mi nismo bili prosle godine, jer mi se prdica rodila u maju.

Mali off> tek sad vidim nase avatare user posted image

< Poruku je uredio Ivana. -- 14.8.2012 17:22:31 >

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 796
14.8.2012 17:21:53   
lokica77
Da dodam jos i ovo, Petrovac vazi za jedan od skupljih gradica na primorju, svakako i to uzmi u obzir ali vredi svaku paru

Lucice kao i uvek vrhhh...

I ja sad videla user posted image

< Poruku je uredio lokica77 -- 14.8.2012 17:24:28 >

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 797
14.8.2012 21:17:22   
isidora88
moj savet je da kupite kasie za bebu ovde jer su tamo juvitanine kasie oko 200,a hipp oko 300 dinara,imate sada u liliju akciju milupinih kasica za 160 dinara,moj sin ih obozava. ja sam kasice jedino u voliju nalazila i izbor je nikakav,bude 2,3 slane kasice,ja sam bila od 16.jula do 30. jula,voce im je skuplje nego kod nas kao i sve ostalo,govorim za cene u petrovcu,ali to nemojte vuci tamouser posted image
ako nekog zanima nesto nek pita dok su mi jos sveze informacijeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 798
15.8.2012 0:13:11   
Sanchy
Nikad nista ne nosim..dole je sve povoljnije sto se hrane tice nego ovde kod nas tj.u Bg..e sad kasice i te stvarcice za bebu nisam nikad ni gledala pa za to stvarno ne znam..ove godine ne idemo posto je bebac mali ali sledece od maja sam dole user posted image ...samo me nervira sto cu morati da vucem pelene posto u Crnoj Gori jos nema DM marketa a koristimo njihove Babylove peleneuser posted image ...inace nista drugo necu nositi..

Direktna veza do poruke: 799
15.8.2012 8:59:21   
isidora88
hrana uopste nije povoljna,jedino je meso bilo jeftinije jer je bilo na akciji i prsuta je oko 10 eura dok je kod nas preko 2000 din.cene hrane su skuplje u crnoj gori za nekih 20,30 dinara u proseku

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Romantična komedija “Privatna proslava” - ...
Romantična komedija o ljudima srednjih godina.
Kako li je toj MAJCI?
Selektivna empatija, ćuti nismo mi, ne možeš da boliš svetsku bol… milion izgovora izroni u prvi plan. Milion načina da ...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here