|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
10.6.2012 22:31:15   
isidora88
mi nismo prosle godine placali ulaz na plazu,jedino se naplacivao parking za kola cini me 5 eura

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 751
10.6.2012 22:33:09   
tijatija

IZVORNA PORUKA: isidora88

mi nismo prosle godine placali ulaz na plazu,jedino se naplacivao parking za kola cini me 5 eura

Jeste, u pravu si user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 752
10.6.2012 23:39:36   
cockic
e hvala tijatija ako se setim jos nekog pitanjceta pisem sutra user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 753
10.6.2012 23:40:45   
cockic
isidora88 hvala i tebi user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 754
10.6.2012 23:49:13   
isidora88
znam i ja svasta user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 755
10.6.2012 23:54:17   
IVA 11
Ja ne bih iz principa platila ulaz na plazu. Kad za 3 minuta hoda moze svako da dodje do nje.

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 756
11.6.2012 0:09:05   
IVA 11
Kad pogledate nase more je preskupo, mislim na Petrovac i Budvu konkretno. Ulaz 2, 5 eura, parking od 0, 60-1 e po satiu, lezaljke od 6-10 eura, hoces da popijes, pojedes, mislim zaista su preskupi. Vodu flasiranu na plazi prodaju 1, 50 e

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 757
11.6.2012 1:09:12   
vukosava

IZVORNA PORUKA: mejvis

Zašto? Mi smo planirali u septembru možda Budvu jer je sadržajna i ima za svakoga po nešto. Ja sam kao dete često letovala u Budvi i imam najlepša sećanja iz detinjstva iz Budve. Sada jako dugo nisam bila i baš mi se ide...
Za malu decu bitan je sam smeštaj- hotel, sadržaji, bazen, igralište, blizina plaži a mesto manje više, to je stvar ukusa a deci će svakako biti lepo!user posted image

Uvece je ogromna buka od kafica, ne znam koliko ce to deci prijati za spavanje. Na plazama je ogromna guzva, nemas gde peskir da stavis. Mozda je zanimljivo deci koja su nesto veca, ali bas mala - sumnjam... Za mene je Budva lep grad naravno ali je super za tinejdzere i mlade, za moj ukus prevelika guzva. Ja sam letovala tamo vise puta, bilo mi je super da izlazim tamo u kafane na Starom Gradu, posecujem predstave i koncerte ali kad legnes da spavas, trebalo mi je neko vreme da me san uhvati on one buke i odzvanjanja iz vise kafica odjednom....

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 758
11.6.2012 1:13:03   
dunja RR
Mi smo kao klinci često letovali u Bečićima, jer je MUP u kome je ćale radio imao, tj. ima i dalje hotel Beograd u Bečićima. Lepa plaža velika, ima gužve ali velika je plaža tako da nije problem. Uveče smo svako (ali baš svako) veče pešaka išli u Budvu, sa roditeljima kao klinci kasnije sami.

Znači, po meni je to super kombinacija - smeštaj u Bečićima, Budva uveče, ko želi.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 759
11.6.2012 9:46:26   
mejvis
Ma ja volim Budvu i u septembru nema gužve, našli smo miran porodični hotel sa svim sadržajima za naše bebe i niko me neće odgovoritiuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 760
11.6.2012 12:38:32   
tanjica85
more je more user posted image gde god...samo da odemo.
ja sam inace izgubila br.tel od zene koja ima lux apartmane u sutomoru, i kod koje vec godinama idemo s prijateljima. user posted image ne znam sta cemo da radimo, plasim se da odemo na blef ili da trazim ponovo preko neta

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 761
11.6.2012 12:42:54   
mama kukunka
zovi bilo koju agenciju u sutomoru, objasni gde su apartmani i nek ti nadju broj telefona..ili probaj na netu.imas gomilu sajtova..

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 762
11.6.2012 13:36:01   
tanjica85
dzabe, probala. u tom delu apartman do aprtmana.

Jovan Dučić

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 763
11.6.2012 14:20:33   
IVA 11
U kom dijelu Sut? Ja tamo idem u stan svakog ljeta, pa mi kazi kako se zove, tamo se svi znaju. Mozes na pp.

Direktna veza do poruke: 764
11.6.2012 14:41:21   
Sanchy
Na prethodnoj strani sam pisala o Budvi ali izgleda to niko nije procitao posto vidim da se vrte iste zamerke....ne znam zasto svi traze smestaj u centru pa normalno da ce biti buka i da nece biti parkinga i da ce pritisak vode biti katastrofa...ali samo malo dalje Kao sto je Lastva Grbaljska ili na drugu stranu Becici pa malo gore ka brdu tu niti ima problema sa vodom niti ima buke a imas uvek obezbedjen parking...naravno to vazi za one koji idu kolima,takodje sto se plazze tice za svojih 35 god nikada se nisam kupala na gradskoj plazi gde god da ste ona je uvek prljava jer je krcata i voda je uvek glib jer je to ipak grad koji na zalost sprovodi svoje otpadne vode uvek tu negde po obodima ..,a toliko ima lepih tzv.divljih plaza okolo da mi stvarno nije jasno sta toliko ljudi radi na glavnoj i zasto idu kad nista pozitivno ja tu ne vidim,,ne racunam ljude koji su doleteli avionom ili dosli vozom a nemaju za rent a car...to je drugo oni su primorani na centar...zato dole nikad ne idem bez kola....

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 765
11.6.2012 14:45:51   
soni
ja sam u crnu goru razocarana skroz...

sada kada bih isla mozda herceg novi, kotor ili budva van sezone

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 766
11.6.2012 14:54:42   
tanjica85
Meni se iskreno Budva najvise svidja zimi i u prolece. volim Cg, takodje ne idem na gradske plaze. meni je bitno da je more slano, da imam dobar kafic, da je dobra muzika i najvaznije da su moji sa mnom.

ja sam tip koji moze po ceo dan da sedi u kaficu, eventualno da skokne da se brcne i to je to. mm i ja smo potpuno zamenili uloge. izleta imas koliko hoces i gde hoces.

Jovan Dučić

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 767
23.6.2012 12:40:10   
bojkica
Ima li neka od vas iskustva sa letovanja u Rafailovicima?

Direktna veza do poruke: 768
23.6.2012 13:15:10   
tijatija

IZVORNA PORUKA: tanjica85

Meni se iskreno Budva najvise svidja zimi i u prolece. volim Cg, takodje ne idem na gradske plaze. meni je bitno da je more slano, da imam dobar kafic, da je dobra muzika i najvaznije da su moji sa mnom.

ja sam tip koji moze po ceo dan da sedi u kaficu, eventualno da skokne da se brcne i to je to. mm i ja smo potpuno zamenili uloge. izleta imas koliko hoces i gde hoces.

I ja sam taj tip user posted image Samo bi ja mogla pivo, kao u dobra stara vremena user posted image

Direktna veza do poruke: 769
23.6.2012 16:24:34   
Sanchy
Ja obozavam da se kupam,peskir retko kac i nosim na plazu ali zato peraja,masku ,i ostalu propratnu opremu ne zaboravljam a posto sam po ceo dan u vodi vrlo mi je bitno da voda bude cista lzato se nikad ne kupam na gradskim plazama,u CG samo kolima kako ne bi ste bili vezani za mesto smestaja i te gradske plaze...

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 770
23.6.2012 16:33:46   
lanajelena
I dalje Utjehu i okolinu ne menjam vec 25 godina user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 771
25.6.2012 14:23:29   
tanjica85
pivo se podrzumeva user posted image da se rashladimo

nego, treba mi pomoc za smestaj u Sutomoru. ukoliko neko ima neki kontakt smestaja blizu plaze, neka mi javi

Jovan Dučić

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 772
25.6.2012 15:13:24   
Štetica
Bojkice,ja sam 3sezone radila u Rafailovicima i mogu ti reci da sam opcinjena tim mestom. Ako ides kolima trazi smestaj koji ima svoj parking,jer je to veliki problem. Nesvidja mi se jedino sto imju samo 2prodavnice i to male,ali ako ides kolima ni to nije strasno,na 2km prema Budvi ima hipermarket. Mislim da su na drugom mestu po skupoci ali su im plaze fantasticne,cisto je,uvek ima vode koliko hoces,a i smestaji su na 2-3minuta od mora. Uglavnom dobro opremljeni apartmani.

(odgovor članu bojkica)
Direktna veza do poruke: 773
26.6.2012 23:03:48   
bojkica
Hvala punouser posted image ,ovih dana krecem u potragu za nekim apartmanom,idemo pocetak avgusta....par godina smo letovali u Petrovcu i lepo je,ali da promenimo malo.Sa malom decom neznam gde bih u zaliv isla,tako da cemo izgleda u Rafailovice!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 774
27.6.2012 13:52:46   
IVA 11
Plaza je prelijepa, i voda je cista. Ali je mjesto toliko oskuceno, ima dvije, mozda tri prodavnice. Ne moze se kolima, jedna ulica, brdovito. Mi smo bili prosle godine na dva dana i pobjegli smo. Fino je za mladje parove, al isa djetetom nikako. Kazem iz iskustva, ali svako radi kako misli da treba. user posted image user posted image user posted image Becici su mnogo ljepsi, i prostraniji a i blizu su.

(odgovor članu bojkica)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Gde nestaju čarape iz veš mašine
video
Ovo je misterija koja muči muškarce i žene širom sveta i svi oni u nekom trenutku pomisle da gube zdrav razum.
HOTEL FONTANA - gde nastaju najlepše porod...
Fontana nam se uvukla pod kožu... Jedno od mesta kojem se moja deca uvek neizmerno raduju je naša najlepša Banja - Vrnja...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here