|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
25.7.2011 21:35:16   
simke
Rešili smo da idemo početkom septembra u Igalouser posted image Gde ste Crnogorke trebaju mi infouser posted image Choopa,Diabla javite seeee...

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 676
29.7.2011 9:45:35   
MERYEN
Mi idemo na plave horizonte od 03.08.user posted image

Starajte se da imate Boga za prijatelja i nebojte se nista!

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 677
29.7.2011 18:50:38   
Alexis79
simke mi imamo prijateljicu (to je ustvari prijateljica moje mame) koja ima kucu i Igalu i izdaje i sobe i apartmane pa ako ti nesto treba javljam ti broj.
Kuca im je ogromna imaju posebno sobe ,a posebno 2 apartmana.
Mi smo 3 godine letovali kod njih i za jednu N.Godinu smo bili dole.
Super nam je bilo.
Ljudi su fenomenalni i sve je veoma cisto.
Ne znam koliko znas Igalo ,ali kuca je blizu hotela "Metalurg" i bolnice "Simo Milosevic"

Znam da su im cene za septembar bas snizene

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 678
29.7.2011 22:11:18   
simke
Alexis šalji mi broj,od ovijeh crnogorki nema vajdeuser posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 679
29.7.2011 22:38:34   
Alexis79
Imas pp

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 680
29.7.2011 22:43:10   
simke
Videla tnxuser posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 681
31.7.2011 16:24:00   
snješka
Mi 20. avgusta idemo u Petrovac. Uh jedva čekam da pobjegnem malo iz ove učmalosti.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 682
31.7.2011 20:18:04   
snješka
I odlučila sam da ne kupujem jednodijelni kupaći. Zabole me ćošak što sam debela, smršaću za iduće ljeto. user posted image Koji god sam probala čini mi se da izgledam još deblje u njemu.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 683
1.8.2011 10:39:50   
Cecana
Ja svima preporucujem hotel Palmu u Tivtu.Hotel je na samoj plazi,hrana odlicna,polupansion kosta 30 evra,svedski sto.Gradic je lep i pun sadrzaja.Mi smo bili vec dve godine za redom.Hotel je lep,uredan,cist.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 684
1.8.2011 16:53:00   
snješka
Meni se Tivat ne sviđa. Još sa dva mala klinca. Meni je Petrovac zakon za porodičan odmor.
Evo i jedna info, u Šušnju pun pansion, krajem avgusta će biti 100e za 10 dana. Stavim gdje tačno čim dobijem crno na bijelo. Naravno, ako nekoga zanima.user posted image

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 685
1.8.2011 17:33:51   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: snješka

Meni se Tivat ne sviđa. Još sa dva mala klinca. Meni je Petrovac zakon za porodičan odmor.
Evo i jedna info, u Šušnju pun pansion, krajem avgusta će biti 100e za 10 dana. Stavim gdje tačno čim dobijem crno na bijelo. Naravno, ako nekoga zanima.user posted image

To je džabe, da li je moguće?

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 686
1.8.2011 19:19:36   
snješka
Dunja, tako mi reče rodica danas, dobila je neku brošuru sa ponudama. Ići ću ja prekosutra kod nje pa ću uzeti i napisati ovdje šta i kako. user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 687
1.8.2011 19:56:41   
zivka
Drage moje, sve sam obisla po CG. Petrovac jeste interesantan ali ima ubedljivo najhladniju vodu- iskustvo nije od jedne sezone! Mislim da je s klincima idealna plaza plavi horizonti-plicak za njih a za nas deo gde su stene. Ima i plaza :"Ploce" extra je za svaciji ukus i potrebu

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 688
1.8.2011 20:03:47   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: zivka

Drage moje, sve sam obisla po CG. Petrovac jeste interesantan ali ima ubedljivo najhladniju vodu- iskustvo nije od jedne sezone! Mislim da je s klincima idealna plaza plavi horizonti-plicak za njih a za nas deo gde su stene. Ima i plaza :"Ploce" extra je za svaciji ukus i potrebu

I meni je ova plaža najlepša, pored Bečića. Obišla sam celu CG ali jedino ove dve plaže volim.

Za Plave Horizonte je pisano ovde da je mana što je malo mesto i uveče se nema gde. Ja sam išla sa 20 god. tako da smo lutali svako veče u Kotor, Krašiće ali sa decom je drugačije.

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 689
1.8.2011 20:04:28   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: zivka

I meni je ova plaža najlepša, pored Bečića. Obišla sam celu CG ali jedino ove dve plaže volim.

Za Plave Horizonte je pisano ovde da je mana što je malo mesto i uveče se nema gde. Ja sam išla sa 20 god. tako da smo lutali svako veče u Kotor, Krašiće ali sa decom je drugačije.

Naravno i Žanjice:)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 690
1.8.2011 20:43:16   
zivka
Ustvari ja racunam na auto i odlazak na tu plazu! Mi smo vec tri god bili u Tivtu(sticajem okolnosti) i tamo smo uvek voleli uvece pa i ujutru da sedimo ispred hotela Pine(kolaci su im za medalju!) Pa se svrckamo po plazama 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 691
1.8.2011 20:53:07   
Zell
meni je Budva i okolne plaze zakon pogotovo zbog provoda nocu a danju samo lezim na plazi user posted image
Lepo se provedite sve koje idete ja cu mozda dogodine ponovo i kakvi vas jednodelni kupaci spopali? Opustite se i uzivajte.....

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 692
1.8.2011 22:01:37   
dacca
Idite na sajt www.turistickedestinacije.com mozda tamo nadjete nesto interesantno!

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 693
1.8.2011 23:21:40   
snješka

IZVORNA PORUKA: Zell

meni je Budva i okolne plaze zakon pogotovo zbog provoda nocu a danju samo lezim na plazi user posted image
Lepo se provedite sve koje idete ja cu mozda dogodine ponovo i kakvi vas jednodelni kupaci spopali? Opustite se i uzivajte.....

user posted image Jaooj Zell, kakav crni provod, idem sa dvoje male djece. user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 694
17.8.2011 14:49:41   
snješka
Mi krećemo noćas. Jedva čekam, ali neka nam je Bog na pomoći sa Viktorom kojem niču zubi zbog čega nikako ne spava i plače po cijeli dan.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 695
17.8.2011 14:53:19   
jovana j
GDE??? user posted image
Pa kod Jabudica user posted image

11-09-03 Emil
Što možeš sanjati, to možeš i učiniti.
Walt Disney

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 696
17.8.2011 15:09:26   
bojana86
Mi smo ove godine bili u Petrovcu i ja sam se odusevila,super mjesto za porodicu i uopste nije hladna voda,nego onako taman !!!
Pored Petrovca jos su zanimljivi Becici i da Plavi horizonti al pored plaze nemaju nista drugo to je bas ono da se odmoris,al ja bar nisam taj tip - penzionerski !user posted image

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 697
17.8.2011 15:45:00   
snješka
Bojana, mi od 2007. godine idemo u Petrovac i bude nam super uvijek.

(odgovor članu bojana86)
Direktna veza do poruke: 698
17.8.2011 15:46:07   
snješka

IZVORNA PORUKA: jovana j

GDE??? user posted image

Ovo baš i ne kontam.user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 699
17.8.2011 22:50:05   
snješka

IZVORNA PORUKA: snješka

IZVORNA PORUKA: jovana j

GDE??? user posted image

Ovo baš i ne kontam.user posted image

Hm, skontala sam nekad danas.
Kako se nešto grozno osjećam, sad mi se nigdje ne ide.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here