|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
29.6.2011 16:48:33   
isidora88
nensi da li idete spavacim kolima? jeste zakupili da budete samo vas troje u kupeu?

< Poruku je uredio isidora88 -- 29.6.2011 16:50:12 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 651
29.6.2011 16:56:16   
mirjanam
nije prljava i mi zbog toga idemo,samo je kamen krupniji i nema neki plicak vec se brzo ulazi u dubinu,pa neznam koliko ima tacno,mi smo stanovali pored tog glavnog puta puta i skoro smo uvek isli kolima do plaze jer je klinac bio mali a nismo poneli kolica.jel vi tamo sigurno idete?

Direktna veza do poruke: 652
29.6.2011 17:02:32   
isidora88
mirjanam pa mislim da cemo tu,nigde vise ne mogu da nadjem nesto da normalno izgleda i da je povoljno. imas li ti neki smestaj tu da mi preporucis?
koliko je taj glavni put udaljen od plaze? evo vidi gde sam ja nasla smestaj KLIK

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 653
29.6.2011 17:13:45   
mirjanam
pa ovo ti je bliizu,mi smo udaljeniji ali moze se naravno i pesaka nego je uz brdo pa je tesko i dete da nosis u narucju.mi smo u jednoj velikoj kuci,soba je imala svoje kupatilo a kuhinja je zajednicka,mi smo bili porodicno i uzeli ceo sprat i super nam je bilo,nije nista posebno ali nismo ni trazili neki luksuz jer skoro po ceo da nismo tu,placali smo 6 e.koliko su ovi tvoji apartmani?

Direktna veza do poruke: 654
29.6.2011 17:18:13   
isidora88
25 eura, mi cemo nositi i kolica za bebu,meni je najbitnije da imamo svoje kupatilo,ako imamo i zasebnu kuhinju super, a ako je zajednicka,nema veze,ne planiram da kuvam nista osim kafe i poneke kasice.
gledam da mi je smestaj sto jeftiniji da bismo imali na druge stvari da trosimo,da mozemo da visimo po kaficima,kupujemo sta nam se svidi,jedemo gde hocemo... a kad bi platila smestaj 500 eura (koliko inace traze po petrovcu i becicima za normalan smestaj,znaci ne luksuz) jeli bismo svaki dan hleba i margarina user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 655
29.6.2011 17:27:48   
mirjanam
mi smo placali 6 e po krevetu.ma gde bilo samo da odemo.kada idete vi?

Direktna veza do poruke: 656
29.6.2011 17:33:08   
isidora88
od 10.avgusta,jos par dana cu da trazim smestaj,u petak cu odluciti gde cemo.user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 657
29.6.2011 23:28:42   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: isidora88

nensi da li idete spavacim kolima? jeste zakupili da budete samo vas troje u kupeu?

Da,spavacim,uzeli smo dvokrevetni kupe. Vuk ce da spava sa mnom.

Nena+Danilo=Vuk :)

Direktna veza do poruke: 658
30.6.2011 13:46:39   
isidora88
sad sam zvala zeleznicku i povratna cena jedne karte je 8900 user posted image user posted image
mislim da cemo ipak avionom ici jer je mala razlika u ceni user posted image

nensi ne znam kako je vama tako jeftina karta user posted image ,jeste da putujete iz BG ali nemoguce da je NS-BG skoro 3000 dinara user posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 30.6.2011 13:47:13 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 659
30.6.2011 15:07:54   
isidora88
rezervisala sam smestaj od 11.8.user posted image user posted image user posted image
jedva cekam user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 660
30.6.2011 15:19:08   
nela79

kakvo je u dobrim vodama,susnju...? prosirili smo potraznju i sad trazimo bilo koje mesto jer necu da trosim puno para na smestaj user posted image
ako neko ima preporuku gde bi mogli pisite mi user posted image

bitno je da je plaza pogodna za bebu i da nema neke ogromne guzve i da je cisto moreuser posted image

e da,ne bih zaliv jer hocu plazu gde se ne vidi kraj moru user posted image

Isidora onda je Velika Ulcinjska plaza idealna za tebe. Sitni pijesak super za djecu, a isparavanja soli su zdrava za malene

Direktna veza do poruke: 661
30.6.2011 16:07:09   
isidora88
nasli smo apartman u dobrim vodama user posted image
nadam se da je tamo ok,ako neko nesto zna pisite iskustva user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 662
30.6.2011 19:57:31   
bojkica
isidora,koliko placate smestaj,i jel blizu plaze?I ja sam u potrazi ovih dana,i u nedoumici gde otici?

Direktna veza do poruke: 663
30.6.2011 20:16:27   
isidora88
25 eura,na 80 m od plaze user posted image
postavila sam link na ovoj strani pa vidi smestajuser posted image

ajmo zene ,nije valjda da niko ne zna kakvo je u dobrim vodamauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bojkica)
Direktna veza do poruke: 664
30.6.2011 20:21:26   
Jeca*
moji prijatelji imaju vikendicu na 3min od plaze u dobrim vodama. Par puta smo odlazili kod njih na dan, ako smo bili u Budvi ili sl. Iskreno, ja dobre vode pamtim kao plazu duzine hm....knez mihajlove ulice user posted image  jedan kafic, onda ulica, sa ove strane ulice su vikendice i to je to. Cak oni nisu imali vodu pa smo se polivali iz kofe kad dodjemo sa plaze. Ali eto to je ono sto ja pamtim, a nisam bila tamo 10god. Mozda se mnogo promenilo

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

Direktna veza do poruke: 665
30.6.2011 21:22:28   
isidora88
jeco nemoj da me plasis,ovako bi trebalo da je sad KLIK

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 666
30.6.2011 22:08:58   
Nensi*

sad sam zvala zeleznicku i povratna cena jedne karte je 8900 user posted image user posted image
mislim da cemo ipak avionom ici jer je mala razlika u ceni user posted image

nensi ne znam kako je vama tako jeftina karta user posted image ,jeste da putujete iz BG ali nemoguce da je NS-BG skoro 3000 dinara user posted image

Mi smo kupili karte pre otprilike mesec dana,mozda to ima veze,nemam pojma,nas su same karte izasle oko 7100 sa porodicnim popustom,a cena rezervacije je 3900 din,sve zajedno 11.000. Pozovi ti ponovo,nesto mi tu ne stima,mogu da ti slikam karte da vidis.

Direktna veza do poruke: 667
30.6.2011 22:22:40   
MarijaBg
isidora, ja sam bila pre par godina nekoliko dana u Dobrim vodama i mogu ti reci da plaza jeste lepa za decu, ali samo to, nista drugo nema zanimljivo tamo.
Pritom je prilicno daleko od bilo kog veceg mesta, pa ako ne idete kolima, mozda vam dosadi.
Sta mislis o Canju, tamo je jako lepa plaza, jedna od najcistijih u Cg, ima onu plavu zastavicu,
a malo je vece i lepse mesto?
Moji roditelji su par godina letovali u Canju u jednom preslatkom hotelcicu, ima i apartmane, mogu da ti pustim na pp link pa pogledaj, ne znam da li smem ovde user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 668
30.6.2011 22:30:17   
isidora88
nensi nemam pojma,meni je jos rekao da nemam nikakav popust user posted image
ne mogu da verujem da su tako skupe karte,pa za bus su jeftinije a inace je on uvek bio skuplji user posted image
marija posalji mi kontakt na pp,mada ovde mi je cena superuser posted image
bila sam u canju i super mi je bilo ali sad nisam nista nasla tamo a da nije skupouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 669
30.6.2011 22:33:33   
Nensi*
Okreni ti ponovo,i mene je zena preko telefona zeznula,nije mi rekla da se toliko naplacuje rezervacija,ne moguce da je toliko za jednu osobu.

Direktna veza do poruke: 670
30.6.2011 22:35:37   
isidora88
a i ta rezervacija mi nesto skupa user posted image nesto oni nas zezaju,i meni je nemoguce da je tolika cifra user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 671
30.6.2011 22:41:05   
Nensi*
Ja sam se zgranula kad mi je rekla cenu za rezervaciju,ali tako je,imam crno na belo. Uzas user posted image

Direktna veza do poruke: 672
1.7.2011 12:16:17   
lanajelena
Isi ja koliko sam shvatila vi idete tamo da se suncate i kupate,tako da su ti dobre vode idealno mesto ja idem vec 23 godine u Utjehu koja je duplo manja od DV i nikad mi nije manjkalo provoda tako da samo napred uzivaj user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 673
1.7.2011 12:30:24   
isidora88
ne trazim ja provod,samo da ima poneki restoran i kafici da mozemo negde da visimo i uzivamo dok je sunce jako,a nocni izlasci naravno ne dolaze u obzir zbog mateje user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 674
23.7.2011 20:01:23   
MERYEN
Ako ti je smestaj ovaj royal azur bezi sto dalje od njih mi smo tu proveli samo jednu noc uzas jedan klima ima nije prikljucena,tv ima nema antena kuhinja ti je u podrumu, prizemlje je njihovo,stepenice su polukruzne postavljene jeftinim plocicama glavu da polomis sa malim detetom .....cisto jeste ali dzaba ih bilo nama su trazili za sobu 30 e dan a doplata za pomocni krevet 5 e dan,ne daju da se kuva po sobama a ljubaznost je ravna nuli kad platis....i da bazem ili bazencic bolje reci je sve o cemu oni pricaju,tako da sam se ja sa njima posvadjala i izvredjala sam ih vrlo lepo,na moje oci su izbacili porodicu koja je se razmisljala dali da ostane ili ne kod njih jer su drugi stigli i isterase ljude sa malim detetom...Plaza onako meni se posle tako loseg iskustva u dobrim vodama nista ne dopada,sto ne mora da znaci da ce vama da bude lose,mozda sam ja previse prohtevna,prosto zelim da poseduju ono sto kazu.

Starajte se da imate Boga za prijatelja i nebojte se nista!

Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Romantična komedija “Privatna proslava” - ...
Romantična komedija o ljudima srednjih godina.
Kako li je toj MAJCI?
Selektivna empatija, ćuti nismo mi, ne možeš da boliš svetsku bol… milion izgovora izroni u prvi plan. Milion načina da ...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here