|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
22.6.2011 12:06:24   
jabudic
Dok je bila Savnik bila je i fina, a sad samo beton i zgrade... Evo nama nice pored kuce za 3 mjeseca, ko nam duze nije dolazio zaprepasti se... Budva je stvarno skupa... Pa mi prosetamo, uzmemo sladoled, i ako svratimo na pizzu, treba nam minimum 10e za setnju... Da ne kazem da nesto popijemo user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 601
22.6.2011 12:12:00   
lanajelena
da upotpunim moju pricu evo dve slikice

user posted image

user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 602
22.6.2011 12:13:42   
IVA 11
Prelijepo, LJ dolazim ja kod tebe, nema da brigas user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 603
22.6.2011 12:19:30   
mama kukunka
LJ, ja sam  cula da je Abramovic kupio Valdanos,a to je najlepse mesto na CG obali koje sam ja videla (a za ovih 36 god x 2 meseca sam joj upoznala svaki kamencic)..Bilo jwe to nekada vojno odmaraliste u prelepoj uvali punoj maslina...I da, cuti za Utjehu, ne navlaci ljude, posle ti ence biti tako lepo!  Moja baza je HN, tamo imamo stan, takav kakav je-najzaostaliji na primorju,`` Srbobran na moru`` je meni najlepsi! Znam kako dise taj grad, puno prijatelja, kumova sam stekla, tako da mi je to bukvalno kao kuca!A u Djenovice odlazim na plazu cesto, volim more tu, narocito kad je spic sezone-tamo nikad nije prevelika guzva! Od  Tople dalje, ka igalu odem bukvalno 2-3 puta u sezoni, ako ne racunam ciljane  kupovine u Voli-ju..user posted image

Direktna veza do poruke: 604
22.6.2011 12:25:04   
lanajelena
Ne navlacim samo se hvalim user posted image user posted image ...bez zezanja ,napisala sam koju rec zbog toga sto svi forsiraju drugi kraj a niko nece samnom da pije kafu onda user posted image

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 605
22.6.2011 13:23:25   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: mama kukunka

LJ, ja sam  cula da je Abramovic kupio Valdanos,a to je najlepse mesto na CG obali koje sam ja videla (a za ovih 36 god x 2 meseca sam joj upoznala svaki kamencic)..Bilo jwe to nekada vojno odmaraliste u prelepoj uvali punoj maslina...I da, cuti za Utjehu, ne navlaci ljude, posle ti ence biti tako lepo!  Moja baza je HN, tamo imamo stan, takav kakav je-najzaostaliji na primorju,`` Srbobran na moru`` je meni najlepsi! Znam kako dise taj grad, puno prijatelja, kumova sam stekla, tako da mi je to bukvalno kao kuca!A u Djenovice odlazim na plazu cesto, volim more tu, narocito kad je spic sezone-tamo nikad nije prevelika guzva! Od  Tople dalje, ka igalu odem bukvalno 2-3 puta u sezoni, ako ne racunam ciljane  kupovine u Voli-ju..user posted image

user posted image user posted image user posted image
E svaki ti cast na ovome. user posted image Politika burazeru, politika. Nema nama napretka dok se bar jedan hotel ne izgradi i pocnu da dolaze normalni gosti user posted image I vodovod. Necemo mi na regionalni vodovod, da nas ne bi ne daj Boze potrovali. user posted image Jbg.

Kad kazete 28e mislite po osobi??? user posted image user posted image Kod nas apartamni budu od 40e pa na vise (cijena je po app ne po osobi).

Kod nas su cijene ovako otprilike , mala kafa 0.8e, velika 1e, sok oko 2e user posted image , parce pizze 1.5e, palacinke 1e. Dnevni meni (supa, glavno jelo, dezert) 6e. Pljeskavice 2e. U ekspres restoranu corba 0.8e, jela od 2e do 3e. Kugla sladoleda 0.5e. To je sta znam...

Moj savjet da ne nosite stvari tipaprasak, pelene i sl. od kuce, jer je ovdje (u hipermarketima) mozda skuplje za euro, dva. Ja licno ne bi to vukla odozgo. neke stvari su i jeftinije nego u Srb user posted image user posted image Ako ko hoce mogu da se raspitam za cijene.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 606
22.6.2011 16:09:17   
isidora88

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Ne navlacim samo se hvalim user posted image user posted image ...bez zezanja ,napisala sam koju rec zbog toga sto svi forsiraju drugi kraj a niko nece samnom da pije kafu onda user posted image

ja hocu ako ces da nam izdas sobu user posted image
ja bih isla i u sutomore ali kad mi je to daleko od tivta a hocu avionom da idemo,ne znam da li mi je bolje da idem do podgorice mozda pa onda neki minibusom(ako postoji) da dodjem do npr.sutomore,dobre vode,utjeha...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 607
22.6.2011 16:12:17   
soni
ja nesto nisam ljubitelj letovanaj u crnoj gori.... grcka je isto blizu a more i plaze su dosta uredjenije i cene su priblizno iste
becici su mi najbolji i budva od mesta gde sam bila... mada u budvi nema odmora, ludiloooo

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 608
22.6.2011 16:33:11   
Anoniman
Isi, po mom mišljenju ti je trilion puta bolje da ideš do Tivta avionom pa posle gde oćeš nego do PG pa da se spuštaš na more. Put od Tivta do ostalih mesta je mnogo bolji nego da se spuštaš odozgo iz PG na more. A i Tivatski aerodrom ti je bliži Tivatskoj autobuskoj stanici nego što je to u PG.

(odgovor članu soni)
  Direktna veza do poruke: 609
22.6.2011 16:51:31   
snješka
Lana, dolazimo i mi, samo nam javi kakve su cijene soba i apartmana krajem avgusta, pa ćemo se družiti i piti kafu do besvijesti. user posted image Ili nam jednostavno izdaj neku sobicu, mi smo skromni.user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 610
22.6.2011 23:24:44   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Ja u Bd ne bih posla na duze za spas zivota. Imali smo tamo stan, i ni tad nisam isla. Ja cu u Sutomore ove godine. Sve je blizu, svaki grad, plaza, i jeftino je u odnosu na Bd. U Bd sto kaze Dacca, minimum 50 eura ti treba za dvoje, cijene su ogromne, a to je nista za Ruse koji su domaci ovdje. Prije bih bilo gdje posla u inostranstvo jer je jeftinije, a evo tu mi je more na sat-dva zavisno od mjesta.

Kad dolazite u Sutomore?

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Picu ja sa tobom kafu user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

Direktna veza do poruke: 611
23.6.2011 10:34:13   
dacca
Moram ijopet da se ubacim, moja sveki idaje apartmane ima dva, a ima i jedna druga kuca koju moj svekar odrzava. Sveki ima aprtman, dvokrevetni, + 1 krevet (doduse smjesten ispod stepenica) injega obicno uzimaju stalni gosti (unazad 15 godina, cijena je 25 eura, i jos jedan taj ima 36 kvadrata, mislim da je 30 (trokrevetni. I ljudi zovu i hoce ga za 20, mislim mizerija...Zene kuvaju ruckove jebote kao da nisu na odmoru... Kreveti u Susnju se krecu od 5 e do 7,8/ kako dje. To vam ja mogu pomoci, ako vam odgovara.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 612
23.6.2011 10:44:45   
Nensi*
Susanj nije za malu decu jer je plaza sa velikim kamenjem.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 613
23.6.2011 10:48:13   
dacca
Ma susanjska plaza je .ranje, ni mi mjestani ne volimo da se kupamo tamo, a zali Boze onu borovu sumu. Joj, kako nemam para da je sredimmmm.
Imate sajt www. turistickedestinacije.com tamo mozda mozete naci nesto interesantno!

< Poruku je uredio dacca -- 23.6.2011 10:52:08 >

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 614
23.6.2011 10:50:31   
isidora88
dacco a gde izdaju apartmane?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 615
23.6.2011 10:54:04   
dacca
Pa u Susnju 2 , a u Zelenom pojasu ostale (ali to je vec za kola i za prodicu savecom djecom). Inace u Susnju i Sutomoru, uglavnom ljetuju turisti sa manjim budjelarom.

Direktna veza do poruke: 616
23.6.2011 10:57:28   
dacca
Izvinjavam se ako sam off. Kazem vam za onaj sajt, to je neka srbijanska agencija napravila sajt i imate za sve drzave u okolini, cisto da pomognem, a vama ostaje da pozovete i pitate. Ali kada vidim sta se u mom komsiluku izdaje, user posted image user posted image user posted image i nemojte nikada da se primate na pricu de lux, pogled na more i trta vrta

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 617
25.6.2011 0:46:37   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: isidora88

lidija ja nisam nigde nasla po toj ceni,sve je od 20 eura po osobi a udaljeno je od plaze vise od 500 m,a ovo uz plazu je min.50 eura dnevno,svarno preterujuuser posted image

Juuuuu, ala su se izbezobrazili... E pa nije ni cudo sto je prazno primorije... user posted image user posted image user posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

Direktna veza do poruke: 618
25.6.2011 23:27:19   
choopa choops
Zna li neko koja cijena lezaljki i suncobrana na plazi u Becicima?  Treba mi za jednu priju, gledali su neki smjestaj, ali ih i ovo interesuje user posted image

Ili ako ima neko preporuku za smjestaj tamo, neka isto napise pa da joj javim user posted image

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 619
25.6.2011 23:35:31   
isidora88
bilo je 5 eura,red do mora 7 eura user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 620
25.6.2011 23:37:25   
choopa choops

Kada? Je li to za komplet 2 lezaljke + suncobran ili ne?

Direktna veza do poruke: 621
25.6.2011 23:38:34   
isidora88
choopo znas li ti nekog ko izdaje u HN nesto za male pare? user posted image
i kakve su plaze u HN,ima li guzve,hlada na plazama?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 622
25.6.2011 23:39:21   
Nensi*
Isidora,vi jos niste nasli gde cete?

Direktna veza do poruke: 623
25.6.2011 23:40:03   
isidora88

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Kada? Je li to za komplet 2 lezaljke + suncobran ili ne?

jeste komplet,pre 2 godine ali sam i na nekom sajtu pronasla da su cene i dalje iste i ove godine

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 624
25.6.2011 23:40:41   
isidora88
nensi nismo user posted image
izludeh vise

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Romantična komedija “Privatna proslava” - ...
Romantična komedija o ljudima srednjih godina.
Kako li je toj MAJCI?
Selektivna empatija, ćuti nismo mi, ne možeš da boliš svetsku bol… milion izgovora izroni u prvi plan. Milion načina da ...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here