|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
20.6.2011 18:30:26   
lanajelena
Snjeska ne vidim odakle si tiuser posted image ...sad ste me zbunile skroz ,znaci konacno idemo kroz Srbiju i ulazim u CG za decu mi treba izvod i zdr.knjizica jel?

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 551
20.6.2011 18:41:05   
mmms
Pasos ne treba za decu,ja svaka dva meseca idem Srbija- CG.
IZVORNA PORUKA: snješka

Za CG treba pasoš za dijete, a međunarodni karton se dobija kad se registruje auto. Ne znam što je frka oko toga?! E jedino ako ga neko nije uzeo pa sad treba da vadi. Ja to uradim odmah po registrovanju auta. Mi prošle godine nismo imali pasoš za bebu, i nije nam niko ni tražio, ali to ne znači da ne treba. Vjerovatno smo naišli na nekog dobronamjernog carinika, odn. pograničnog policajca.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 552
20.6.2011 22:06:08   
tijatija
Da vam se javi jedna iz CGuser posted image , ze decu uz prisustvo oba roditelja potreban je neki dokument kao za dokaz, najbolje izvod iz mat. knjig. rodj. ima da se izvadi bas za prelazak granice i 5e je.A za nas samo licna karta i to je to.Ako idete autom na granici placate 10 (kao ulazak to vredi godinu dana) user posted image Ja sam u maju isla autom za SR meni lisno nisu trazili nista za decu ali ima ko trazi i stavra problem tako da bez toga nekrecite user posted image

(odgovor članu mmms)
Direktna veza do poruke: 553
20.6.2011 22:08:55   
Mishica 77
A jel može novi pasoš?

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 554
20.6.2011 22:18:07   
bokicans
Lanajelena evo sajt mupa gde su sve lepo  objasnili Putovanje malolethih lica u Rep.Crnu Goru

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 555
20.6.2011 22:20:06   
snješka
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Snjeska ne vidim odakle si tiuser posted image ...sad ste me zbunile skroz ,znaci konacno idemo kroz Srbiju i ulazim u CG za decu mi treba izvod i zdr.knjizica jel?

Eto ti, nama bosancima treba pasoš za djecu. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 556
20.6.2011 22:27:18   
azdajica75
Dosta ljudi sa malom decom ide u Rafailoviće.Naši prijatelji su bili prošle godine sa bebom i zadovoljni su,a i mi smo bili par puta do njih(bili smo u Budvi),i nije izgledalo loše,uglavnom sve porodice sa malom decom.Do Bečića se može šetalištem uz more,a i Budva je blizu,uveče su dolazili u Budvu,oko 3 EUR je bio taksi od hotela u Bečićima do Budve.Inače plaža u Rafailovićima  je ok,a tu je i plaža u Bečićima,koja je meni lepa i prilično čista.Blizu je i plaža Kamenovo,do koje se ide kroz tunel i gde je voda bila perfektno čista kad god smo bili.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 557
20.6.2011 23:39:30   
Leana

IZVORNA PORUKA: isidora88

da li mora biti original izvod iz mat.knige rodjenih za bebu?

Mi imamo overenu kopiju izvoda. Kad smo vadili original uradili smo nekoliko kopija i overili u opstini i to je to.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 558
21.6.2011 10:07:40   
Vučko.ba.
IZVORNA PORUKA: azdajica75

Dosta ljudi sa malom decom ide u Rafailoviće.Naši prijatelji su bili prošle godine sa bebom i zadovoljni su,a i mi smo bili par puta do njih(bili smo u Budvi),i nije izgledalo loše,uglavnom sve porodice sa malom decom.Do Bečića se može šetalištem uz more,a i Budva je blizu,uveče su dolazili u Budvu,oko 3 EUR je bio taksi od hotela u Bečićima do Budve.Inače plaža u Rafailovićima  je ok,a tu je i plaža u Bečićima,koja je meni lepa i prilično čista.Blizu je i plaža Kamenovo,do koje se ide kroz tunel i gde je voda bila perfektno čista kad god smo bili.

Ja definitivno moram doći u te Rafailoviće, vidim da baš ljudi s malom djecom hvale jako to mjestašce.
Nego jel to prije ili poslije Budve???? Npr koliko je od Dubrovnika do Rafailovića? I koliko par je neki normalan smještaj ??

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu azdajica75)
Direktna veza do poruke: 559
21.6.2011 10:12:15   
Anoniman
Ako se ne varam Rafailovići i Bečići su skoro pa povezani. Ako je plaža u Rafailovićima kao u Bečićima, super je za klince. Nije odmah duboko, lepo, sitan šlunak.

(odgovor članu Vučko.ba.)
  Direktna veza do poruke: 560
21.6.2011 10:16:07   
Vučko.ba.
evo našla sam od Sarajeva do Bečića oko 5 sati vožnje preko Podgorice
Plaža je divna bar ovo u Bečićima što vidim  

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 561
21.6.2011 10:19:16   
Anoniman
Rafailovići i Bečići su posle Budve,tj put se na izlazu iz Budve račva pa se levo i uzbrdo ide za Cetinje, Podgoricu, a pravo (desno) ide za Bečiće, rafailoviće i sl, ovo govorim kad se ide iz pravca Dubrovnika, H. novog, Tivta ili Kotora.
I da, Rafailovići, Bečići, Petrovac - super su, samo je za prevoz zeznuto ako nemate kola jer je jednako daleko i od aerodroma i od železnice.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 562
21.6.2011 10:23:20   
Vučko.ba.
ma imam auto nije to problem, nego u CG zadnji put sam bila 2004 godine, i to na području H. Novog , ali smo obišli sve i do Budve i Budvu, ostalo mi je bilo daleko
al vidim fale svi Rafailoviće, pa kontam da mi malo dupe vidi puta osim Orebića user posted image , al kako god da okrenem Orebić me sljeduje, a na ove destinacije ako Bog da više para, jer sam sad pronašla nakav smještaj u Rafailovićima apartman skoro 100 eura dan, ma bjažiiiiiiii

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 563
21.6.2011 10:29:50   
Anoniman
KLIK

Imaš ovde mapu

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 564
21.6.2011 10:29:54   
Anoniman
Vule, ma ima i jeftinije sigurno ...

Direktna veza do poruke: 565
21.6.2011 10:37:47   
azdajica75
Vučko,naši prijatelji su plaćali 54 EUR apartman,ali baš apartman,dve sobe,kuhinja,terasa,TV..može 4 osobe komotno da primi,i to od 10-20 avgusta,tj u sezoni.Ali mislim da fora da smeštaj rezervišeš što ranije,oni još u februaru,martu rezervišu ,moguće da su sad podigli cene..100 EUR je baš punouser posted image !!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 566
21.6.2011 10:41:34   
azdajica75
Plaža u Rafailovićima je slična kao u Bečićima,postepeni ulaz,fini šljunkić ali je jako,jako krcata,puno ljudi i dece,pa je bolje prošetati do plaže u Bečićima,to je bukvalno 5,10 min hoda.

Direktna veza do poruke: 567
21.6.2011 11:13:33   
Vučko.ba.
Ma meni je problem što ja ne mogu rezervisati jer ne znam kada ću na godišnji odmor, odnosno po rješenju znam, ali ne idem skoro nikada po rješenju,tako da meni rezervacija ne pomaže, jbg voljela bih al to mi je trenutno bacanje para

Direktna veza do poruke: 568
21.6.2011 11:35:05   
azdajica75
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

Ma meni je problem što ja ne mogu rezervisati jer ne znam kada ću na godišnji odmor, odnosno po rješenju znam, ali ne idem skoro nikada po rješenju,tako da meni rezervacija ne pomaže, jbg voljela bih al to mi je trenutno bacanje para

Potpuno te razumem,isti slučaj!
A tek što imam neiskorišćenih dana od godišnjeg,a po rešenju sve iskoriszila..milina!Malo sam sad utrošila oko održavanja trudnoće prošle godine inače tuga!

Direktna veza do poruke: 569
21.6.2011 11:36:20   
Vučko.ba.
najgore mi je kad mi se odbije topli, a ja nisam odmora ni vidjela ...uh ošla sam sad u off totalno

Direktna veza do poruke: 570
22.6.2011 0:01:18   
choopa choops
Nadjoh slike Plavih Horizonata na fejsu, neko je pitao, pa evo

KLIK

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 571
22.6.2011 0:17:17   
Sakiedi
Mi mo dva meseca u Becicima, I prezadovoljni smo. Apsolutno sve ima I nista nije daleko. Prodavnice,apoteke,restorani,sadrzaji za decu,kafici,divno setaliste... Od Becica do Starog Grada oko 3.5 km setnje uz samu obalu mora. Plaze ciste,more takodje,cene pristupacne... Pravo uzivanje.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 572
22.6.2011 1:19:36   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: Mishica 77

Mi idemo u Petrovac. Ne znam CG i koliko sam videla na netu, najviše su mi se svidele plaže oko Petrovca. Možda i grešima ali u svakom slučaju idemo autom pa nameravamo da se šetamo. Znaćemo za idući put. user posted image

Sigurno se necete pokajati, tamo je super... svake godine mu se mm i ja vracamouser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 573
22.6.2011 1:37:21   
lidija 011
Ako trazite smjestaj na samoj obali, onda je skuplje- prosle godine je bilo 15 e po osobi. A ako se "popnete" malo gore bude jeftinije... oko 10 e-zavisi od smjestaja. Postoji i mogucnost pansionske ishrane u restoranima. Ako budete imali potrebu za apotekom(ne daj Boze), preporucujem vam one oko doma zdravlja, jer je apoteka u hotelu skuplja. Samo nikako ne mogu prezaliti sto su u Petrovcu posjekli ono drvece( ostavili tek poneko)user posted image ... tako da nema vise izlezavanja u dubokoj hladovini... Sto se granice Srbija- CG tice, za djecu je dovoljan izvod iz maticne knjige rodjenih, a za odrasle licna karta. Placa se, za automobile, ekoloska taksa 10e i treba paziti na unos hrane i tecnosti, mada to nas niko nikad ne pita

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 574
22.6.2011 8:02:55   
isidora88
lidija ja nisam nigde nasla po toj ceni,sve je od 20 eura po osobi a udaljeno je od plaze vise od 500 m,a ovo uz plazu je min.50 eura dnevno,svarno preterujuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here