|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
20.6.2011 13:14:22   
choopa choops
Evo

SAT Kako do Crne Gore?

od prosle godine snimak. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 526
20.6.2011 13:19:20   
isidora88
onda otpada kotor,ostaje mi igalo,sad trazim sta tamo imauser posted image
smorila sam se viseuser posted image
hocu neko normalno mesto da ima civilizacije koliko-toliko,znaci da nije divljina,da nije bas jako udaljeno od tivta,znaci max sat vremena voznje busom a da ima nekih peskovitih plazauser posted image
ako neko ima jos neki predlog, pisiteuser posted image
choopa hvala ti puno

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 527
20.6.2011 13:20:02   
isidora88
kakva je plaza u igalu stara banja?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 528
20.6.2011 13:23:06   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: isidora88

kakva je plaza u igalu stara banja?

Plicak. To je blatna plaza. Odatle se vadi blato za banju. STo ne probas da nadjes nesto na Savini? Ima par plazica tamo koje su taman fine za djecu, a nije guzva i vasar i glasna muzika kao u Igalu?

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 529
20.6.2011 13:29:09   
mama kukunka
 A ja pre Igala toplo preporucujem Djenovice-+ sve su plaze male i za decu (sitan sljunak ili pesak), civilizacije taman kol`ko da ti ne bude dosadno, ima prodavnica, kafica, restorana..decijih igralista..Smerstaj je uglavnom sav blizu obale..Obicno se iznajmi app, i onda jede pansionska hrana u nekim od restorana..Mnogima sam preporucila, i nisu se pokajali

Direktna veza do poruke: 530
20.6.2011 13:40:56   
isidora88
imam opciju i za djenovice ali neso je kolega od mm spominjao da se do tamo ide trjaektom od aerodroma ili tako nesto,pa sam se pogubila,inace imam morsku bolest user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 531
20.6.2011 13:43:41   
Mishica 77
Mi idemo u Petrovac. Ne znam CG i koliko sam videla na netu, najviše su mi se svidele plaže oko Petrovca. Možda i grešima ali u svakom slučaju idemo autom pa nameravamo da se šetamo. Znaćemo za idući put. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 532
20.6.2011 13:45:26   
mama kukunka
Pa i do Igala ide trajekt- ali ta voznja traje 3 minuta, nije to nista strtasno..A i ne mora se ici  trajektom, nego oko zaliva, i tada ti voznja od aerodroma umesto 20-30 min traje 1h.. Nema sanse da dobijes morsku bolest na trajektu za  tih par minuta..osim toga i ne ljulja se , nije to barka .

Direktna veza do poruke: 533
20.6.2011 13:47:50   
bojkica
Zdravo,ako je neko letovao sa malom decom na Plave Horizonte molim vas za utiske.Dvoumim se izmedje plaze Jaz-pored budve-hotelcic je na samoj plazi "Poseidon" ili hotel na toj plazi Plavi Horizonti-na kojoj nisam nikada bila.
Hvalauser posted image

Direktna veza do poruke: 534
20.6.2011 13:51:23   
isidora88
ja obozavam petrovac ali mi je preskup,najjeftinije sto sam nasla je 40 eura po danu,to mi je previseuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bojkica)
Direktna veza do poruke: 535
20.6.2011 13:58:43   
Mishica 77
Ma nije, bre. Ima i jeftinije. Dobro, mi ćemo platiti toliko koliko ti kažeš(sa krevecem!) ali ima i jeftinije. Nije puno ali oko 17 €  po osobi. Čini mi se da sam videla i jeftinije ali sada nisam sigurna. 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

Direktna veza do poruke: 536
20.6.2011 14:34:06   
gagana83
IZVORNA PORUKA: viking RR

Da, to je tačno za naočare, moraš da imaš jedne na nosu, druge u rezervi.
A što se međunarodne dozvole tiče, potrebna ti je samo fotografija, dozvolu izvadiš u AMSS-u za 20 minuta, košta oko 2.000 dinara.

IZVORNA PORUKA: lanajelena

LillyT juce na sat emisiji je rekao da ukoliko nosis dioptrijske naocare moras da imas rezervne za svaki slucaj ili kazna user posted image

Isli bi mi preko Bosne nego mi neko spominje medjunarodnu dozvolu pa pasose za decu,ne mogu sad jos to da vadim(ko zna da li uopste treba)

Kupis kod Kineza neke naocare za male pare i poneses ih. Nece valjda proveravati dioptriju.

Mi smo pre mesec i po isli za Bosnu. Za dete ne traze pasos, dovoljan je bilo koji dokument, mada nama ni to nisu trazili.
Mi smo imali medjunarodnu dozvolu ali se ne secam jesu li nam trazili na granici, pitacu muza.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 537
20.6.2011 14:36:51   
viking
Mađunarodnu uglavnom nigde ne traže, ali je po propisu moraš imati. Nama je nisu tražili nikad, a izlazimo iz zemlje bar 7-8 puta godišnje (kolima). Ipak, ubeđena sam da će mi je prvi put kad je ne budem imala tražiti. Ko hoće možeda rizikuje jer su strvarno velike šanse da će proći bez toga.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 538
20.6.2011 14:42:13   
gagana83
Viking, slazem se. Uostalom, medjunarodna dozvola i nije neki veliki trosak, a za cas se izvadi.

Ne znam kakva je situacija sa tim u BIH, ako ne treba pasos za dete, moguce je da ne treba ni medjunarodna dozvola.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 539
20.6.2011 15:11:20   
Leana
Evo, ako mogu da pomognem.
Plavi Horizonti - plaza je pescana, na otvorenom moru, plicak je. Okruzena je sumom, ali na samoj plazi nema hlada. Posebno su ogradjene hotelske lezaljke, a posebno ove druge koje su dosta skuplje od lezaljki na drugim plazama. Ostatak plaze je za peskire i tu ume da bude guzva. Ako ne odsedate u hotelu, ulaz se naplacuje (3 eura). Ovde sam najcesce vidjala izgorele ljude, direktno je na suncu, pa mislim da nije pravi izbor za bebe.
Petrovac je po meni najlepse mesto za porodicni odmor u CG, plaza je ok, ima ambulantu, prodavnice, apoteke, kafice, restorane, postoji mogucnost da se uplati pansion....
Najbolja opcija je da imate kola pa da sami istrazujete plaze, ima ih bas lepih i novih (Racica, Ploce, Jaz, Trsteno....), ali ako nemate kola mozda je najbolja opcija smestaj u Tivtu ili u okolini Bara pa da idete spavacim kolima.
Kotor i zaliv su predivni, ali nema plaze. U manjim mestima oko Kotora se moze jeftino naci smestaj (Muo, Stoliv, Prcanj, Ljuta...), ali nema plaze vec ponte ispred kuce i daleko su prodavnice, restorani, apoteke.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 540
20.6.2011 15:20:40   
nela79
IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: viking RR

Da, to je tačno za naočare, moraš da imaš jedne na nosu, druge u rezervi.
A što se međunarodne dozvole tiče, potrebna ti je samo fotografija, dozvolu izvadiš u AMSS-u za 20 minuta, košta oko 2.000 dinara.

IZVORNA PORUKA: lanajelena

LillyT juce na sat emisiji je rekao da ukoliko nosis dioptrijske naocare moras da imas rezervne za svaki slucaj ili kazna user posted image

Isli bi mi preko Bosne nego mi neko spominje medjunarodnu dozvolu pa pasose za decu,ne mogu sad jos to da vadim(ko zna da li uopste treba)

Kupis kod Kineza neke naocare za male pare i poneses ih. Nece valjda proveravati dioptriju.

Mi smo pre mesec i po isli za Bosnu. Za dete ne traze pasos, dovoljan je bilo koji dokument, mada nama ni to nisu trazili.
Mi smo imali medjunarodnu dozvolu ali se ne secam jesu li nam trazili na granici, pitacu muza.

Ljudi za Bosnu trebaju pasosi za djecu, tj. obavezni su. Stvar je jedino u tome sto neko od carinika trazi a neki ne. No bolje imati sve uredno da ne nabasate na nekok nadrndanog koji je u stanju da vas vrati sa granice.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 541
20.6.2011 15:26:29   
Leana
Za CG u martu nije bio obavezan pasos za dete, ali su nam duuugo proveravali izvod iz maticne knjige rodjenih.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 542
20.6.2011 15:26:38   
isidora88
ja planiram da dam najvise 250 eura za smestaj jer placam i avionske karte a i treba mi dosta para za tamo za ne daj boze pa nisam u mogucnosti da placam smestaj preko ove sume a i smatram da preteruju sa cenama u odnosu na kvalitet user posted image
valjda cu naci nesto.

ja bih najradije petrovac pa ako neko zna neku extra povoljnu varijantu nek mi pusti pp user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 543
20.6.2011 15:29:59   
isidora88
da li mora biti original izvod iz mat.knige rodjenih za bebu?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 544
20.6.2011 15:38:39   
liliana
Mora. I ako nemaš onaj izvod na novom obrascu,  onda ti ne sme bit stariji od 6 meseci. Ako ne putuju oba roditelja sa djetetom, potrebna je saglasnost  od drugog roditelja (koji ne putuje) da se dete može voditi, tj. da smije preć granicu.  Ta saglasnost mora bit overena kod notara u nadležnoj opštini ili sudu.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

Direktna veza do poruke: 545
20.6.2011 15:49:01   
nela79
IZVORNA PORUKA: Leana

Za CG u martu nije bio obavezan pasos za dete, ali su nam duuugo proveravali izvod iz maticne knjige rodjenih.

Za ovo si upravu. Kad sam vadila uvjerenja o drzavljanstvu za djecu procitala sam da u zakonu Srbije jos nisu rjeseni odnosi sa CG tako da za sad djeca u Crnu Goru mogu sa izvodom i zdravstvenom knjizicom.

(odgovor članu Leana)
Direktna veza do poruke: 546
20.6.2011 17:19:10   
snješka
Za CG treba pasoš za dijete, a međunarodni karton se dobija kad se registruje auto. Ne znam što je frka oko toga?! E jedino ako ga neko nije uzeo pa sad treba da vadi. Ja to uradim odmah po registrovanju auta. Mi prošle godine nismo imali pasoš za bebu, i nije nam niko ni tražio, ali to ne znači da ne treba. Vjerovatno smo naišli na nekog dobronamjernog carinika, odn. pograničnog policajca.
Put preko BiH je dobar i bliži. Onako je kako je Tasha napisala da ne ponavljam putanju. Ako ćete preko Romanije obavezno ponesite nešto toplo da obučete, tipa čarape, trebnerke i dukseve, jer je poprilično hladno. Meni je hladno i kod kanjona Morače i Pive, pa se obučem kao na zimovanje. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 547
20.6.2011 17:21:28   
snješka
IZVORNA PORUKA: Mishica 77

Mi idemo u Petrovac. Ne znam CG i koliko sam videla na netu, najviše su mi se svidele plaže oko Petrovca. Možda i grešima ali u svakom slučaju idemo autom pa nameravamo da se šetamo. Znaćemo za idući put. user posted image

Petrovac je raj. Mi idemo svake godine tamo i aBg idemo i ove. Plaže su super.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 548
20.6.2011 17:25:48   
liliana
Pasoš ne treba ni odraslima za put u CG-prelazi se na ličnu kartu još uvek, pa samim tim ne treba ni deci-prelaze na izvod iz matične knjige rođenih.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 549
20.6.2011 17:27:53   
snješka
Kod nas treba pasoš za djecu, a za odrasle LK.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praznični pokloni su još bolji kada nose p...
Praznici su iza ugla i svakog decembra ljudi širom sveta učestvuju u dirljivoj tradiciji darivanja, a umetnost davanja p...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here