|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
19.6.2011 19:36:05   
LillyT
IZVORNA PORUKA: lanajelena

u Grckoj mora dupli djozluci da se nose user posted image

user posted image Hajde malo pojasni, kakvi dupli đozluci?

Ja ne znam da ti pomognem, nisam bila u CG baš duuugooo.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 501
19.6.2011 19:47:41   
Anoniman
LJ, ја ne znam kuda ti je to "preko Tare", ja znam da se dosta ljudi odlučuje za put preko Bosne do CG jer kažu da je zaista ok. Treba ti zeleni karton za preko bosne, ostalo ne znam ...

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 502
19.6.2011 21:54:40   
mmms
U CG jos uvek moze roditelji sa licnim kartama a deca izvod iz maticne knjige i zdravstvene knjizice,mada decija dokumenta skoro nikad ne gledaju,nama nisu nikad decija dokumenta gledali.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 503
19.6.2011 22:58:55   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: mmms

U CG jos uvek moze roditelji sa licnim kartama a deca izvod iz maticne knjige i zdravstvene knjizice,mada decija dokumenta skoro nikad ne gledaju,nama nisu nikad decija dokumenta gledali.

Ovako i ja mislim. Jedino ako klince vode recimo baba, deda, tetka i ostala rodbina onda obazvezno mora punomoc. Moja sestra je nedavno isla za Bg, avionom, ponijela regularno pasose i trazili su joj punomoc od muza user posted image Meni su jednom trazili na granici sa HR. Tako da se za takve stvari treba obavzeno raspitati u MUPu prije nego krenete da ne bi bilo frke.

Lanajelena kako preko Tare? Preko Zlatibora mislis? Put je prilicno dobar sada, kroz CG je dosta renoviran pa je sve mnogo blize. Kasnije iz PG ides prema Petrovcu, pa ako hoces da skratis do Bara ides kroz tunel Sozinu (2.5e ja mislim).

isidora imas sa aerodroma minibuseve koji te vode do bilo kojeg mjesta u CG. Mislim da je karta do HN 8 ili 10e eto cisto kao orjentor. Do BD ili Bara je mozda i jeftinija. Ja ti nemam nikakvu preporuku za Tivat, nisam se tamo nikad kupala. Osim na PHorizontima, koji su divni, ali bez auta ni u ludilu user posted image To ti je vise kao izletisno mjesto.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu mmms)
Direktna veza do poruke: 504
19.6.2011 23:02:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: LillyT

u Grckoj mora dupli djozluci da se nose user posted image

user posted image Hajde malo pojasni, kakvi dupli đozluci?

Da, da, 100 jevreja kazna. Ako imaš u vozačkoj onu napomenu da moraš da voziš uz dioptrijske naočari, moraš imati i rezervne sa sobom.

lanajelena, idite bre preko Bosne. Put je mngo bolji, prijatniji.

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 505
19.6.2011 23:04:35   
mmms
Čupo za punomocje si 100% u pravu ja kad putujem bez mm uvek traze,a kad smo pre tri meseca otprilike isle same morao je na punomocje da napise kad putujemo i kad se vracamo,sto do tada nije moralo.

< Poruku je uredio mmms -- 19.6.2011 23:06:04 >

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 506
19.6.2011 23:08:10   
Anoniman
Stvarno??? Moja mama je otišla sa mojim sinom sad za Grčku. Ne javljaju se još, znači da su odleteli, a ne piše na punomoći kad idu i kad se vraćaju.
Ono što je bitno je da ime ne menjate po padežima jer stranci to ne razumeju...

"Saglasni smo da naš sin, Luka XY, rođen .... u ...., br pasoša ....., putuje sa svojom bakom, Simonida, rođena ... u ..., br pasoša..."

Dakle, ne "sa Simonidom", nego bez padeža.

(odgovor članu mmms)
  Direktna veza do poruke: 507
19.6.2011 23:18:41   
mmms
Tash ja sam proslo leto sa cerkom isla u Grcku i kad smo sleteli avionom gledaju moja i njena dokumenta i saglasnost i kaze on meni(inace pricamo na engleskom)sta pise ovde,ja mu kazem a on pa moglo je ovo na grckom ili engleskom da razumemo i smeje se a ja njemu onda je trebalo i na albanskom...i on se smeje sta ce... jer smo isle avonom iz Tirane a autom do Tirane.I Albanci nisu nista razumeli pitali taksistu posto on davao nasa dokumenta sta znaci SAGLASAN SAM,a oni ni Engleski ne znaju nego taksista na njihovom..Grci su strogi kad se izlazi iz zemlje dobro gledaju decija dokumenta da se neko njihovo ne izvede iz zemlje neregularno,a za datum nece nista.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 508
19.6.2011 23:20:51   
Anoniman
Dobro, kući ide sa nama (roditeljima), pa za to već ne brinem. user posted image

(odgovor članu mmms)
  Direktna veza do poruke: 509
19.6.2011 23:23:01   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Tash

Stvarno??? Moja mama je otišla sa mojim sinom sad za Grčku. Ne javljaju se još, znači da su odleteli, a ne piše na punomoći kad idu i kad se vraćaju.
Ono što je bitno je da ime ne menjate po padežima jer stranci to ne razumeju...

"Saglasni smo da naš sin, Luka XY, rođen .... u ...., br pasoša ....., putuje sa svojom bakom, Simonida, rođena ... u ..., br pasoša..."

Dakle, ne "sa Simonidom", nego bez padeža.

user posted image

Mene su iks puta pustili preko tog istog prelaza, ali eto jednom se zalomio jedna koji mi je trazio punomoc. Jos znaci idem izletnicki za Dbk, vracam se istog dana. Tako da obavezno provjerite sve dokumente prije polaska.

Pa ne znam bas da li joj se isplati preko Bih? user posted image Ako udje na Trebinje, treba da plati 2.5e putarinu, pa trajekt 4 e. Pa dok dodju do Bara...Ne znam. Kuda se zapravo ide? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 510
19.6.2011 23:33:50   
choopa choops
lanajelena evo je recommended user posted image

KLIK

a ovo je quickest

KLIK

Direktna veza do poruke: 511
19.6.2011 23:43:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Pa ne znam bas da li joj se isplati preko Bih? user posted image Ako udje na Trebinje, treba da plati 2.5e putarinu, pa trajekt 4 e. Pa dok dodju do Bara...Ne znam. Kuda se zapravo ide? user posted image

Preko Romanije, ka kanjonu Pive. Nema trajekta, nema ništa. (ja letujem mesto pored nje. user posted image

Direktna veza do poruke: 512
19.6.2011 23:52:06   
choopa choops

Preko Romanije, ka kanjonu Pive. Nema trajekta, nema ništa. (ja letujem mesto pored nje. user posted image

Pojma nemam onda user posted image , ja isla jednom preko Bi Aj Ejdz. Platila kaznu za brzu voznju u Gorazdu user posted image Put je bio manje vise los, ali jesmo stigli brze do Zlatibora, nego sto bi preko Morace.

I onda od Pive kuda? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 513
19.6.2011 23:54:18   
Anoniman

Pojma nemam onda user posted image , ja isla jednom preko Bi Aj Ejdz. Platila kaznu za brzu voznju u Gorazdu user posted image Put je bio manje vise los, ali jesmo stigli brze do Zlatibora, nego sto bi preko Morace.

I onda od Pive kuda? user posted image

Sad me puno pitašs, ja sam suvozač, spavam! user posted image
Na PG, kroz tunel, pa na Bar.

Direktna veza do poruke: 514
20.6.2011 9:14:35   
isidora88
sad sam nasla neke apartmane u canju,ne znam da li da idemo avionom,tivat je udaljen 45 kmuser posted image
koliko bi bio minibus do canja?ili da se klackamo vozomuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 515
20.6.2011 10:11:01   
lanajelena
Kolika frka oko mog puta user posted image  kao da idem prvi put ...ja stalno pricam preko Tare ustvari Divcibara valjda user posted image ...u svakom slucaju onaj drugi put znaci da nije Ibarska preko Valjeva i to (dodje se i do Zlatibora u svakom slucaju)

LillyT juce na sat emisiji je rekao da ukoliko nosis dioptrijske naocare moras da imas rezervne za svaki slucaj ili kazna user posted image

Isli bi mi preko Bosne nego mi neko spominje medjunarodnu dozvolu pa pasose za decu,ne mogu sad jos to da vadim(ko zna da li uopste treba)

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 516
20.6.2011 12:34:04   
isidora88
sta je bolje za odmor sa bebom? igalo ili kotor?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 517
20.6.2011 12:36:06   
mmms
Po meni Igalo...u Kotor namas ni jednu plazu kako treba

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 518
20.6.2011 12:43:40   
choopa choops

Isli bi mi preko Bosne nego mi neko spominje medjunarodnu dozvolu pa pasose za decu,ne mogu sad jos to da vadim(ko zna da li uopste treba)

Nama nije trebala 2009 godine. Da li je to nesto novo ne znam. A za L smo nosili pasos, mada nisam sigurna, ali mislim da i preko BiH moze sa izvodima i knjizicama? user posted image

Isi u Kotoru nema plaza. Oni se svi kupaju na Plavim Horizontima ili negdje drugo. Sad cu da probam da nadjem na netu za minibus user posted image

Direktna veza do poruke: 519
20.6.2011 12:45:42   
lanajelena
Hvala Choopo,konacno i od tebe neke vajde user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 520
20.6.2011 12:51:29   
choopa choops
Evo sa Jat-ovog sajta:

Javni prevoz Minibus iz/za Igalo i Budvu, po sletanju aviona i 2 sata pre leta, cena od 3 do 8 EUR

Direktna veza do poruke: 521
20.6.2011 12:53:10   
choopa choops

Hvala Choopo,konacno i od tebe neke vajde user posted image user posted image user posted image

user posted image Ali ipak bolje bi ti bilo da ides preko Čekrčića, do Haj Nehaja. Tuda ti je najblize user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 522
20.6.2011 12:54:57   
viking
Da, to je tačno za naočare, moraš da imaš jedne na nosu, druge u rezervi.
A što se međunarodne dozvole tiče, potrebna ti je samo fotografija, dozvolu izvadiš u AMSS-u za 20 minuta, košta oko 2.000 dinara.

LillyT juce na sat emisiji je rekao da ukoliko nosis dioptrijske naocare moras da imas rezervne za svaki slucaj ili kazna user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 523
20.6.2011 13:02:22   
Vučko.ba.
oj ja jednom išla za CG preko Trebinja i nikad više, ušli na granicu CG svijetli ko las vegas, sljedeća stvar spuštaš se prema moru (prema HN) isto kozija staza i vratili se preko Dubrovnika

a za pasoš , pa znam da odrasli 18 odnosno 16+ može sa ličnom kartom, ali za djecu treba pasoš, doduše možda Srbija ima neki posebni sporazum sa Crnom Gorom ali mi je opet nelogično da djeca prelaze granicu bez dokumenta sa slikom

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 20.6.2011 13:03:22 >

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 524
20.6.2011 13:09:34   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

oj ja jednom išla za CG preko Trebinja i nikad više, ušli na granicu CG svijetli ko las vegas, sljedeća stvar spuštaš se prema moru (prema HN) isto kozija staza i vratili se preko Dubrovnika

Sad (ima 3/4 godine) je novi put. Svejedno oni ne ulaze tuda, vec kod Pive, ali od Pive do Podgorice ne znamo kuda idu, Tash je prespavala taj dio puta user posted image  

Treba gledati SAT emisije. Sad je u nedelju bila za Grcku-Tasos. Valjda ima repriza. Ja sam imala snimljeno za CG i HR od prosle godine, sigurno ima nesto i na Youtube-u.

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Romantična komedija “Privatna proslava” - ...
Romantična komedija o ljudima srednjih godina.
HOTEL FONTANA - gde nastaju najlepše porod...
Fontana nam se uvukla pod kožu... Jedno od mesta kojem se moja deca uvek neizmerno raduju je naša najlepša Banja - Vrnja...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here