|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
13.6.2011 14:37:34   
Anoniman
Pa kako se žene nismo dosad srele user posted image  user posted image Utjeha 10 kuća uz magistralu!!! (dobro- ima malo više user posted image )

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 476
13.6.2011 14:38:58   
Nina...
Ja sam visila na Velikom Pjesku user posted image   ali i u Dobrim Vodama...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 477
13.6.2011 14:40:09   
isidora88
LJ ja kroz bosnu ne bih isla,put je grozan,neobelezen i uopste nam nije bilo blize kad pogledas koliko smo se gubili user posted image
a i vi idete na drugi kraj primorja tako da vam sigurno nije blize user posted image

ajmo crnogorke dajte predlog koja mesta su dobra da imaju pescane plaze a da su blizu tivta user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 478
13.6.2011 15:51:55   
Alexis79
Posto idu na drugi kraj primorja jeste ovaj put dalji ,ali ne bih se slozila da je put grozan.

Ne znam kad ste to isli ,jer sam isla i zimu po velikom snegu i po minusu i leti i po meni je taj put bolji.

Lj posto idete u Utjehu onda vam jeste ovaj drugi put  blizi pa kroz tunel Sozine .

< Poruku je uredio Alexis79 -- 13.6.2011 15:52:15 >

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 479
13.6.2011 15:55:57   
anuksunamun
Petrovac-plaza "Drobni Pijesak"kao da ste u filmu -Plava Laguna

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 480
13.6.2011 16:27:38   
isidora88
obozavam tu plazu ali nemamo kola pa ta varijanta otpada,a i nije bas blizu tivta user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 481
19.6.2011 16:03:42   
lanajelena
Da ne otvaram novu temu pisacu ovde...za put smo se odlucili idemo preko Tare zbog raznih peripetija koje sam nacula...imam pitanje sta nam je potrebno od dokumentacije za nas i decu jer pasose nemamo i sta je tamo neophodno od opreme jer gledam sat u Grckoj mora dupli djozluci da se nose user posted image

Direktna veza do poruke: 482
19.6.2011 16:24:46   
azdajica75
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

Petrovac-plaza "Drobni Pijesak"kao da ste u filmu -Plava Laguna

user posted image
Ja sam se spuštala prošle godine u 6 mesecu trudnoće,htedoh dušu da ispustim dok sam se popela gore,al vredelo je!!

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 483
19.6.2011 17:39:16   
isidora88
zene dajte neki predlog gde da idemo, a da nije daleko od tivta i da su u blizini peskovite plaze i da ima i kafica i lepo setaliste user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu azdajica75)
Direktna veza do poruke: 484
19.6.2011 17:50:53   
Anoniman
Isi, jedino mesto u blizini Tivta je Tivat user posted image

Direktna veza do poruke: 485
19.6.2011 17:52:12   
Anoniman
...mislim, a da ima šetalište, kafić i samoposlugu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 486
19.6.2011 18:01:01   
dunja RR
Isi, mislim da je plaža Plavi Horizonti-Radovići ubedljivo najlepša u tom području

user posted image

Blizu Tivta je, ima prodavnice, kafiće, peščana plaža za decu fenomenalna (dugo je plićak), voda čista. E sada za šetalište nisam sigurna. Ja sam bila pre 14 godina i bilo je šetalište tu oko plaže, ali je sve to malo, možda se promenilo u međuvremenu. Mi smo bili sa društvom pa smo svako veče izlazili ili u Krašiće ili Kotor, sve je to tu blizu, ali mi smo kažem bili bez dece.

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.6.2011 18:07:49 >

Direktna veza do poruke: 487
19.6.2011 18:07:15   
isidora88
ima li u radovicima kafica i tako toga? ne bih bas u neko selo da idemo jer nemamo kola pa da se ne smorimo,a i zbog apoteka,doma zdravlja,prodavnica.
bubo a kakav je tivat? ima li lepe plaze? koji deo grada da gledam?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 488
19.6.2011 18:10:20   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: isidora88

ima li u radovicima kafica i tako toga? ne bih bas u neko selo da idemo jer nemamo kola pa da se ne smorimo,a i zbog apoteka,doma zdravlja,prodavnica.
bubo a kakav je tivat? ima li lepe plaze? koji deo grada da gledam?

Dodala sam ti gore info, baci pogled. Možda se javi neko ko je skorije bio. Mislim da Tivat nema lepu plažu a i ja lično nikada ne bih u Tivtu letovala jer je luka, prljava voda i tako...to je moje mišljenje. Okolo Tivta ima lepih mesta.

Direktna veza do poruke: 489
19.6.2011 18:17:48   
Anoniman
Isi, Tivat nije loš, ali se slažem ovo sa Dunjom, nema baš neke plaže a i luka je tu. Plavi horizonti su diiiiiiiiiivni, ali bez kola NIKAKO, jer su daleko od naseljenog mesta - dom zdravlja, apoteka, i sl, a tamo imaš samo jedan hotel koji je, čini mi se, privatizovan za neke strane turiste. Sve okolo Tivta su mala mesta, a na putu do Plavih imaš dosta divnih mestašaca ali opet - odvojeno je od grada i bez auta je komplikovano.
Meni je i Jaz kao plaža super, ali opet - auto ... Jeste li razmatrali da se smestite u Tivtu a uzmete rent-a-car?

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 490
19.6.2011 18:22:26   
Anoniman
Inače, meni su Tivatske Pine najdraže mesto za kafenisanje na toj strani zaliva user posted image Na obali si, a ujedno i na šetalištu user posted image .

< Poruku je uredio BubaMira -- 19.6.2011 18:23:13 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 491
19.6.2011 18:26:06   
bokicans
Tivat nije nesto posebno.Lepa  je samo ona plaza kod hotela,na set_alištu ne znam kako se zove ,i ni jedna više,Plavi horizonti su super ali sto kaze BM bez kola,mrka kapa.Bečići su meni jako lepi ,plaza divna.Do duše da se ne lažemo,meni je more,more i svuda mi je dobro.Meni je čak i u Tivtu bilo dobro,ma ja sam svuda zadovoljna.Samo da oset_im miris mora,vidim vodu i meni strava.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 492
19.6.2011 18:28:58   
bokicans
IZVORNA PORUKA: n i n a

Pa kako se žene nismo dosad srele user posted image  user posted image Utjeha 10 kuća uz magistralu!!! (dobro- ima malo više user posted image )

E Utjeha je super za porodicni odmor,bas je lepa mala plaza a i vecinom su tamo ljudi iz NS.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 493
19.6.2011 18:34:49   
isidora88
ne moramo mi biti u tivtu ali da nismo bas u baru jer cemo avionom ici a ren a car ne dolazi u obzir jer nemamo bas toliko para.user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 494
19.6.2011 18:39:07   
bokicans
Jedino ti ipak ostaje Tivat ,Kotor,tako ti je jedino sve blizu.Ovako bih opet morala kolima sa aerodroma,da putujes negde okolo.Nemam pojmauser posted image Sa obzirom da idete porodično ,mislim da moze i Tivat da prođe,ima kafica,plazu sto sam gore pomenula,lekara,radnje.parkice za setnju....Što da ne,mirno je.

Direktna veza do poruke: 495
19.6.2011 18:42:27   
isidora88
nije problem da malo putujemo od i do aerodromauser posted image tu bih nahvatala brata da nas odbaci ali ne mogu ga cimati stalno da nas vozika negde jer radi

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 496
19.6.2011 19:02:24   
Anoniman
Isi, onda Tivat. Nije on toliko loš. Ima svega, kafića, diskoteka, a nije fenseraj kao Budva.

Samo nemoj ići u Stoliv, Prčanj i slično oko trajekta a ka Kotoru, ta mesta su divna zbog stare arhitekture, ali su sve betonske plaže i ponte, i pod brdom su pa sunce izađe u 12 a zađe u 16h.

Ko ima kola a zadesi se tu - nka pita za kuću "Tre sorele" i tužnu legendu o 3 sestre koje su se zaljubile u istog mornara. user posted image Isi, ako budeš u Tivtu, obiđi brod "Jadran", on ti je usidren tačno na šetalištu i to je najstariji brod nekadašnje jugoslovenske mornarice, prelep je, Sergej Ćetković je snimao spot na njemu. user posted image

I preporuke za obilazak Perasta, ko je u mogućnosti, kao i ostrva Gospe od Škrpjela ... Sveti Đorđe je zabranjen za posete...

Direktna veza do poruke: 497
19.6.2011 19:11:52   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Da ne otvaram novu temu pisacu ovde...za put smo se odlucili idemo preko Tare zbog raznih peripetija koje sam nacula...imam pitanje sta nam je potrebno od dokumentacije za nas i decu jer pasose nemamo i sta je tamo neophodno od opreme jer gledam sat u Grckoj mora dupli djozluci da se nose user posted image

Dobro je sto ste me ignorisale user posted image user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 498
19.6.2011 19:13:14   
Anoniman
LJ, pa ja ne znam odgovor user posted image Nisam nikad putovala tuda ... :*

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 499
19.6.2011 19:32:48   
isidora88
LJ zasto preko tare? a za decu treba izvod iz maticne knjige rodjenih,tako sam ja cula.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Romantična komedija “Privatna proslava” - ...
Romantična komedija o ljudima srednjih godina.
HOTEL FONTANA - gde nastaju najlepše porod...
Fontana nam se uvukla pod kožu... Jedno od mesta kojem se moja deca uvek neizmerno raduju je naša najlepša Banja - Vrnja...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here