|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
21.5.2011 14:07:25   
Anoniman
Nensi, savet, prijateljski : ne izgovarajprvo reč "apartman" ljudima koji nude smeštaj user posted image . Zašto? Zato što nisi ni svesna šta sve ljudi poturaju pod apartmanom, a naplate ti ko da si u Hajatu. Pitaš lepo : interesuju me sobe (dvokrevetna, trokrevetna, bla bla) pa pitaš cene, pa pitaš za opciju gde imaš da skuvaš sama, pa tu cene, pa polaaaaako okolo naokolo ispitaš sve šta nude, pa izabereš šta ti odgovara. Jedan moj drug koji izdaje stanove je jednom rekao: " e što volim ove što ne znaju da izgovore drugu reč osim "apartman" user posted image .

Uostalom, zna se i šta je apartman , kako izgleda, šta sadrži i koliko košta, i mnogi tripuju da su odseli u apartmanu, a u stvari su bili u običnoj dvokrevetnoj sobi sa rešoom.

< Poruku je uredio BubaMira -- 21.5.2011 14:08:58 >

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 451
24.5.2011 13:39:48   
Nensi*
Hvala Bubo,znam ja to,zivela sam kao podstanar i znam sta sve ljudi izdaju...

Idemo u Sutomore pocetkom jula user posted image user posted image user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 452
24.5.2011 14:37:00   
JMPM
Nensiiiiiiiii,onda stizete i vi na druzenje user posted image  user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 453
24.5.2011 15:08:36   
IVA 11
user posted image user posted image user posted image
e izgovarajprvo re

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 454
24.5.2011 15:09:16   
IVA 11
Sto bi ovo? Bravo za sve sto se gledamo ovog ljeta!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 455
24.5.2011 15:11:47   
JMPM
Ja sam uzasno nestrpljiva user posted image  user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 456
24.5.2011 15:16:19   
Dada81

IZVORNA PORUKA: isidora88

hoce li biti nekog u avgustu na moru?hocu i ja da se druzim

Mi bi trebali u avgustu ,tada mm ima godišnji. Ja bih u svoje Igalo ,opet user posted image a,možda bude Kumbor,nije ni to uopšte daleko.Videćemo ,za sada se samo nadam da će biti,pa gde god.Samo da se nešto ne iskomplikuje u zadnjem momentu,kako se to zna desiti user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 457
24.5.2011 15:23:59   
IVA 11
Mi jos ne znamo dje cemo, a tu nam je proimorje caskom. Znam samo da ce 10-ak biti mm sa nama, posle se vraca na posao a mi ostajemo da uzivamo...Ali sve to kad zavrsim sa ispitima. user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 458
24.5.2011 18:16:23   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: JMPM

Nensiiiiiiiii,onda stizete i vi na druzenje user posted image  user posted image

Pa sve zavisi gde ce biti druzenje jer mi nemamo kola...

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 459
30.5.2011 9:19:01   
Nensi*
Kupili smo vozne karteeeeeee user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 460
30.5.2011 9:20:44   
JMPM
Jupiiiiiiiiiii,bas mi je drago user posted image ,znam koliko si mislila o tome kako necete otici na more ove godine user posted image .Ajde mi napisi na pp gde idete i tako to user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 461
30.5.2011 9:26:42   
Nensi*
Poslala user posted image
Odoh da uspavam Vuka,budan je odaaaaaaaaaavno...
On vec vezba rano ustajanje za more user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 462
30.5.2011 9:29:34   
JMPM
Mi smo to uvezbali od rodjenja user posted image .Ici cemo na plazu vec u 7h user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 463
30.5.2011 9:33:25   
isidora88
mm jos ne zna od kog datuma mu je godisnji,ja cu poludeti od njegovog posla,sve sami debili rade i namerno ga zavlace da ne bi mogao nista da planira user posted image

JMPM kako cete do aerodroma?ja ne znam koliko je prevoz ali ne daju mi se bas neke velike pareuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 464
30.5.2011 9:42:50   
Dada81

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Kupili smo vozne karteeeeeee user posted image

Baš mi drago što idete,mali dečak lepo da se nahoda tamo user posted image user posted image
Mi, ipak izgleda nećemo moći ići user posted image Ali,biće,nadam se sledeće godine.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 465
30.5.2011 11:07:58   
isidora88

IZVORNA PORUKA: isidora88

JMPM kako cete do aerodroma?ja ne znam koliko je prevoz ali ne daju mi se bas neke velike pare

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 466
13.6.2011 12:00:58   
lanajelena
Zene kojim putem je najbolje da idemo za CG...Ibarskom,preko Tare ili Bosne(i treba li nam pasos za Bosnu?)

Direktna veza do poruke: 467
13.6.2011 12:03:05   
nela79
LJ za Bosnu pasos ne treba

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 468
13.6.2011 12:07:04   
Alexis79
LJ a gde u CG idete?
Meni je put preko Bosne mnogo bolji i kad god sam isla U Boku isla sam tu jer je blize.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 469
13.6.2011 12:56:49   
lanajelena
Idemo u Utjehu posle Bara...svi mi govore da je najbolje kroz Bosnu ali mi frka nikad nismo isli tuda sad sa dvoje male dece,jos mi uvek u glavi zvuci kad mi je sestra rekla nema ni vuka da ga pitas za put user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 470
13.6.2011 14:26:52   
bea83
nama ove godine ne gine Tivat jer mi brat ove godine tamo radi i ima svoj stan. Posto nikad nisam bila u tom kraju imate li neki predlog za plaze u okolini?posto znam da u Tivtu nema bas gde da se kupa

Direktna veza do poruke: 471
13.6.2011 14:30:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Idemo u Utjehu posle Bara...svi mi govore da je najbolje kroz Bosnu ali mi frka nikad nismo isli tuda sad sa dvoje male dece,jos mi uvek u glavi zvuci kad mi je sestra rekla nema ni vuka da ga pitas za put user posted image

E, moja drugarica ima kuću u Utjehi. Proveli smo mi par "divn(lj)ih" leta tamo user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 472
13.6.2011 14:31:55   
oxy7
Bea, ja sam često u Tivtu, meni se tamo sviđa da odmorim mozak, a ako hoćeš provod nije bog zna šta, ali su ti blizu i Kotor i Budva. Mi idemo na Plave horizonte kada smo u Tivtu, ali se nekada okupam i na nekoj od gradskih plaža, nisu nešto, ali nije loše, niti je pretjerana gužva.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 473
13.6.2011 14:33:40   
bea83
ma kakav provoduser posted image nama treba odmor i to praviuser posted image imamo kola pa mozemo da cunjamo levo desno

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 474
13.6.2011 14:33:46   
Nina...
Ja sam detinjstvo maltene provela tamo.. tj. svako leto user posted image  Prijatelji imali kucu tamo..ma milina user posted image

IZVORNA PORUKA: n i n a

IZVORNA PORUKA: lanajelena

E, moja drugarica ima kuću u Utjehi. Proveli smo mi par "divn(lj)ih" leta tamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Romantična komedija “Privatna proslava” - ...
Romantična komedija o ljudima srednjih godina.
Praznični pokloni su još bolji kada nose p...
Praznici su iza ugla i svakog decembra ljudi širom sveta učestvuju u dirljivoj tradiciji darivanja, a umetnost davanja p...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here