|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
22.6.2011 10:37:23   
bojkica
Potpuno se slazem sa tobom-isidora88,stvarno preteruju.Gledala sam cene u Petrovcu sve pored plaze je uzasno skupo,i hotel obala u Rafailovocima koji mi se svideo-28E dnevno po osobi-samo smestaj bez hrane.....mislim stvarnouser posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 576
22.6.2011 10:44:54   
lanajelena
Da sam znala da su ovakve cene pa i ja da izdam koju sobu user posted image

(odgovor članu bojkica)
Direktna veza do poruke: 577
22.6.2011 10:48:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bojkica

Potpuno se slazem sa tobom-isidora88,stvarno preteruju.Gledala sam cene u Petrovcu sve pored plaze je uzasno skupo,i hotel obala u Rafailovocima koji mi se svideo-28E dnevno po osobi-samo smestaj bez hrane.....mislim stvarnouser posted image

Brate, pa za te pare ful Grčka, ili Hrvatska koja je po meni od Cg bolja trilion puta ... šta im je bre sa tim cenama? Još bez klope? user posted image

(odgovor članu bojkica)
  Direktna veza do poruke: 578
22.6.2011 10:52:18   
mama kukunka
Eto, mene niko ne slusa!! Lepo js pricam-+Djenovici, em nisu papreni, mnogo su mirniji od Petrovca i Rafailovica, u svakom slucaju si blizu mora, tj sve sto vam kazu da je ispod magistrale je dosta blizu mora...HN ti je 7-8 km, ako zafali civilizacije, zacas si tamo! MOji drugari uplatili-ovako: auto voz sa spavacim kolima( povratne karte), smestaju app i pun pansion u nekom restoranu za njih cetvoro-800eur! a da, 11 dana, cini mi se od 10.jula

Direktna veza do poruke: 579
22.6.2011 10:54:12   
dacca
Evo vam www.turizamcg.com
Nemojte me pogresno shvatiti, ali sta vi ocekujete sto hocete da ljetujete u budvanskoj opstini???Bd je uvijek bila najskuplja, pa ni ja izCG nemam para dsa odem do Bd da se provedem 2 puta mjesecno, jer mi treba oh ha para. Mislim i na Petovac, on pripada Budvi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 580
22.6.2011 10:57:44   
Anoniman
Dacco, ja sam živela u Cg ranije ali mi se čini da onda nisu toliko klepali po ušima? user posted image

(odgovor članu dacca)
  Direktna veza do poruke: 581
22.6.2011 11:01:48   
bojkica
Trokrevetni apartman na 20m od plaze- (sto bi mi najvise odgovaralo sa dvoje male dece)u Petrovcu je 54E dnevno.....Gledala sam sajt gde je Tash otisla-Grcaka- i verujem da nije skuplje od Petrovca, a vidi se da je raj.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 582
22.6.2011 11:03:11   
dacca
Bubamirice, vjeruj mi, da kad odem ljeti do Bd sa muzem ako hocu malo da se opusti, za noc mi treba min 50 eura. A tek da odem sa nekim, tipa diskoteke ili ne daj Boze vecera. Pakolac je 5 eura, jebote, Nes kafa 3 e, voda 2 e, kugla slad 1e... Nije svugdje, ali na  lijep mjesta jeste.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 583
22.6.2011 11:03:41   
dacca
Alo, ali PARKINGGGGG to je tek nocna mora!

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 584
22.6.2011 11:05:50   
Anoniman
Ne znam šta da vam kažem ... ja da imam pare išla bih u Hrvatsku. Ako već moram da idem blizu i da dam pare, bar hoću da me tretiraju sa poštovanjem. Svaka čast Cgorcima, ali mislim da nisu još dovoljo usavršili svoj turitzam, tj da su se mnogo precenili - nabili visoke cene a kvalitet usluge nije proporcionalan ceni. Još uvek ima onog "balvan bukvu služio" sistema.

(odgovor članu bojkica)
  Direktna veza do poruke: 585
22.6.2011 11:05:58   
dacca
Sto se tice Bdske opstine, ja bih najradije izabrala Petrovac, tamo am radila skoro 2 godina. To je naj gradic za relax, pogotovo sa djecom. Tamo se ne pamti pucnjava ili nka frka, sto je za ostala mjesta karakteristicno.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 586
22.6.2011 11:07:35   
lanajelena
Tamo gde ja letujem (Utjeha)je lepo za porodicu ali vecina ne voli kamenite plaze ja volim mrzim pesak,ima nekoliko extra mesta za izlazak u Sutomoru se sve zavrsava u 1 a tamo sve radi celu noc tako da je i provod zagarantovan a cene su iste kao i ovde mislim na radnju i kafice mozda je cak nesto i jeftinije nego kod nas,smestaji su se kretali prosle godine od 5 evra do 50 sad sve zavisi mozes bas lepo da prodjes ...moja rodbina letuje u dobrim vodama kod nekog lika koji im je naplacivao 20 evra apartman za njih cetvoro a sad posto su odusevljeni i idu sake godine ili im da nekoliko dana gratis ili im skroz spusti cenu

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 587
22.6.2011 11:13:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dacca

Bubamirice, vjeruj mi, da kad odem ljeti do Bd sa muzem ako hocu malo da se opusti, za noc mi treba min 50 eura. A tek da odem sa nekim, tipa diskoteke ili ne daj Boze vecera. Pakolac je 5 eura, jebote, Nes kafa 3 e, voda 2 e, kugla slad 1e... Nije svugdje, ali na  lijep mjesta jeste.

user posted image

Ma ne mogu da verujem. Baš su preterali. Kad sam ja živela u Cg, od 2001-2008 nisu bile tolike cene.
U HN je recimo u ful sezoni kugla sladoleda na skupljim i finijim mestima bila maximum 0,50centi, a na šetalištima 0,30.
Na večeru smo mogli da odemo u bilo koju konobu od Igala do Pg nas dvoje, i da se naručkamo fino za 20 evrića. pa čak i čuveni Ćatovića mlini nisu bili tako papreni.
Izlazak u grad nas 4-5 drugarica je bio savršen ako bi svaka ponela po 10-15 evrića, i uvek bi nam ostalo para. Ne znam... baš su napucali cifre izgleda... user posted image

A sećam se situacije da je na Stradunu u Dubrovniku pizza tada bila 5 evra, a u Budvi 8,5 ...

(odgovor članu dacca)
  Direktna veza do poruke: 588
22.6.2011 11:13:48   
isidora88
ja zbog bebe ne mogu u nekom malom mestu da budem a nemam kola pa da mogu da skoknem do nekog grada,zato mi je bitno da je neki gradic,plus mi treba ne daj boze apoteka,dom zdravlja,dobro snabdevene prodavnice...
a u cg su cene nenormalne jer za ono sto nude to je previse,gledam svi na sajtu stave luksuzan smestaj a slike kad pogledas ono rupa bez dna, a kosta 50 eura dnevno bez hraneuser posted image

ja stvarno ne znam gde cemo iciuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bojkica)
Direktna veza do poruke: 589
22.6.2011 11:18:31   
lanajelena
Isi pogledaj Dobre vode,nista te ne kosta,tamo sve ima a bas ako je frka Bar je na 10km a non stop ima kombi prevoza i taksi u krajnjem slucaju  

Direktna veza do poruke: 590
22.6.2011 11:19:52   
Anoniman
Isidora, neko je spomenuo petrovac... Ja bih se raspitala za Petrovac jer je divan i miran, umeren u svemu ... nađeš nešto a da je ok i bez automobila... s druge strane, uvek imaš Tivat, koji je meni isto cool i mm i ja smo bili automobilom, ali se uopšte nismo vozali jer nije bilo potrebe.

Mada, Petrovac je zaista mnooogo lepši od Tivta . Barem meni. I čistiji.

Direktna veza do poruke: 591
22.6.2011 11:21:22   
bojkica
A taj sto pise luksuzan vise i ne gledam,jer se podrazumeva da je cena nabijena!
Pre par godina sam u Petrovcu bila u jednom prelepom apartmanu-i gazda kaze 5min.do plaze-tako je i bilo ALI tih 5min je sve u stepenicama kojih je bilo milion,e sad sa kolicima mozete da zamisliteuser posted image

Direktna veza do poruke: 592
22.6.2011 11:33:37   
Nensi*
Isidora,sto ne pogledas halo oglase? Ima bas dosta ponuda za Dobre vode,Sutomore,ja kad sam zvala cene apartmana su se kretale oko 20 evra dnevno.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu bojkica)
Direktna veza do poruke: 593
22.6.2011 11:53:07   
IVA 11
Ja u Bd ne bih posla na duze za spas zivota. Imali smo tamo stan, i ni tad nisam isla. Ja cu u Sutomore ove godine. Sve je blizu, svaki grad, plaza, i jeftino je u odnosu na Bd. U Bd sto kaze Dacca, minimum 50 eura ti treba za dvoje, cijene su ogromne, a to je nista za Ruse koji su domaci ovdje. Prije bih bilo gdje posla u inostranstvo jer je jeftinije, a evo tu mi je more na sat-dva zavisno od mjesta.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 594
22.6.2011 11:56:20   
lanajelena
Da ispisem par reci o mom mestu gde letujem vec 24 godine
Znaci nalazi se izmedju Bara i Ulcinja
Prve godine kad smo isli imala sam 5 godina i letovali smo u satoru,sledece godine smo se odlucili da kupimo tu i plac sve je bilo u sumi i bili smo jedini,svake godine se povecavao broj vikendica i sad je to jedno lepo naselje sa brdo kuca i apartmana...dugo godina tamo nismo imali struje ali nama je to bilo zabavno fale mi ti dan kada smo se sminkali pod svecom ,more je nacistije od celog Crnogorskog primorja,prljavstina naidje bas usled nekih jakih bura i to traje svega 2 sata,da ima tamo da se sretnu i jezevi ali sta ocas posla se skupimo svi iz ulice i sredimo to,od prosle godine je napravljena i jedna plazica bas za decu,imamo cak i lezaljke user posted image ...plaza mi je udaljena svega 50m,komsije su fantasticne mogu da dodjem komotno bez kola jer niko ne prodje pored kuce da ti ne kaze idem za Bar treba li vam nesto,ne bih menjala ovo mesto ni za sta na svetu ,kakav Egipat ili Grcka ovde je pravi raj ...moje drugarice razmatraju ponudu za Spaniju,Grcku i ostalo cim sam im spomenula da idu sa nama(a bile su vec)odbacile su sve planove da bi isle sa nama ...Dok mi je tata bio ziv obilazili smo sve plaze na CG primorju i uvek sam jedva cekala da se vratim kuci u Utjehu i da operem prljavstinu sa sebe ...eto mozda ce nekom znaciti nesto ovaj moj post u odluci da pogleda i ovaj deo primorja user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 595
22.6.2011 11:59:51   
jabudic
IZVORNA PORUKA: IVA 11

Ja u Bd ne bih posla na duze za spas zivota. Imali smo tamo stan, i ni tad nisam isla. Ja cu u Sutomore ove godine. Sve je blizu, svaki grad, plaza, i jeftino je u odnosu na Bd. U Bd sto kaze Dacca, minimum 50 eura ti treba za dvoje, cijene su ogromne, a to je nista za Ruse koji su domaci ovdje. Prije bih bilo gdje posla u inostranstvo jer je jeftinije, a evo tu mi je more na sat-dva zavisno od mjesta.

Pa ti vidi kako je nama user posted image
Treba nam oko 700€ samo za stan i racune, a da prezivimo nista ispod 1000.
Ali zimi se to izbalansira, zimi je Bd jeftinija od Savnika user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 22.6.2011 12:01:17 >

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 596
22.6.2011 12:02:43   
madre
LJ, letovala sam u utjehi 2004. godine i super se provelauser posted image moja drugarica tamo ide svake godine, zaljubljena je u to mestouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 597
22.6.2011 12:02:50   
Anoniman
Lj, mislim da treba da ćutiš kao zalivena i da nikom i ne spominješ to divno mestašce jer može neka trudna Ruskinja iz CG da zaluta na ovaj forum i eto tebi hotela i betona posred tvog malog raja user posted image user posted image
Zavidim ti, i nadam se da će tako lepo mestašce duuugo da ostane pure natural.
Nekada su Žanjice bile kao mali raj bez igde ikoga, a sada kad tamo odeš kao da si otišao na Exit, sabor u Guči i Grand paradu zajedno user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 598
22.6.2011 12:03:05   
IVA 11
Hahaha, e moja Mico, Savnik je i Bd nekad Bd bila user posted image
Ne stvarno, treba biti realan. Ja recimo ne bih nikad isla na more i spremala i kuvala osim ako nemam kucu tamo, tako da se meni Bd def ne isplati. user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 599
22.6.2011 12:05:15   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Lj, mislim da treba da ćutiš kao zalivena i da nikom i ne spominješ to divno mestašce jer može neka trudna Ruskinja iz CG da zaluta na ovaj forum i eto tebi hotela i betona posred tvog malog raja user posted image user posted image

Mislim sta da ti kazem kad nam je "prvi"komsija Roman Abramovič user posted image  jedino on slece helikopterom cisto da se ne sretnemo a i Vojin Cetkovic se mlatara tuda

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here