|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
26.6.2013 20:09:09   
Zirafica Tackica
Meni se svidja Tivat.

(odgovor članu andjelcic)
Direktna veza do poruke: 876
4.7.2013 16:24:09   
Figaro88
Mi idemo ovo leto u Sutomore.A bili smo skoro svuda.Iz Becica i Sutomora imam najlepse uspomeneuser posted image
Cene apartmana su u Rafailovicima-oko 60e(ono sto smo mi gledali),Bar-35e,Sutomore-35e,Petrovac-45e,posle 11 avgusta 40e,Becici-35e...
Sutomore smo izabrali zato sto nam je smestaj najvise odgovarao,Rafailovici su super,ali taj smestaj koji smo nasli slobodan nam uopste ne odgovara.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Zirafica Tackica)
Direktna veza do poruke: 877
9.7.2013 16:31:49   
lanajelena
Zna li neko od vas za CG da li su obavezna sedista za decu preko tri godine ?

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 878
9.7.2013 16:43:18   
mtajcica83
LJ milsim da jesu.Do 5 godina.

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 879
9.7.2013 17:11:29   
lanajelena
Ok hvala,ja svakako nosim ali mi je zbog puta mnogo lakse da im ponesem one bustere pa sam mislila da to uzmem i Dusanu,da ne mora da polusedi ceo put user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 880
10.7.2013 14:45:44   
Figaro88
Jesu,mi smo uzeli isto bustere.
Zna li neko jesu li zavrseni radovu na putevima(na onim tunelima gde je bilo ograniceno vreme za prolazak)?

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

Direktna veza do poruke: 881
10.7.2013 17:40:02   
isidora88
zavrseni su ti radovi, ima valjda samo jos kod brodareva nekih radova, ali ne smeta za saobracaj

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 882
11.7.2013 11:33:42   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: isidora88

zavrseni su ti radovi, ima valjda samo jos kod brodareva nekih radova, ali ne smeta za saobracaj

user posted image kad ih na tom mestu nije bilo user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 883
11.7.2013 12:36:26   
isidora88
mi se razmisljamo kojim putem da idemo, do zlatibora moramo svakako, a kod nove varosi radovi, jos losi putevi, poludecuuser posted image
ako bude i ove godine guzva na granici odlepicu nacisto, prosle godine smo cekali 4 satauser posted image
da li je neko isao preko zabljaka?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 884
11.7.2013 12:37:37   
lanajelena
Ako imate pasose mozete i preko Bosne,nije guzva,ima samo na jednom mestu los put

Direktna veza do poruke: 885
11.7.2013 15:44:44   
bea83

mi se razmisljamo kojim putem da idemo, do zlatibora moramo svakako, a kod nove varosi radovi, jos losi putevi, poludecuuser posted image
ako bude i ove godine guzva na granici odlepicu nacisto, prosle godine smo cekali 4 satauser posted image
da li je neko isao preko zabljaka?

Išli mi prošle godine sa bebom, fenomenalan put, nema gužve jedva smo nekoliko automobila videli, ima samo jedna deonica gde su krivine nekih par kilometara ali opet je put,asfalt, ok i nema gužve tako da nije strašno
Stigli smo za 9 sati, a nismo prelazili 60-80 na sat

< Poruku je uredio bea83 -- 11.7.2013 15:45:26 >

Direktna veza do poruke: 886
11.7.2013 18:31:41   
isidora88
onda cemo preko zabljakauser posted image

lj isli smo preko bosne pre par godina i nema sanse da bih vise isla, to je bilo putovanje kao iz horor filma, putevi neobelezeni, bez zastitne ograde, neki uzani putevi, sa obe strane provalija, nigde bandera niti zastitne ograde, a i nemamo pasose( tj. mateja i mm)user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 887
11.7.2013 21:40:14   
isidora88
sad sam gledala emisiju "sat", ipak necemo tuda, mi idemo na drugu stranu, blize nam je preko podgorice.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 888
11.7.2013 22:06:52   
lanajelena
Isi kad krecete?

Direktna veza do poruke: 889
11.7.2013 22:46:33   
isidora88
u nedelju ili ponedeljak, sve zavisi kad budu gotova kola, svracamo prvo na jednu noc na zlatibor pa idemo na moreuser posted image
kad vi krecete? ako budete mogli navratite da se vidimouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 890
31.7.2013 23:09:47   
salle
zna li neko neki ok smestaj po ok ceni u rafailovicima?

(odgovor članu Zirafica Tackica)
Direktna veza do poruke: 891
2.8.2013 16:57:16   
Figaro88
Isidora kojim putem ste isli-mi se jos uvek dvoumimo.I kakva je voda,i dalje svi koji odu pricaju da je hladnauser posted image Mi krecemo u nedelju,ja nista jos nisam spakovala,sutra ce biti veselouser posted image

(odgovor članu salle)
Direktna veza do poruke: 892
2.8.2013 17:16:37   
lokica77
drugari jedno pitanjce za one koji su se vratili iz CG. Mi idemo krajem meseca u Petrovac pa me interesuje kakva je situacija sa ad mlekom NAN, znam da ga nije bilo jedno vreme. Da li ga sad ima? Ne bih vukla odavde ako ne moram

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 893
2.8.2013 19:06:39   
isidora88
mi smo isli ipak preko brodareva, tuda nam je bilo blize, ovaj put preko zabljaka je blizi ako idete u zaliv.nije los put, relativno dosta je sredjen, u cg je svugde super i nov put.
voda je odlicna, ima sigurno 26 stepeni, meni je bila pretopla, ne znam kako nekom moze da bude hladna, mi smo bili na otvorenom moru pa je voda bila super, u zalivu je jos toplije.

lokice nan mleko ima u voliju i apotekama, ali nisam gledala koje, znam samo da sam ga zapazila jer sam uzimala vlazne maramice, a pored stoji mleko, ja sam ga kupovala u cg dok ga je mateja jos pio.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 894
2.8.2013 21:37:48   
lokica77
Isidora 88 puno ti hvala mi pijemo NAN 2 ali cim ima verujem da ima za sve uzraste(1,2,3).

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

Direktna veza do poruke: 895
2.8.2013 22:26:43   
mtajcica83
Lokice,ima toga sto pitas..I po prodavnicama i po apotekama.Lijep provod user posted image
Isidora, gdje ste na odmoru?Ako ste negdje u okolini Hn,da dogovorimo kaficu user posted image

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 896
2.8.2013 22:46:35   
isidora88
mtajcice mi smo se vratili user posted image , a bili smo u petrovcu, jedan dan smo isli na plave horizonte, to je najblize hn sto smo bili...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 897
2.8.2013 23:08:59   
mtajcica83

mtajcice mi smo se vratili user posted image , a bili smo u petrovcu, jedan dan smo isli na plave horizonte, to je najblize hn sto smo bili...

Ja sam totalno caknuta,jos vidim datum i kazem, ajde bas bi bilo lijepo da kafenisemo ako ste negdje ovamo, ja sam nesto pobrkala da ste u Kumboru user posted image ...
Ma bitno je da je vama bilo dobro i da ste se lijepo proveli,pa cemo se ovako druziti user posted image

Direktna veza do poruke: 898
2.8.2013 23:10:14   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Ja sam totalno caknuta,jos vidim datum i kazem, ajde bas bi bilo lijepo da kafenisemo ako ste negdje ovamo, ja sam nesto pobrkala da ste u Kumboru user posted image ...
Ma bitno je da je vama bilo dobro i da ste se lijepo proveli,pa cemo se ovako druziti user posted image

Ovaj zadnji je terbao da bude ovaj user posted image
..Uh pospana sam pa sve brkam veceras

Direktna veza do poruke: 899
3.8.2013 12:15:33   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Isidora kojim putem ste isli-mi se jos uvek dvoumimo.I kakva je voda,i dalje svi koji odu pricaju da je hladnauser posted image Mi krecemo u nedelju,ja nista jos nisam spakovala,sutra ce biti veselouser posted image

Meni je voda bila fantasticna jedino sto smo samo jedan dan imali mirno more user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praznični pokloni su još bolji kada nose p...
Praznici su iza ugla i svakog decembra ljudi širom sveta učestvuju u dirljivoj tradiciji darivanja, a umetnost davanja p...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here