|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gde u Crnu Goru?
15.8.2012 10:53:58   
Ivana.
A kako se krecu cene sirovog mesa i pampersa?

< Poruku je uredio Ivana. -- 15.8.2012 10:54:41 >

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 801
15.8.2012 11:12:07   
isidora88
svinjsko meso(cevapi,mleveno,but) je bilo 3,6 eura po kg,ali tad je bila akcija,cena pre akcije je bila preko 5 eura.
pampers 19 eura veliko pakovanje, imate i bekutan pelene cena je ista kao za pampers.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 802
15.8.2012 12:05:02   
Ivana.
Bas je bilo povoljno meso. A pampers kao i ovde, ono veliko pakovanje, cetvorka, od 99 komada, u Tempu 2300 din.

Isidora, jel bila topla voda. Mi smo se pre dve godine jedva okupali na Lucicama, voda je bila led, a i mnogo prljava. Verovatno zbog raznoraznih struja koje su donosile raznorazno djubre od kojekude.

Direktna veza do poruke: 803
15.8.2012 12:12:23   
isidora88
prvi dan je bila pretopla voda,posle je par dana bila bas hladna i poslednjih 4,5 dana je bila onako srednje topla,mnogo bolja voda je bila prosle godine,tad smo isli od 11 avgusta.
19 eura su pelene ali cetvorka ima 68 kom.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 804
15.8.2012 12:24:01   
Ivana.
Hvala ti, sad mi dodjes kao neki vodic user posted image

Znaci, ipak cemo pampers nositi odavde, skupe su im tamo.

Direktna veza do poruke: 805
15.8.2012 12:40:19   
adulence
da li je neko skoro bio u herceg novom i kakva su vam iskustva??

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 806
15.8.2012 13:57:23   
isidora88

IZVORNA PORUKA: Ivana.

Hvala ti, sad mi dodjes kao neki vodic user posted image

Znaci, ipak cemo pampers nositi odavde, skupe su im tamo.

nema na cemuuser posted image moja preporuka je da odete jedan dan na kraljicinu plazu,mozete samo brodom do tamo ali kratko traje voznja a plaza je predivna,nema guzve,voda precista,kao sa razglednice,sa svih plaza voze brodiciuser posted image
ako jos kakva info treba pisiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 807
15.8.2012 15:16:39   
mtajcica83
da li je neko skoro bio u herceg novom i kakva su vam iskustva??

Draga ,ja zivim u hn,pitaj sve sto te interesuje user posted image
Neznam da li si ikada bila ovdje ,sto se tice plaza, sve su betonske, osim mozda par sljunkastih..
Neznam kada planiras da dodjes,ali sada je jos uvijek guzva pa na setaliste je guzva da covjek ne moze normalno da seta..pogotovo u Igalu..

Moj maji bubicicak 08.10.2010

Direktna veza do poruke: 808
15.8.2012 16:22:56   
adulence
ja bi drugom polovinom septembra,inace sam trudna i tada cu uci u 7 mesec,pa zavisi ako me dr pusti...ali svejedno jedino bi u boku dosla,a u novom sam bila kao mala i ostao mi je urezan kao jako lep...

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 809
15.8.2012 16:27:10   
adulence
iskreno ne znam ni gde bi trazila smestaj,jel ti mozda znas neki pouzdan sajt...verujem da tamo u septembru nece biti guzve...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 810
15.8.2012 19:08:10   
mtajcica83
Najljepse je u septembru,vjeruj mi, kad prodje sva guzva, i malo padnu vrucine sto se kaze..Mozda ti je najbolje da ides na sajt turisticke organizacije Herceg Novog..ili Montenegro smjestaj..tako nekako...Neznam posto si trudna, ali Herceg Novi ti je grad od skalina, na svakom koraku su stepenice i moras dokle god da krenes da ih predjes bar stotinjak user posted image ...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 811
16.8.2012 10:29:47   
adulence
hahaha...stepenice...ma bar cu biti u formi...ne bi nikako odustala od novog osim ako dr ne kaze drugacije...svakako hvala ti...verovatno cu imati jos pitanjca ali sada mi nista ne pada na pamet...

Direktna veza do poruke: 812
16.8.2012 18:18:15   
mtajcica83
Vazi adulence, samo pitaj sto god user posted image kad budes htjela.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 813
22.8.2012 11:16:53   
snješka
Mi smo prekjuče stigli iz CG. Krenuli smo bili u Čanj i pobjegli brže bolje, odvratno je i prljavo, pravi buvljak. Na kraju smo opet otišli u Petrovac i uživali, djeca posebno. Smještaj našli odmah, čim smo ušli u grad. Vrijeme bilo super, voda takođe. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

Direktna veza do poruke: 814
18.2.2013 23:11:10   
magnetic
Znam da je tek februar,ali su apartmani u C.G. skoro vec svi zauzeti.Molila bih ako neko ima preporuke za proveren smestaj da mi na pp posalje adresu sajta,kontakt telefon ili bar naziv smestaja.Mesto mi nije toliko bitno,najvaznije je da ima parking i da je pogodno za decu.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 815
19.2.2013 7:52:29   
isidora88
magnetic saljem ti pp, ako jos nekom trebaju apartmani za petrovac imam preporuku, ne izdajem ja da ne bude zabuneuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 816
19.2.2013 22:41:09   
magnetic
Nema jos odgovora.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

Direktna veza do poruke: 817
20.2.2013 8:27:41   
isidora88
bolje pozovi na tel. ne znam koliko cesto provera postu, ja sam mail dobila tek posle nekoliko dana...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 818
20.2.2013 8:59:30   
adulence
eevo i mene na ovoj temi...ove godine cemo definitivno sa kumovima ici u cg,definitivno obozavam Boku i Novi sto sam prosle godine iznad i pisala,ali ne znam kolikoo ce Novi sa svim svojim stepenicama biti izvodljiv sa dve bebe moja Iva ce imati 9 meseci ,a nase kumce Stasa ce imati godinu dana,planiramo u septembru da idemo,pa ako neko moze na bilo koji nacin da me posavetuje...hvala...

Direktna veza do poruke: 819
20.2.2013 10:58:42   
anajid
Evo i mene ovde.Moja kuma ima stan u Tivtu i nudi nam da letujemo kod nje za DZ,ali rece mi da plaze u Tivtu nisu pogodne za malu decu.Plavi horizonti su blizu,cini mi se rece oko 15 min od Tivta.Da li je neko od vas bio,kakva je tamo situacija,jel pogodno za decu,ima li parking,restoran.....Nesto sam na netu citala da je taj hotel renoviran pa valjda nije radio?Mislim,mi bismo svaki dan autom dolazili do te plaze,ali me zanima restoran zbog jela i ostalog.Imate li kakve preporuke,savete???

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 820
20.2.2013 13:49:59   
little_one
Plaze u Tivtu i nisu za djecu, mozda za malo stariju...za bebe ne...sto se tice Plavih, oni su fantasticno mjesto, imaju debeli hlad, pjescanu plazu i sve je divno osim sto ljeti cvjeta more pa ima onu zutu boju koju su ljudi nepravedno proglasili za kanalizaciju sto nije istina. More je tu super jer je plicak sigurno 100 m od ulaska u vodu ali ima i dubine dovoljno za odrasle. Ima dovoljno ponude sto se tice restorana i kafica (jedino nikad se nismo hranili tu ali cijene u kaficu su standardne kao i u Tivtu) OD Tivta je to sigurno 20tak minuta voznje a ponekad i vise ako su guzve..ali nikad preko pola sata vremena...ulaz za auto se placao ali je moglo auto da se parkira u hladovinu pod maslinama. Debeli hlad je pod borovinom, pa valja pripaziti zbog alergije ako djeca imaju al to je rijetko.

Ali, ono ali sto djevojci srecu kvari...znam da je hotel renoviran i ne znam da li jos uvijek ima prilaz plazi...ako ima...samo naprijed najbolji izbor su Plavi sto se tice ljetovanja s djecom.

Druga plaza koja je relativno ok, jedino sto je mala pa se mora imati srece sa pronalazenjem mjesta je plaza Oblatno. Ona se nalazi na putu za Plave i samim tim je blize. Odlicna plaza, ima dovoljno plicaka, i dovoljno je nasuta pijeskom na samom ulazu u vodu. Los parking i oskudan prostor na plazi osim ako se ne iznajme lezaljke ili kreveti sa baldahinima.

U samom Tivtu se Tivcani jako malo kupaju inace...mozda na 2-3 plaze da odu...gradske skoro uopste ne koriste...barem ono sto sam ja primjetila.

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 821
20.2.2013 15:37:33   
magnetic
Ja obozavam H.Novi i godinama sam tamo isla,ali dok deca na porastu ne gledam ponude za to mesto.Mozda kolima skoknemo jedan dan,ali dok su deca mala Petrovac,Becici,Budva i eventualno Sutomore.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 822
20.2.2013 15:55:50   
Sanchy
U Sutomore sa decom po meni nikako,glavna plaza je prljava i krcata a divlje i ka Baru i ka Budvi sve su nekako u rupi tj.treba da se spustas do njih pa onda nazad,dusu da ispustis sa decom i stvarima...Petrovac znam za glavnu plazu ni ona mi se ne dopada a da li ima neka bolja manja okolo ne znam,,Mi idemo u Budvu ,kolima,kupamo se na Plocama ,parking ogroman i odmah si na plazi nema silazenja i penjanja nazad.Takodje i Jazz je pogodan za decu ako ste kolima u suprotnom po meni ko ide avionom,busom itd,Crna Gora uopste nije za odmor sa decom jer su plaze neadekvatne

< Poruku je uredio Sanchy -- 20.2.2013 15:56:43 >

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 823
20.2.2013 16:23:13   
Anck Su Nmaun
U Tivtu imam tetke, pa sam celo detinjstvo tamo bila...plaze su bzvz, kamenjar ili beton, a nije ni cisto nesto.

U H.N. sam bila vise puta kao devojka, super mesto al nije bas za decu, vise za provod kao i Budva ( tamo vise nikad)

Na Plavima sam bila par leta kao klinka, extra mesto !!! Al su koliko sam ja cula prosle godine srusili hotel, tako da neznam kakva ce biti sezona ovog leta tamo? Ako bude moglo mozda se i tamo zadesimo!

Sve u svemu u CG i nema neko posebno mesto za decu user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 824
20.2.2013 20:49:23   
anajid
Ma sa troje male dece,tacno se premisljam da li daidemo ili ne>Ali kad vec imamo takvu ponudu,ne znam nisam pametna.Imam jos vremena za odluku.Bice to pravi podviguser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praznični pokloni su još bolji kada nose p...
Praznici su iza ugla i svakog decembra ljudi širom sveta učestvuju u dirljivoj tradiciji darivanja, a umetnost davanja p...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here