nenja22 -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 7:24:34)
|
tamo gde imaju vode sto duze u toku dana.... iliti, crnogorski all inclusive - i struja i voda[sm=smiley36.gif] elem, mali update po pitanju plavih horizonata, radi plaža regularno, kao i ona kafanica što je tamo, zagrađen je jedan deo, ali inače se ok prolazi, jedino je hotel razrušen i vidi se da je gradilište...da li će ovako biti celo leto, ne znam za sada, ali eto, ko je u okolini sa malim detetom da zna da trenutno funkcioniše... IZVORNA PORUKA: tijatija Za vikend bila u Lucice i bas sam se odusevila [sm=smiley1.gif] baš sjajno tamo, računam sad još nije gužva, misim da ćemo se u ponedeljak spustiti [sm=smiley1.gif] e da, sutomore...moj glas nekako takođe protiv...jeste da verovatno ima gde se može proći da valja, ali ipak je to prva stanica morska voza od beograda, podgoričanima isto često najbiliže da se spuste kad vikendom dolaze do primorja i onda ta gužva mislim da je definitivno izraženija nego drugde...a da je grdan i glibav, uh meni baš izrazito jeste, posebno ovo prvo...
|
|
|
|