RE: Gde u Crnu Goru? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

vukosava -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 1:26:49)

IZVORNA PORUKA: nata11

Mene u CG jedino odusevljavaju Tivat i Kotor koji imaju dusu. Ostala mesta mi se ne dopadaju toliko da bih vozila 15 sati :) Naravno drugacije je kada imate tamo kucu ili rodjake pa mozete da se raskomotite i ostanete duze

Ili ako zivis na 7h (kao sto je meni od UE) pa su ti svake Turske, Grcke, Hrvatske dalje [sm=smiley1.gif]

Ja sam samo bila u Grckoj u Nei Pori-ju (bila sam mlada luda a to mesto je za penzionere i ljude sa malom decom, pesak pa da ulazis u vodu da pesacis, plivanja nekog tu nema). Ja volim da skocim sa rive vodu na glavu i da plivam, ne volim ni pesak ni te pescane plaze. Moja omiljena plaza je Bjelila kod Krasica.

A Tivat volim jer mi stric tamo zivi pa uvek svratimo u posetu gde god da smo.

Bila sam u Hrvatskoj u osnovnoj skoli na Hvaru ali mi se ne svidjaju plaze pune su nekog rastinja, dok ne odes do dubine ima da se nagledas svakavog rastinja. A ostrvo kao ostrvo jeste lepo.

Mislim Hrvatska ima mnogo vece primorje od Crne Gore i tesko je to dvoje porediti... Ali ja bi ipak isla uvek u Crnu Goru...

A sto mrznje se tice - nas su jednom napali davnih dana u Krasicima zbog UE registracije i vikali ustase ustase (a mi iz srca Srbije). Imas budala svugde...

Ali sad sa malim detetom, gde u Crnu Goru - tamo gde imaju vode sto duze u toku dana....

nenja22 -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 7:24:34)

tamo gde imaju vode sto duze u toku dana....

iliti, crnogorski all inclusive - i struja i voda[sm=smiley36.gif]

elem, mali update po pitanju plavih horizonata, radi plaža regularno, kao i ona kafanica što je tamo, zagrađen je jedan deo, ali inače se ok prolazi, jedino je hotel razrušen i vidi se da je gradilište...da li će ovako biti celo leto, ne znam za sada, ali eto, ko je u okolini sa malim detetom da zna da trenutno funkcioniše...

IZVORNA PORUKA: tijatija

Za vikend bila u Lucice i bas sam se odusevila [sm=smiley1.gif]

baš sjajno tamo, računam sad još nije gužva, misim da ćemo se u ponedeljak spustiti [sm=smiley1.gif]

e da, sutomore...moj glas nekako takođe protiv...jeste da verovatno ima gde se može proći da valja, ali ipak je to prva stanica morska voza od beograda, podgoričanima isto često najbiliže da se spuste kad vikendom dolaze do primorja i onda ta gužva mislim da je definitivno izraženija nego drugde...a da je grdan i glibav, uh meni baš izrazito jeste, posebno ovo prvo...

IVA 11 -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 11:09:29)

Ja ne volim Budvu nikako. Volim Jaz, Trsteno i Ploce, na tim plazama je lijepo i more je cisto, a sto se tice gradskih plaza, ciganlija, smrad, glibez sto bi mi rekli. Ocajno je, ljudi leze jedni drugima na glavu ali nema veze samo da su na "fancy' mjestu. [sm=smiley1.gif]
Najvise volim Sutomore, naravno ne gradske plaze, nego Crvena Plaza i Maljevik koji obozavam, voda je cista, prelijepa. Kad covjek ide kolima sve je lakse, moze svaki dan biti na par raznih plaza i da mu bude lijepo. Mi smo prosle godine bili u Buljarice svaki dan, ogromna plaza, mozes da se okupas i osuncas kao covjek, milina. A Lucice su lijepe ali male, i ne smiju se unositi kolica pa je meni to bzvz.

tijatija -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 11:13:47)

Mi smo bili u Lucice, sa kolicima redovno [sm=zmeden.gif] Nisam znala za tu opciju a nismo bili jedini.
Trssteno je za mene najlepse mesto , na plocama nisam bila mada planiramo neznam samo kako je tamo za decu ?

nenja22 -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 11:15:32)

kolica za bebe? kako ne smeju, bili smo prošlog leta dva-tri puta najnormalnije, a rekla bih da nismo jedini bili, koliko se sećam...

nenja22 -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 11:18:15)

ploče, ko što im ime kaže...beton uglavnom...ima mali deo sa šljunkom, ali koliko mi se čini baš mali...a i voda je tamo prilično hladna, nekih izvora ima uokolo, tako da mislim da baš i nije za sa dečicom...

IVA 11 -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 11:23:11)

Mi smo bili prosle godine i hladno su nas vratili, morali smo da ih ostavimo pored betonske ograde i na kraju smo posli za Petrovac tu je na 2 minuta.
Tresteno ja najvise volim, ali kad sam sama sa mm-jer je voda duboka za djecicu, Jaz je za njih bolji. A Ploce su goli beton, ali voda je cista, ali i hladna.

tijatija -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 11:25:59)

Predpostavila sam, samo joj ime govori a mi nigde neidemo bez kantice i lopatice pa nam bas nebi bilo interesantno. Ja volim pesak, ovde govore da je za sljunak pesak [sm=zmeden.gif] Volela bi da podjem u Ulcinj ali mm nece tamo za zivu glavu [sm=hudicek1.gif]

IVA 11 -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 11:26:43)

I lijepi su P. Horizonti, plaza je cista ima i parkic za djecu. Volim ih i cesto idemo i tamo, i u Krasice.

IVA 11 -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 11:27:55)

Ne tijatija, tamo ti je opasno za kupanje(ne daj Boze svake godine stradaju od virova), a imaces osjecaj kao u Egipat da si posla. [sm=jezicek.gif]

tijatija -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 11:29:33)

Zar nema vise na trstenu ona mala plaza koja ima prilaz vodi? Ja sam bila pre dve godine i secam se bas da je bilo dosta plicaka , ako se sad nesto nije promenilo

nenja22 -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 11:40:49)

hm, da, moraću da obnovim gradivo što se tg trstena tiče, a ne da širi dezinformacije ovuda [sm=smiley36.gif] hoću reći, meni to ostalo u sećanju kao baš lepa plava laguna (znači fin sitni pesak i plitog prilično) ali mi se nije svidelo, zbog onog šanka, i muzike koja treštala odande

IVA 11 -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 11:46:54)

IZVORNA PORUKA: tijatija

Zar nema vise na trstenu ona mala plaza koja ima prilaz vodi? Ja sam bila pre dve godine i secam se bas da je bilo dosta plicaka , ako se sad nesto nije promenilo

Ja pogrijesih htjedoh reci da je plitka voda i da nije za djecicu. To je moje misljenje. [sm=smiley1.gif] Muzika tresti, ljudi stoje u vodi i igraju, super je ali za djecu ne.

ak

isidora88 -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 14:15:45)

meni je najlepsa plaza drobni pijesak[sm=bravo.gif],predivna je,nema guzve,voda lepa i cista,jedino je problem sici do nje jer ne moze kolima skroz do same plaze.
i naravno lucice(petrovac) ali ne u samom jeku sezone jer je tad guzva kao i na gradskoj[sm=hudicek1.gif]

vukosava -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 15:12:49)

Ja mislim da je Budva ok samo za parove bez dece, tinejdzere i mlade singlice, nikako za porodicu sa malom decom...

mejvis -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 17:48:49)

Zašto? Mi smo planirali u septembru možda Budvu jer je sadržajna i ima za svakoga po nešto. Ja sam kao dete često letovala u Budvi i imam najlepša sećanja iz detinjstva iz Budve. Sada jako dugo nisam bila i baš mi se ide...
Za malu decu bitan je sam smeštaj- hotel, sadržaji, bazen, igralište, blizina plaži a mesto manje više, to je stvar ukusa a deci će svakako biti lepo![sm=smiley1.gif]

Sanchy -> RE: Gde u Crnu Goru? (9.6.2012 17:58:29)

Nee,bas za decu je Budva super...ima uvek onaj ringispil i zezalice na pocetku setalista,ima usput isto na setalistu onih ulicnih animatora tipa klovan koji pravi figurice od balona pa se deca slikaju sa njim,ima prodavnica puno sa igrackama...sto se smestaja tice pa ne mora to biti centar,mm i ja smo jedne godine zakupili celu kucu za 25 e dnevno u Lastvi Grbaljskoj koja je posle Jaza a na pet minuta do Budve,naravno tu ti trebaju kola...inace mir tisina mi sami u kuci sa ogromnim dnevnim boravkom,terasom,vocnjakom,tri spavace sobe eto treba samo malo bunariti i naci ce se bas dobar smestaj....a sto se plaze tice tu su Ploce koje imaju i bazencic za malu decu ako necete u more i deci je tu uvek super jer ima punoo druge dece da se druze,inace voda je uvek cista jer je u pitanju otvoreno more,i uopste po meni super plaza,nema ni guzve neke jer je malo udaljenija od Budve ali nista preterano...,tako da meni je ok,ima jos punoo mesta koja su mi dobra ali ne mogu vise sad da pisem otpade mi ruka...

tijatija -> RE: Gde u Crnu Goru? (10.6.2012 21:56:58)

Samo da obavestim one koje ce u Petrovac, sad sam se vratila, na plazama vode NEMA pa ako ce te da se istusirate , operete lice od slane vode ili cuclu da isperes, bocice da operes dok nestignes kuci da ti se mleko ne [sm=smiley11.gif] treba poneti i bidon od 5l vode . A ako ides sa troje dece i kolicima dusekom malim bazenom i stalim zezalicama bas ce tesko pasti bidon [sm=hudicek1.gif], a vazno da naplate 10e suncobran i lezajkljku a nije jos ni sezona, a o parkingu da nepricam ima ali je SAD 1e sat a kako ce biti u julu to vam nemogu garantovati.Zavrsila sam sa Petrovcem jedno vreme .

cockic -> RE: Gde u Crnu Goru? (10.6.2012 22:02:44)

tijatija e zanima me kakvo je vreme sad tamo i kakvo li ce biti narednih dana ako mozda znas,i izvini jer to nestasica vode opet ili samo na plazi nema [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]mogu da zamisli kako je bilo sa decom veselo u takvim uslovima na plazi.ja bi se iznervirala.

tijatija -> RE: Gde u Crnu Goru? (10.6.2012 22:11:33)

Jedino su sutra najavili kisu, ali od utorka toplo,danas je bilo bas bas toplo, oko 35 c. Vode nema na plazi a za dalje neznam ali vidim da kupuju vodu, znaci za pice preporucujem svakom da kupuje jer su cesti stomacni virusi pogotovo u jeku sezone. Nestasica vode je u glavnom jul-avust, sad bi trebalo biti po apartmana i hotelima. Uh bas je grdno kad vode nema znaci poludela sam danas, jos sam videla da su tusevi svi nesto razmontirani i zardjani znaci verujem da ce tako i ostati ali stvarno je sramota [sm=hudicek1.gif]

cockic -> RE: Gde u Crnu Goru? (10.6.2012 22:17:29)

na kojoj si plazi bila rekose mi za neku lucice da je isto ok.meni idu dever i jertva sad oko 20-tog juna.barem da ih posluzi vreme i ta voda da im nenestaje.a za flasiranu znam da mora da se kupuje mi smo u i bg-u navikli na flasiranu cesmovacu nepijem odvikla sam se.

a kakve su cene klope na plazama?

ja te udavi[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]hvala ti u svakom slucaju

isidora88 -> RE: Gde u Crnu Goru? (10.6.2012 22:19:27)

zna li neko kakvo ce vreme biti od sredine pa do kraja jula?

tijatija -> RE: Gde u Crnu Goru? (10.6.2012 22:24:51)

IZVORNA PORUKA: isidora88

zna li neko kakvo ce vreme biti od sredine pa do kraja jula?

To ces tesko saznati [sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Gde u Crnu Goru? (10.6.2012 22:25:02)

lucice je divna plaza pogotovo kad nema guzve mada je skoro cela u lezaljkama i suncobranima koje se placa 12 eura.
rucak po osobi sa picem je oko 10 eura u restoranima,a pljeske i krofne oko 1,5e do 3e

tijatija -> RE: Gde u Crnu Goru? (10.6.2012 22:29:35)

Lucice sam bila proslu nedelju. Meni je ok tamo ali je jos kuplje od Petrovca, sto se tice lezaljke i suncobrana a u sezoni naplacuju ulaz u Lucice (tako je bilo prosle godine )Nemas ni jednu prodavnicu, samo kafici i picerije. Mi smo tamo pojeli po picu obicnu kapricozu nista spec 6e je mala znaci nije jeftino coca-cola 2.5, toceno 0.5 2e ali to ti ja govorim za sad ali 15.06 pocinje sezona i sve se menja .Slobodno pitaj sta te interesuje ako znam pomocicu [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>