RE: Gde u Crnu Goru? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

simke -> RE: Gde u Crnu Goru? (25.7.2011 21:35:16)

Rešili smo da idemo početkom septembra u Igalo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]Gde ste Crnogorke trebaju mi info[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Choopa,Diabla javite seeee...

MERYEN -> RE: Gde u Crnu Goru? (29.7.2011 9:45:35)

Mi idemo na plave horizonte od 03.08.[sm=smiley1.gif]

Alexis79 -> RE: Gde u Crnu Goru? (29.7.2011 18:50:38)

simke mi imamo prijateljicu (to je ustvari prijateljica moje mame) koja ima kucu i Igalu i izdaje i sobe i apartmane pa ako ti nesto treba javljam ti broj.
Kuca im je ogromna imaju posebno sobe ,a posebno 2 apartmana.
Mi smo 3 godine letovali kod njih i za jednu N.Godinu smo bili dole.
Super nam je bilo.
Ljudi su fenomenalni i sve je veoma cisto.
Ne znam koliko znas Igalo ,ali kuca je blizu hotela "Metalurg" i bolnice "Simo Milosevic"

Znam da su im cene za septembar bas snizene

simke -> RE: Gde u Crnu Goru? (29.7.2011 22:11:18)

Alexis šalji mi broj,od ovijeh crnogorki nema vajde[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

Alexis79 -> RE: Gde u Crnu Goru? (29.7.2011 22:38:34)

Imas pp

simke -> RE: Gde u Crnu Goru? (29.7.2011 22:43:10)

Videla tnx[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

snješka -> RE: Gde u Crnu Goru? (31.7.2011 16:24:00)

Mi 20. avgusta idemo u Petrovac. Uh jedva čekam da pobjegnem malo iz ove učmalosti.

snješka -> RE: Gde u Crnu Goru? (31.7.2011 20:18:04)

I odlučila sam da ne kupujem jednodijelni kupaći. Zabole me ćošak što sam debela, smršaću za iduće ljeto. [sm=smiley36.gif] Koji god sam probala čini mi se da izgledam još deblje u njemu.

Cecana -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.8.2011 10:39:50)

Ja svima preporucujem hotel Palmu u Tivtu.Hotel je na samoj plazi,hrana odlicna,polupansion kosta 30 evra,svedski sto.Gradic je lep i pun sadrzaja.Mi smo bili vec dve godine za redom.Hotel je lep,uredan,cist.

snješka -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.8.2011 16:53:00)

Meni se Tivat ne sviđa. Još sa dva mala klinca. Meni je Petrovac zakon za porodičan odmor.
Evo i jedna info, u Šušnju pun pansion, krajem avgusta će biti 100e za 10 dana. Stavim gdje tačno čim dobijem crno na bijelo. Naravno, ako nekoga zanima.[sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.8.2011 17:33:51)

IZVORNA PORUKA: snješka

Meni se Tivat ne sviđa. Još sa dva mala klinca. Meni je Petrovac zakon za porodičan odmor.
Evo i jedna info, u Šušnju pun pansion, krajem avgusta će biti 100e za 10 dana. Stavim gdje tačno čim dobijem crno na bijelo. Naravno, ako nekoga zanima.[sm=smiley1.gif]

To je džabe, da li je moguće?

snješka -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.8.2011 19:19:36)

Dunja, tako mi reče rodica danas, dobila je neku brošuru sa ponudama. Ići ću ja prekosutra kod nje pa ću uzeti i napisati ovdje šta i kako. [sm=smiley1.gif]

zivka -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.8.2011 19:56:41)

Drage moje, sve sam obisla po CG. Petrovac jeste interesantan ali ima ubedljivo najhladniju vodu- iskustvo nije od jedne sezone! Mislim da je s klincima idealna plaza plavi horizonti-plicak za njih a za nas deo gde su stene. Ima i plaza :"Ploce" extra je za svaciji ukus i potrebu

dunja RR -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.8.2011 20:03:47)

IZVORNA PORUKA: zivka

Drage moje, sve sam obisla po CG. Petrovac jeste interesantan ali ima ubedljivo najhladniju vodu- iskustvo nije od jedne sezone! Mislim da je s klincima idealna plaza plavi horizonti-plicak za njih a za nas deo gde su stene. Ima i plaza :"Ploce" extra je za svaciji ukus i potrebu

I meni je ova plaža najlepša, pored Bečića. Obišla sam celu CG ali jedino ove dve plaže volim.

Za Plave Horizonte je pisano ovde da je mana što je malo mesto i uveče se nema gde. Ja sam išla sa 20 god. tako da smo lutali svako veče u Kotor, Krašiće ali sa decom je drugačije.

dunja RR -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.8.2011 20:04:28)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: zivka

I meni je ova plaža najlepša, pored Bečića. Obišla sam celu CG ali jedino ove dve plaže volim.

Za Plave Horizonte je pisano ovde da je mana što je malo mesto i uveče se nema gde. Ja sam išla sa 20 god. tako da smo lutali svako veče u Kotor, Krašiće ali sa decom je drugačije.

Naravno i Žanjice:)

zivka -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.8.2011 20:43:16)

Ustvari ja racunam na auto i odlazak na tu plazu! Mi smo vec tri god bili u Tivtu(sticajem okolnosti) i tamo smo uvek voleli uvece pa i ujutru da sedimo ispred hotela Pine(kolaci su im za medalju!) Pa se svrckamo po plazama 

Zell -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.8.2011 20:53:07)

meni je Budva i okolne plaze zakon pogotovo zbog provoda nocu a danju samo lezim na plazi [sm=smiley36.gif]
Lepo se provedite sve koje idete ja cu mozda dogodine ponovo i kakvi vas jednodelni kupaci spopali? Opustite se i uzivajte.....

dacca -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.8.2011 22:01:37)

Idite na sajt www.turistickedestinacije.com mozda tamo nadjete nesto interesantno!

snješka -> RE: Gde u Crnu Goru? (1.8.2011 23:21:40)

IZVORNA PORUKA: Zell

meni je Budva i okolne plaze zakon pogotovo zbog provoda nocu a danju samo lezim na plazi [sm=smiley36.gif]
Lepo se provedite sve koje idete ja cu mozda dogodine ponovo i kakvi vas jednodelni kupaci spopali? Opustite se i uzivajte.....

[sm=smiley36.gif] Jaooj Zell, kakav crni provod, idem sa dvoje male djece. [sm=smiley1.gif]

snješka -> RE: Gde u Crnu Goru? (17.8.2011 14:49:41)

Mi krećemo noćas. Jedva čekam, ali neka nam je Bog na pomoći sa Viktorom kojem niču zubi zbog čega nikako ne spava i plače po cijeli dan.

jovana j -> RE: Gde u Crnu Goru? (17.8.2011 14:53:19)

GDE??? [sm=smiley36.gif]
Pa kod Jabudica [sm=hudicek.gif]

bojana86 -> RE: Gde u Crnu Goru? (17.8.2011 15:09:26)

Mi smo ove godine bili u Petrovcu i ja sam se odusevila,super mjesto za porodicu i uopste nije hladna voda,nego onako taman !!!
Pored Petrovca jos su zanimljivi Becici i da Plavi horizonti al pored plaze nemaju nista drugo to je bas ono da se odmoris,al ja bar nisam taj tip - penzionerski ![sm=smiley1.gif]

snješka -> RE: Gde u Crnu Goru? (17.8.2011 15:45:00)

Bojana, mi od 2007. godine idemo u Petrovac i bude nam super uvijek.

snješka -> RE: Gde u Crnu Goru? (17.8.2011 15:46:07)

IZVORNA PORUKA: jovana j

GDE??? [sm=smiley36.gif]

Ovo baš i ne kontam.[sm=zmeden.gif]

snješka -> RE: Gde u Crnu Goru? (17.8.2011 22:50:05)

IZVORNA PORUKA: snješka

IZVORNA PORUKA: jovana j

GDE??? [sm=smiley36.gif]

Ovo baš i ne kontam.[sm=zmeden.gif]

Hm, skontala sam nekad danas.
Kako se nešto grozno osjećam, sad mi se nigdje ne ide.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>