Sanchy -> RE: Gde u Crnu Goru? (8.6.2012 14:54:21)
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: tanjica85 mi jos uvek tragamo za dobrom destinacijom. CG je nezaobilazna sa prijateljima bar na 5 dana. moze Sutomore, 7 e/ to je bas povoljno. moze li neko da mi prosledi kontakt nekog dobrog smestaja u Sutomoru? Moja prijateljica ima kuću u Sutomoru (ne izdaju je) i kaže da je svako leto u poslednjih 10ak godina tamo zaradila stomačni virus. Plaže su beskrajno prljave, fekalije plutaju po moru... ja tamo ne bih išla [sm=smiley13.gif] Moja kuma ima kucu takodje u Sutomoru i godinama sam letovala dole..nikad mi nista nije izaslo po kozi ili da sam se razbolela ili bilo sta na tu temu,poenta je da se netreba kupati na glavnoj plazi koja jeste glibava sto bi rekli crnogorci ali zato Strbina,Maljevik,Crvena plaza,Susanj to je vec Bar ali svejedno sve je to blizu i sve plaze su po mom ukusu pri tom kazem nikad se ni u jednom gradu nisam kupala na glavnoj one su uvek prljave po meni ,previse ljudi,i dosadne sve ravno[sm=smiley1.gif]...ne mogu da ronim jer nemam sta ni da vidim[sm=smiley1.gif]...a drugo u Sutomoru se tacno zna gde sta od klope treba kupovati i gde je uvek sveze a to vazi i za bilo koji grad na primorju a ako drugarica dole ima kucu trebalo bi to da zna,zao mi samo onih koji prvi put dolaze pa to ne znaju ali brate i vidi se po izgledu sta je podgrevano a sta je ok...ja sam se prosle godine razvalila sa nekim pitama tj kao burek u stapicu sa sirom i drugi sa visnjama,posle Galije na samom setalistu kad ides ka Koralima sa leve strane,danima sam samo to doruckovala [sm=smiley36.gif]..tako da svaka prica uvek ima dve strane...naravno Budva mi je dvadeset puta bolja od Sutomora ,tamo idem u junu a i Sutomore krajem avgusta uvek tako...i stvarno nikad nikakav problem[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|