RE: Gde u Crnu Goru? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

isidora88 -> RE: Gde u Crnu Goru? (10.6.2012 22:31:15)

mi nismo prosle godine placali ulaz na plazu,jedino se naplacivao parking za kola cini me 5 eura

tijatija -> RE: Gde u Crnu Goru? (10.6.2012 22:33:09)

IZVORNA PORUKA: isidora88

mi nismo prosle godine placali ulaz na plazu,jedino se naplacivao parking za kola cini me 5 eura

Jeste, u pravu si [sm=smiley1.gif]

cockic -> RE: Gde u Crnu Goru? (10.6.2012 23:39:36)

e hvala tijatija ako se setim jos nekog pitanjceta pisem sutra [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

cockic -> RE: Gde u Crnu Goru? (10.6.2012 23:40:45)

isidora88 hvala i tebi [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

isidora88 -> RE: Gde u Crnu Goru? (10.6.2012 23:49:13)

znam i ja svasta [sm=smiley36.gif]

IVA 11 -> RE: Gde u Crnu Goru? (10.6.2012 23:54:17)

Ja ne bih iz principa platila ulaz na plazu. Kad za 3 minuta hoda moze svako da dodje do nje.

IVA 11 -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.6.2012 0:09:05)

Kad pogledate nase more je preskupo, mislim na Petrovac i Budvu konkretno. Ulaz 2, 5 eura, parking od 0, 60-1 e po satiu, lezaljke od 6-10 eura, hoces da popijes, pojedes, mislim zaista su preskupi. Vodu flasiranu na plazi prodaju 1, 50 e

vukosava -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.6.2012 1:09:12)

IZVORNA PORUKA: mejvis

Zašto? Mi smo planirali u septembru možda Budvu jer je sadržajna i ima za svakoga po nešto. Ja sam kao dete često letovala u Budvi i imam najlepša sećanja iz detinjstva iz Budve. Sada jako dugo nisam bila i baš mi se ide...
Za malu decu bitan je sam smeštaj- hotel, sadržaji, bazen, igralište, blizina plaži a mesto manje više, to je stvar ukusa a deci će svakako biti lepo![sm=smiley1.gif]

Uvece je ogromna buka od kafica, ne znam koliko ce to deci prijati za spavanje. Na plazama je ogromna guzva, nemas gde peskir da stavis. Mozda je zanimljivo deci koja su nesto veca, ali bas mala - sumnjam... Za mene je Budva lep grad naravno ali je super za tinejdzere i mlade, za moj ukus prevelika guzva. Ja sam letovala tamo vise puta, bilo mi je super da izlazim tamo u kafane na Starom Gradu, posecujem predstave i koncerte ali kad legnes da spavas, trebalo mi je neko vreme da me san uhvati on one buke i odzvanjanja iz vise kafica odjednom....

dunja RR -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.6.2012 1:13:03)

Mi smo kao klinci često letovali u Bečićima, jer je MUP u kome je ćale radio imao, tj. ima i dalje hotel Beograd u Bečićima. Lepa plaža velika, ima gužve ali velika je plaža tako da nije problem. Uveče smo svako (ali baš svako) veče pešaka išli u Budvu, sa roditeljima kao klinci kasnije sami.

Znači, po meni je to super kombinacija - smeštaj u Bečićima, Budva uveče, ko želi.

mejvis -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.6.2012 9:46:26)

Ma ja volim Budvu i u septembru nema gužve, našli smo miran porodični hotel sa svim sadržajima za naše bebe i niko me neće odgovoriti[sm=smiley1.gif]

tanjica85 -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.6.2012 12:38:32)

more je more [sm=smiley36.gif] gde god...samo da odemo.
ja sam inace izgubila br.tel od zene koja ima lux apartmane u sutomoru, i kod koje vec godinama idemo s prijateljima. [sm=smiley19.gif] ne znam sta cemo da radimo, plasim se da odemo na blef ili da trazim ponovo preko neta

mama kukunka -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.6.2012 12:42:54)

zovi bilo koju agenciju u sutomoru, objasni gde su apartmani i nek ti nadju broj telefona..ili probaj na netu.imas gomilu sajtova..

tanjica85 -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.6.2012 13:36:01)

dzabe, probala. u tom delu apartman do aprtmana.

IVA 11 -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.6.2012 14:20:33)

U kom dijelu Sut? Ja tamo idem u stan svakog ljeta, pa mi kazi kako se zove, tamo se svi znaju. Mozes na pp.

Sanchy -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.6.2012 14:41:21)

Na prethodnoj strani sam pisala o Budvi ali izgleda to niko nije procitao posto vidim da se vrte iste zamerke....ne znam zasto svi traze smestaj u centru pa normalno da ce biti buka i da nece biti parkinga i da ce pritisak vode biti katastrofa...ali samo malo dalje Kao sto je Lastva Grbaljska ili na drugu stranu Becici pa malo gore ka brdu tu niti ima problema sa vodom niti ima buke a imas uvek obezbedjen parking...naravno to vazi za one koji idu kolima,takodje sto se plazze tice za svojih 35 god nikada se nisam kupala na gradskoj plazi gde god da ste ona je uvek prljava jer je krcata i voda je uvek glib jer je to ipak grad koji na zalost sprovodi svoje otpadne vode uvek tu negde po obodima ..,a toliko ima lepih tzv.divljih plaza okolo da mi stvarno nije jasno sta toliko ljudi radi na glavnoj i zasto idu kad nista pozitivno ja tu ne vidim,,ne racunam ljude koji su doleteli avionom ili dosli vozom a nemaju za rent a car...to je drugo oni su primorani na centar...zato dole nikad ne idem bez kola....

soni -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.6.2012 14:45:51)

ja sam u crnu goru razocarana skroz...

sada kada bih isla mozda herceg novi, kotor ili budva van sezone

tanjica85 -> RE: Gde u Crnu Goru? (11.6.2012 14:54:42)

Meni se iskreno Budva najvise svidja zimi i u prolece. volim Cg, takodje ne idem na gradske plaze. meni je bitno da je more slano, da imam dobar kafic, da je dobra muzika i najvaznije da su moji sa mnom.

ja sam tip koji moze po ceo dan da sedi u kaficu, eventualno da skokne da se brcne i to je to. mm i ja smo potpuno zamenili uloge. izleta imas koliko hoces i gde hoces.

bojkica -> RE: Gde u Crnu Goru? (23.6.2012 12:40:10)

Ima li neka od vas iskustva sa letovanja u Rafailovicima?

tijatija -> RE: Gde u Crnu Goru? (23.6.2012 13:15:10)

IZVORNA PORUKA: tanjica85

Meni se iskreno Budva najvise svidja zimi i u prolece. volim Cg, takodje ne idem na gradske plaze. meni je bitno da je more slano, da imam dobar kafic, da je dobra muzika i najvaznije da su moji sa mnom.

ja sam tip koji moze po ceo dan da sedi u kaficu, eventualno da skokne da se brcne i to je to. mm i ja smo potpuno zamenili uloge. izleta imas koliko hoces i gde hoces.

I ja sam taj tip [sm=jezicek.gif] Samo bi ja mogla pivo, kao u dobra stara vremena [sm=jezicek.gif]

Sanchy -> RE: Gde u Crnu Goru? (23.6.2012 16:24:34)

Ja obozavam da se kupam,peskir retko kac i nosim na plazu ali zato peraja,masku ,i ostalu propratnu opremu ne zaboravljam a posto sam po ceo dan u vodi vrlo mi je bitno da voda bude cista lzato se nikad ne kupam na gradskim plazama,u CG samo kolima kako ne bi ste bili vezani za mesto smestaja i te gradske plaze...

lanajelena -> RE: Gde u Crnu Goru? (23.6.2012 16:33:46)

I dalje Utjehu i okolinu ne menjam vec 25 godina [sm=smiley1.gif]

tanjica85 -> RE: Gde u Crnu Goru? (25.6.2012 14:23:29)

pivo se podrzumeva [sm=smiley36.gif] da se rashladimo

nego, treba mi pomoc za smestaj u Sutomoru. ukoliko neko ima neki kontakt smestaja blizu plaze, neka mi javi

Štetica -> RE: Gde u Crnu Goru? (25.6.2012 15:13:24)

Bojkice,ja sam 3sezone radila u Rafailovicima i mogu ti reci da sam opcinjena tim mestom. Ako ides kolima trazi smestaj koji ima svoj parking,jer je to veliki problem. Nesvidja mi se jedino sto imju samo 2prodavnice i to male,ali ako ides kolima ni to nije strasno,na 2km prema Budvi ima hipermarket. Mislim da su na drugom mestu po skupoci ali su im plaze fantasticne,cisto je,uvek ima vode koliko hoces,a i smestaji su na 2-3minuta od mora. Uglavnom dobro opremljeni apartmani.

bojkica -> RE: Gde u Crnu Goru? (26.6.2012 23:03:48)

Hvala puno[sm=smiley1.gif],ovih dana krecem u potragu za nekim apartmanom,idemo pocetak avgusta....par godina smo letovali u Petrovcu i lepo je,ali da promenimo malo.Sa malom decom neznam gde bih u zaliv isla,tako da cemo izgleda u Rafailovice!

IVA 11 -> RE: Gde u Crnu Goru? (27.6.2012 13:52:46)

Plaza je prelijepa, i voda je cista. Ali je mjesto toliko oskuceno, ima dvije, mozda tri prodavnice. Ne moze se kolima, jedna ulica, brdovito. Mi smo bili prosle godine na dva dana i pobjegli smo. Fino je za mladje parove, al isa djetetom nikako. Kazem iz iskustva, ali svako radi kako misli da treba. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Becici su mnogo ljepsi, i prostraniji a i blizu su.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>