|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
25.2.2012 17:51:49   
jovicaa
zene danas mi je 11. dan posle menstruacije, i juce i prekjuce su se videle blede linije na lh trakicama, a danas nista? skoro da je nema?
da li to znaci da je ovulacija prosla?!

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 926
25.2.2012 17:54:35   
MASHKA
ne jovicee, već sam ti rekla da to ništa ne znači. Ako druge crtice nema ili je bleda to ti je isto negartivan rezultat. Crtica ne tamni što si bliža ovulaciji...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 927
25.2.2012 18:09:59   
jovicaa
onda sam ja stvarno luda, citala sam na vise mesta i skontala kao da tamni sto se vise blizi ovulacija.... u svakom slucaju cu nastaviti da ih radim, pa cemo videtiuser posted image

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 928
25.2.2012 18:16:39   
MASHKA
nije tako koliko sam ja skapirala iz ranijih postova...trakice pokazuju samo ovulaciju koja predstoji u narednih 24-48h, ali plodna su ti i 4 dana pre nje( koja nećeš videti na trakici) pa se ti baci na mućkanje!user posted image
meni se čas videla bleda T crtica čas je uopšte nije bilo, svaki dan drugačije

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 929
25.2.2012 20:23:28   
jovicaa
ok, sad sam zavrsila sa kremom, pa cemo se baciti na muckanje, izem ti trakice... kao da ucim tablicu mnozenja, a ne da pravilno protumacim trakicuuser posted image

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 930
28.2.2012 19:58:41   
ivannna
jovicee,ja sam uzela lh tracice par puta kad sam isla na folikulometriju da vidim da li zaista funkcionisu i meni su 3,4 puta pokazale O.bas i kad mi je i doktor rekao,tako da,sto se mene tice,LH tracice su mi dobar pokazatelj

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 931
28.2.2012 20:27:42   
Maslacak15
LH trakice su vrlo prost i pouzdan pokazatelj ovulacije. Samo se doslovce treba drzati uputstva i ignorisati sve ostale varijante !
Znaci test je pozitivan ako je linija u najmanju ruku podjednake debljine ili deblja od kontrolne. Nevazno je da li linije uopste nema, ili je prisutna slaba linija sve dokle god je slabija od kontrolne. Slaba vidljiva linija posle dana kada je uopste nije bilo ne predvidja da ce test narednog dana biti skroz pozitivan. Znaci test se tumaci sa da ili ne i tacnost se podudara sa ultrazvucnom folikulometrijomu 99% slucajeva ako se ispravno upotrebljava.

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 932
28.2.2012 20:31:14   
little_one
Ja bih ovdje dodala da su jako nepouzdane kod zena koje imaju PCOS jer je kod njih inace hormon LH povisen pa moze dati lazno pozitivne rezultate.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 933
29.2.2012 9:28:59   
Maslacak15
dada,
U pravu si little oneuser posted image PCOsovke sa povisenim LH su izuzetak ali za sve ostale je vrlo korisno Pozdravljam teuser posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 934
29.2.2012 9:38:29   
little_one
Maslacak user posted image veliki pozdrav i za tebe user posted image

Inace, posto sam ja PCOS-ovka koja je zatrudnila....kad sam uradila test na trudnocu, imala sam i jednu zaostalu LH trakicu...koja je i tad bila pozitivna user posted image Mada, kazu da LH trakica moze da radi kao rani test na trudnocu, ja nisam sigurna sta je to bilo kod mene...user posted image

Direktna veza do poruke: 935
29.2.2012 9:50:07   
Maslacak15
user posted image Moglo je svasta da bude little one ali s obzirom na tvoj visok HCG verovatno je bila trudnoca. LH trakice cesto imaju cross reakciju sa HCGom iako proizvodjaci to demantuju.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 936
29.2.2012 10:29:36   
ivannna
A da li ako se lh tracice koriste kao test za trudnoci,mora li onda crtica da bude jaca od kontolne,odn vazi li isto pravilo kao i za O.?

Direktna veza do poruke: 937
29.2.2012 10:43:28   
malenac76
ivana LH trakice isto znaju da pokazu trudnocu user posted image  bitno je samo da se vidi druga crtica, ne mora biti tamnija..trkkk po test

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 938
29.2.2012 14:53:29   
ivannna
malenac,da bila je bledunjava crtica na lh tracici
na poslu guzva pa nisam mogla da izlazim,posle posla pravac apoteka,pa vam javljam!

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 939
29.2.2012 16:35:06   
jovicaa
da li treba da se apsitinira od pijenja vode pre radjena lh trakice i koliko?
meni se sad jako piski a pila sam dosta vode, a radim uvek u ovo vreme

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 940
29.2.2012 17:00:22   
jovicaa
zene ja uradila, ovo se smatra pozitivnim?
user posted image
koliko dana moze da bude pozitivan, samo jedan?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 941
29.2.2012 17:24:50   
MASHKA
jeste jovicee, baci se na mućkanje!user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 942
29.2.2012 17:32:39   
jovicaa
ali sa jedne strane je malo svetlija linija, sa jedne skroz tamna, da li se i to vazi?
mada to je garant zato sto sam se nalila vode.

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 943
29.2.2012 17:38:41   
MASHKA
kako sa jedne strane?jel znaš koja ti je T a koja C crtica?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 944
29.2.2012 17:54:17   
Maslacak15

Ako je crtica test jako tamna makar i polovicno test je pozitivan! Traka sa antitelima kod prozvidjaca nije uvek uniformna tako da se desava da traka nije celom debljinom iste boje, ako dobro razumem pitanjeuser posted image

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 945
29.2.2012 17:56:12   
MASHKA
evo je Maslačak, stručnjak za lh trakice!user posted image
IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Ako je crtica test jako tamna makar i polovicno test je pozitivan! Traka sa antitelima kod prozvidjaca nije uvek uniformna tako da se desava da traka nije celom debljinom iste boje, ako dobro razumem pitanjeuser posted image

Direktna veza do poruke: 946
29.2.2012 18:04:14   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

da maslacak, test crta je do pola tamna, a pola svetla... znaci ovulacija je, jupiii
a provalila sam i po hormonima danas, prvo sam bila strasno nervozna, pa strasno depresivna, kakvo ludilo! i onda me je malo boleo stomak kao kada treba da dobijem i pretpostavila sam da je to to... i trakica je potvrdila... videcu kakva ce biti sutra

Direktna veza do poruke: 947
29.2.2012 19:23:24   
ivannna
jovicee ti muckaj danas ali i sutra ,moguce je da ce ti ovulacija biti tek sutra tako da pokrijete sve user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 948
1.3.2012 19:22:04   
jovicaa
danas mi je na testu opet ista crtica, ako ne i tamnija? sta sad ovo znaci? kako dva dana moze da pokazuje?
kako da cu onda da racunam lutealnu fazu za sledeci mesec??

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 949
2.3.2012 8:39:35   
ivannna
jovice,i meni se desilo da su mi 2 crtice bile 2 dana,i to se desava,ja sam tad racunala od onog 2.dana,jer moze da se desi na ti je lh povisen dan,dva,a posle toga sledi ovulacija,znaci racunaj od tog 2.dana jer je crtica bila tamnija

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here