|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
20.3.2012 21:43:00   
lady_b
hvala degu, muckacu...sta cu, ne preostaje mi nista drugo user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 976
21.3.2012 8:43:34   
ivannna
lady b muckaj ti i danas za svaki slucaj jer si juce imala 2 crtice
meni se bila povecala temperatura a jos nije folikul pukao ( dr.ga je videla na uz ) tako da taj rast ne mora nista da znaci

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 977
21.3.2012 11:05:42   
lady_b
sad tek vidim tvoj post
IZVORNA PORUKA: ivannna

lady b muckaj ti i danas za svaki slucaj jer si juce imala 2 crtice
meni se bila povecala temperatura a jos nije folikul pukao ( dr.ga je videla na uz ) tako da taj rast ne mora nista da znaci

sad tek vidim tvoj post, po trakicama trebalo bi da je danas o ali sam cula da trakice i nisu bas pouzdane za nas sa PCOS user posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 978
21.3.2012 13:26:30   
zvezdi
Samo muckajte cure,nista ne mozete da izgubite.Prolece je uostalom user posted image
Ja sam jutros jos radila maybe baby i po njemu ovo mi je kao plodan dan,Mislim skroz je puna slika onih "paprati",
medjutim uradila sam i baby time trakicu malo pre,13 dc mi je inace i na trakici se vidi test crtica ali je jako bleda.
Pa sad,sta savetujete,da muckam ili da mm sacuva vojnike jos koji dan dok trakice ne pokazu (ako i pokazu) dve crtice kako valja.
I da,nisam sigurna da nemam policistican jajnik(e),imala sam neko oziljcano tkivo na levom,sa hronicnom upalom ali pila sam dovicin za to i dr je rekla kao to je sad ok ali nije ga ponovo pregledala.To mi je inace utvrdila samo pregledom,a ultrazvuk sam poslednji put radila pre malo vise od 2 god,ali tada mi niko nije spomenuo policisticne jajnike.Pitam jer sam sad procitala da trakice nisu sigurne za ljude sa pc jajnicima.

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 979
21.3.2012 13:29:35   
lady_b
Zvezdi, i meni se jutros na maybe baybe-u pokazala paprat a juce na trakicama imala dvije jasne crtice...zato danas muckanje muckanje i samo muckanje hihihi

(odgovor članu zvezdi)
Direktna veza do poruke: 980
21.3.2012 13:44:57   
zvezdi
user posted image user posted image user posted image
Hocu ja,muckacu,ali meni se ni juce ni prekljuce na trakicama test crtica nije videla uopste,MB takodje tackice,a danas se vidi jako slabo linija na Lh i puno paprati na MB.
Ko zna mozda sutra budu obe lepe linije,pa ja cu da radim malo unapred za svaki slucajuser posted image
Hvala puno lady,svakako se javljam sutra kad uradim trakicu.

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 981
21.3.2012 16:37:57   
zmajče
zvezdi
Najbolje bi bilo da kreneš od sutra ali 3 dana uzastopno mućkaj pa jedan preskoči pa još jednom ponoviš, tako je savetovala jedna doktorka na TV-u.Inače kada sam bila na inseminaciji 2 puta rade uzastopno inseminaciju a 3 dan mućkaš kući sa mm
uostalo što više mućkanja verovatnoća veća hi hi

pozz

(odgovor članu zvezdi)
Direktna veza do poruke: 982
21.3.2012 17:38:23   
zvezdi
Hvala zmajce,i ja kazem,sto vise to bolje!user posted image user posted image user posted image
Pisacu ja sutrasnje rezultate,imam jos tri trakice,a radicu i MB uporedo,pa cemo videti.A u medjuvremenu...muckanjeuser posted image

(odgovor članu zmajče)
Direktna veza do poruke: 983
23.3.2012 14:38:44   
zvezdi
Da se javim,posto juce nisam stigla.Juce,14dc,slaba test linija,na MB jedna jedina "paprat",danas 15dc na trakici slaba crtica,MB mesano "paprat i tackice.Imam jos jednu test trakicu,u Lily-ju jos nisu dobili nove,tako da...Bojim se propasce mi sav trud ovog meseca.Verovatno cu morati da sledeci mesec odem na folikulometriju,pa koliko god da to kosta.Kako je vama?

(odgovor članu zvezdi)
Direktna veza do poruke: 984
23.3.2012 15:01:29   
ivannna
zvezdi,potrazi u apoteci tracice l-check,ima 5 komada za oko 850 din,znam da nije bas povoljno( ali mislim da je jeftinije od onog baby ... ) a za sledeci ciklus probaj preko neta da ih narucis

(odgovor članu zvezdi)
Direktna veza do poruke: 985
23.3.2012 22:04:37   
zmajče
zvezdi draga probaj u apotekama neke prodaju čak na komad tako da ne moraš uzimati celu kutiju

pozz i srećno

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 986
23.3.2012 22:47:10   
zvezdi
E pa super,nisam znala da apoteke imaju,posto sam procitala kako su se neki zalili da ih gledaju bledo kad traze,a da ima u Lily-ju i preko net-a.Pa posto nemam vremena da narucim sada cu probati po apotekama da nadjem,a za sl mesec mozda i narucim.Hvala za info.
Naravno javi cu sutra sta kaze trakicauser posted image

(odgovor članu zmajče)
Direktna veza do poruke: 987
24.3.2012 15:03:46   
zvezdi
Konacno ljudi moji!16dc i konacno sam videla dve jednake crtice!A i pronasla sam u apoteci baby time trakice i rezervisala kutiju da ih kasnije pokupim!Veceras cu da muckam uzduz i poprekouser posted image !
Ipak je i meni ovulacija malo kasnije u mesecu,a ja sam bila ubedjena da je na samom pocetku,tu oko 11dc.
Ujedno sad mogu i da se opustim jer znam da uopste imam O posle svih problema koje sam imala.
Sad samo ne znam,posto pise da se crtice pokazu 24-36 sati pred ovulaciju da li da muckam tri dana uzastopno?Mislim,sumnjam da ce mm da se zaliuser posted image nego zbog kvaliteta...

(odgovor članu zvezdi)
Direktna veza do poruke: 988
24.3.2012 21:45:08   
zmajče
opušteno draga zvezdi 3 dana uzastopno neće da škodi
drago mi je da si pronašla trakice i da su se konačno pojavile te user posted image

(odgovor članu zvezdi)
Direktna veza do poruke: 989
24.3.2012 23:07:32   
ivannna
zvezdi,super za user posted image
mani je uglavnom ovulacija 17.18.19. a mi smo na pocetku jedno 10 meseci muckali do 15dc ja mislila da je svima ovulacije tada,nisam bila informisana,posle sam radila folikulometriju i od tada znam da je 2.deo ciklusa zanimljiviji

(odgovor članu zvezdi)
Direktna veza do poruke: 990
25.3.2012 10:59:40   
zvezdi
user posted image Bice zanimljivo sigurno!
Nego smo mi i do juce tri dana uzastopno,ali isforsiracu ja to jos tri dana da bude,ipak je sad najbitnije.
Samo jaka hrana,popodnevna dremka,a uvece ga sateram u cosak user posted image
Javi cu kasnije sta trakica kaze danas,ne znam da li je uopste moguce da ponovo pokaze dve crtice.

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 991
26.3.2012 8:28:34   
ivannna
zvezdi,sta je bilo sa tracicama sledeceg dana?
meni se jednom desilo da su mi  2 dana za redom  bile user posted image

(odgovor članu zvezdi)
Direktna veza do poruke: 992
26.3.2012 8:36:14   
zvezdi
Pa imala sam juce tj 17dc isto kao dve crtice ponovo ali je ovaj put test crta bila bledja nego kontrolna i bledja nego test crtica 16dc,tako da se to kao racuna kao negativan rezultat.E sad ja sam igrom slucaja i bez dve crtice muckala tri dana pre nego su se pojavile dve jasne,i posto tamo pise 24-36 sati,pored muckanja tog dana,ja sam i juce u toku dana,za svaki slucaj user posted image
Radi cu i danas trakicu bas da vidim sta ce biti pa javljam.
Nego sad ne znam,to bi mogla da mi kazes ako znas,kad onda sledeci mesec da pocnem sa trakicama?Da li se svaki mesec menja dan ovulacije ili je sad to to pa samo da proveravam tu oko 16dc???

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 993
26.3.2012 9:04:27   
ivannna
zvezdi,uglavnom se dan ovulacije vrti tu oko slicnog dana ali moze da se pomera,mozda da krenes od 13. ali znas,uvek moze da se desi da se pomeri i mnogo ranije,dosta toga utice...meni se jedan mesec pomerilo pa mi je O.bila cak na 25.dan a dobila sam na 35.tako da je sve moguce,plasim se da ne krenes kasno pa da je ne uhvatis,uvek je sigurnije ranije krenuti pa i ako moras vise tracica da iskoristis barem je uhvatis

(odgovor članu zvezdi)
Direktna veza do poruke: 994
26.3.2012 18:53:12   
zvezdi
Hvala ivannna,ovaj put sam pocela od 10dc.Mislim i ja da je najbolje da krenem od 13dc,da bude ni tamo ni ovamo.
Danas sam uradila tek tako test,cisto da ispratim,i naravno samo kontrolna crtica se pojavila,tako da za ovaj mesec vise necu ni raditi.
Ali bicu ovde svaki dan da proverim kako vama napreduje i da nije nekome uspelouser posted image
Ja znam da sam zdrava i to mi znatno smanjuje pritisak koji sam imala u glavi,e sad da cu biti bas tolike srece da iz prve ubodem,sumnjam,posebno sto sam bila sva u ciframa,iscekivanju i napeta,ali mislim da ce mi ovo ubuduce znatno olaksati stres.
Mislim da silim oboje da muckamo non stop,nismo roboti,i ni ne zelim da tako dodjem do deteta,hocu da ga dobijem opusteno,sa uzivanjem i da me ceo zivot potseca na to kako mi je bilo slatko i lepo praviti ga,nositi i doneti na svet.Naravno da mora biti stresno i u velikoj meri planirano kad ima problema i nece da se zakaci nikako,ali ne bih ni da oduzmem svaku spontanost i dobru volju iz toga.
Planiram i dalje da radim ove testove,fantasticni su,iz prostog razloga sto mogu da se opustim skroz,sad znam da nikako necu promasiti O,ako je taj mesec imam i sve sto treba je da se tih dana malo vise potrudim,pa kako sudbina kaze.user posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 995
27.3.2012 7:53:58   
zmajče
Slažem se sa tobom zvezdi da treba biti opušten jer sa napetosti ništa ne postižemo,međutim uvek bez obzira na sve treba pronaći problem jer ako bebe neme duze vreme onda je negde stvarno zapelo a pritom ne znate gde.

Ja radim trakice već duze vreme i tačno pogodim dan ovulacije i osećem čak i po jajnicima. Pratila sam folikulometriju i uporedo radila trakice čisto da budem sigurna da li funkcionišu i ok su.
Doktori kazu ok ste vi, rez svi uredu kod mene i kod supruga a bebe nema.

I sasvim slučajno proverim štitastu žlezdu i nije TSH u redu, što utiče na začeće a niko od doktora ginekologa mi nije rekao da i to treba proveriti.

(odgovor članu zvezdi)
Direktna veza do poruke: 996
28.3.2012 10:50:36   
zvezdi
Sreca u ovaj forum.Vidis ja nikad nisam cula za to takodje.Kad budem otisla kod dr,svakako cu da pitam.
Ne ja crvsto stojim iza toga da nista ne treba cekati,i da se sve proveri odmah,cak ko planira da pocne,mozda da sve iskontolise prvo pa da pocne onda.Jer kad svaki mesec nosi razocaranje,bude sve teze i teze.Ja sam izgubila dve godine pokusavanja jer se nisam prvo iskontrolisala,tj ja sam isla ali su lekari katastrofa i niko mi nije rekao da imam upale jajnika i nisu mi resavali ranicu koju sam imala,a pritom mi nisu rekli da se jako retko ostaje u drugom stanju sa ranicom.zatim sam dobila i kondilome koje niko nije video kobajagi,pa kad mi je posle dve godine uzaludnog truda pukao film i otisla sam privatno,tek sam tada videla sta ja sve imam i kako nije ni cudo kako nisam ostala user posted image .Medjutim iako bih trebala da racunam da se zdrava i kako treba trudim tek 2,3 meseca,tesko mi je jer sam od predhodne dve godine jako isfrustrirana,i nestrpljiva i zalim svo to vreme i jajne celije koje sam uzalud izgubila.Zato svima jako toplo preporucujem,trk kod lekara.Ako vam posle 2,3 meseca samo ne ide,odmah na sve analize.U kakvom svetu zivimo,sve bolesti su opake,vazduh,zemlja,sve je zagadjeno,nista ne treba ostavljati slucaju.Sreca pa postoje ove trakice i te stvari kojima mozemo da olaksamo sebi malo napetosti.

(odgovor članu zmajče)
Direktna veza do poruke: 997
6.4.2012 21:33:12   
zmajče
Draga Zvezdi u potpunosti se slažem sa tobom , ja sam ti odmah krenula u sve analize da bi se neki doktori zapanjili kako sve imam odrađeno a nije prošlo ni god. dana ali eto sad prođe 2 i ništa , samo su mi pričali opustite se doćiće samo .

Trakice sam provalila isto i uvek pogodim ovulaciju al šta vredi kad ono neće.

Kada ti saznaješ rezultate predhodnog mućkanja?

pozz

(odgovor članu zvezdi)
Direktna veza do poruke: 998
8.4.2012 4:16:16   
bella80
IZVORNA PORUKA: Alexis79

Skupe su vam ove Lh trakice .
Mnoge od nas su ih narucivale ,kao i ja  sa ovog sajte  KLIK

Oko 8 e je kostalo 35 kom lh trakica( razlicite oset__ljivosti) +10 testova za trudnocu.
Veoma je prosta procedura ,a provereno su dobre i to su ove iste za koje je degu postavila link!!!

Nemojte da vas neko pljacka.
Oni narucuju sa ovog sajta pa posle preprodaju.
Meni su stigle za 5 dana od porudzbine i platila sam 8 e + 56 dinara u posti za neku carinu.

neuporedivo je povoljnije

sad sam se bas iznervirala jer ovaj sajt treba bojkovatiuser posted image

100 lh trakica kosta 13.49 funti sto je oko 1560 din!!!
A oni prodaju 20lh trakica za 1500 din!!!+ ptt troskovi

Bruka i sramota kako se neko bogati .

Alexis molim te objasni mi kako narucujete jer ja na listu drzava za isporuku ne vidim ni Srbiju ni Makedoniju?Hvala

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 999
17.4.2012 10:40:42   
zmajče
15 dan još nema user posted image nekako čudno a pre uvek 11 i 12 dan nešto se poremetilo, možda ovog meseca nema ovulacije ali ću uraditi još neki test pa da vidim da li je ima,
Kako vi devojke stojite sa testovima?

(odgovor članu bella80)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here