|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
21.2.2012 13:32:22   
Anoniman
maska, meni je O bila 17 dan ciklusa. i kad radis trakice gledaj da ne pijes mnogo vode pre. a da li imas i druge simptome O?

(odgovor članu MASHKA)
  Direktna veza do poruke: 901
21.2.2012 13:35:43   
MASHKA
grlić mi je jako nisko ali mekan user posted image
a ciklusi mi traju 26-28 dana tako da ne bi trebalo da mi O bude tako kasno?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 902
21.2.2012 13:39:19   
MASHKA
ksena koliko tebi traju ciklusi kada ti je 0 tako kasno??

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 903
21.2.2012 13:58:03   
Maslacak15
Mashka,

Toplo ti preporucujem narednog meseca, ako u ovom ne zatrudnis pocni da meris temperaturu ujutru. Ukolliko regularno ovuliras brzo ces shvatiti kad je i u kombinaciji sa LH stapicima odrediti tacno ovulaciju.. Mislim mozes i ujutro da izmeris temperaturu, ako je iznad 36,5 vrlo je verovatno da si u lutealnoj fazi tj da je ovulacije billo vec, ali je to malo opasno nagadjati bez toga da znamo kako se inace krecu temperature kod tebe pre i posle ovulacije. Temperaturni shift je vrllo pouzdana indikacija da su plodni dani zavrseni i moze se koristiti kao metoda kotracepcije.user posted image

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 904
21.2.2012 14:04:54   
MASHKA
Maslacak kako merim temp? ispod pazuha i sa kakvim toplomerom? može digitalni?

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 905
21.2.2012 14:07:14   
Anoniman
mashka, meni su tad ciklusi bili valjda 31-32 dana. kog dana ciklusa si pocela da meris? mozda ti je O i ranije?a imas li egg? ja bazalnu nikad nisam merila.

(odgovor članu MASHKA)
  Direktna veza do poruke: 906
21.2.2012 14:13:03   
MASHKA
šta je to egg?user posted image jaja nemam...
počela sam da merim 13 dana ciklusa do danas 16 i ništa! I ja sam pomislila da je možda prošla ai ko će tačno znati da možda nije ni bila?
Imam testiće za još dva dana ako je do tada ne uhvatim neću znati...user posted image
IZVORNA PORUKA: ksena

mashka, meni su tad ciklusi bili valjda 31-32 dana. kog dana ciklusa si pocela da meris? mozda ti je O i ranije?a imas li egg? ja bazalnu nikad nisam merila.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 907
21.2.2012 18:17:04   
Maslacak15
Zdravo Mashka,
pa ako ti je ciklus 26-28 dana moze vrlo lako da se desi da je LH surge bio 11 og ili 12 og dana a ovulacija odmahposle toga. Ja sam imala istu duzinu icklusa i najcesce sam dobijala pozitivan stapic 12.og dana. Naravno sve je individualno ali kao primer. Jer ovulacija jeobicno dan ipo do dva dana kasnije a lutealna faza traje 12-14 dana. Temperaturu meris ujutro odmah posle budjenja. NAjbolje je ni ne ustajati iz kreveta nego staviti toplomer na dohvat ruke na nocnom stocicu. Moze i ispod pazuka ali stabilnije je oralno. Izmeris i zapises. Videces jasan trend. Prvu polovinu sciklusa si znacajno hladnija, a odmah posle ovulacije temperatura skoci. Imas ovde na forumu nekoliko topica na tu temu. Pozdravljam teuser posted image

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 908
21.2.2012 18:24:42   
Olga75
egg je sekret , bude bas kao belance , prati samo pa ces videti

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 909
23.2.2012 13:38:22   
MASHKA
Evo ja da napišem da nisam pronašla svoju 0 a potrošila sam svih 7 pločica! Danas mi je 18dc
user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 910
23.2.2012 17:13:13   
Maslacak15
Mashka,

Ja sam skoro sigurna da si pocela kasno da testiras. Uz tako kratak ciklus od 26-28 dana treba da pocnes najkasnije 10 og dana ciklusa da testiras ! Nemoj da panicis, i od sledeceg meseca ako izostanu user posted image u ovom probaj malo ranije i meri i temperaturu kao sto sam ti rekla. I resices dilemu 100 % kad ti je ovulacija.Sve najboljeuser posted image

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 911
23.2.2012 19:15:18   
MASHKA
Hvala Maslačak , i ja bi volela da je bila ranije jer smo tada baš lepo mućkali! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 912
23.2.2012 23:57:54   
jovicaa
zene ja sam danas uradila prvu lh trakicu i vidi se svetla druga linija, ali bas se vidi. po kalendaru bih trebala da pocnem da radim tek u utorak, ali ja mislim da mi je ranije ovulacija pa sam radila danas.
zanima me sta znaci svetla linija? uskoro ce biti ovulacija ili se uvek vidi druga svetla linija?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 913
24.2.2012 11:45:06   
MASHKA
Jovice Maslačak je ranije napisala da bez obzira da li je druga crtica bleđa od kontrolne ili je uopšte nema, to se smatra negativnim rezultatom! O nastupa samo kada je T crtica tamnija ili ista kao C.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 914
24.2.2012 11:58:29   
jovicaa
znam ali pitam da bih znala(posto se vidi druga svetla linija) da li da nastavim da radim svaki dan ili da pricekam par dana, po kalendaru treba da pocnem tek 13. dana da radim testove, a ja sam pocela 4 dana ranije, ali vidi se svetla linija, pa ne znam sta da radim?!

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 915
24.2.2012 11:59:08   
jovicaa
da li druga svetla linija znaci da ovulacija uskoro nastupa?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 916
24.2.2012 12:11:41   
MASHKA

IZVORNA PORUKA: jovicaa

da li druga svetla linija znaci da ovulacija uskoro nastupa?

koliko sam ja razumela, ne znači!
Ali najbolje pročitaj ovu i prethodnu stranu šta smo pisale...tu ćeš naći odgovore!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 917
24.2.2012 12:13:51   
jovicaa
citala sam sve...

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 918
24.2.2012 12:20:59   
MASHKA
Onda si skapirala da bleda druga crtica ne predviđa ovulaciju! Ja ti predlažem da ako imaš dosta trakica ( a znam da imaš user posted image ) se testiraš svakoga dana. Bolje tako nego da propustiš O kao ja , krenula sam a testovima 12dc i ništa nisam uradila...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 919
24.2.2012 12:26:42   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: MASHKA

Onda si skapirala da bleda druga crtica ne predviđa ovulaciju! Ja ti predlažem da ako imaš dosta trakica ( a znam da imaš user posted image ) se testiraš svakoga dana. Bolje tako nego da propustiš O kao ja , krenula sam a testovima 12dc i ništa nisam uradila...

haahahhaauser posted image
pa da ja cu da trosim trakice kao nenormalna, pa kad bude...user posted image
osecam se lose zato sto sam radila po tri testa za trudnocu, ali ovo nas i nije puno izaslo, pa hajde neka budeuser posted image

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 920
24.2.2012 12:27:34   
jovicaa
juce sam radila u 23 h , da li da sada svaki dan radim u to vreme, ili da se prebacim na popodne, posto sam citala da se tada ocitava najbolje?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 921
24.2.2012 12:30:25   
MASHKA
Ja sam uvek radila između 13 i 14h, kažu da je nabolje popodne. Veruj mi, bolje je da potrošiš 25 trakica user posted image i da uhvatiš O , nego kao ja da sjebeš celo pakovanje od 7 i ništa.user posted image E to su bačene pare!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 922
24.2.2012 12:48:37   
jovicaa
sledeci put naruci, ovi kod nas deru, bezobrazluk

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 923
25.2.2012 10:11:08   
plačljiva
meni ovog meseca lh tračice nisu pokazale O...Bila je jednom baš slaba druga crtica...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 924
25.2.2012 10:46:43   
jovicaa
meni je i juce bila skoro ista crta kao prekjuce, videcemo da li da se pojacava...

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here