|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lh trakice
18.8.2011 17:36:47   
nonni
I ja se nadam da ti nece trebati, zelim ti da kupis samo jedan test za trudnocu ovog meseca i da ti odmah iz cuga pokaze user posted image a naravno isto se nadam i za mene hehehe

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 701
18.8.2011 17:38:38   
Meisje
Pa ajde,mogle bi zajedno,ja imam jedan,ostao mi od proslog puta posto su bila dva u kutiji,tako da ni to mi ne trebauser posted image
Idemo zajednouser posted image user posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 702
18.8.2011 17:42:12   
nonni
Bezis mi za nekoliko dana sa testom, ma nek se pojavi prvo tebi user posted image pa cu ja da te stignem  user posted image
I ja imam 3 testa, malo sam manijak za te testove, i lh trakice, moj muzic mi kaze, "tebi ovi testovi postali navika cim ides u wc ti se odmah uradis test" haha nazalost to nije daleko od istine.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 703
18.8.2011 17:46:28   
Meisje
Hahaha,bas si manijakuser posted image user posted image Mogu ti reci i meni se svidelo,nekako mi bilo lakse onda kad je stiglauser posted image posto sam prethodno videla da je negativan..jos da probam Lh trakice user posted image

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 704
18.8.2011 17:49:50   
nonni
Pa da ne znam ko mi bese rekao ali to je stvarno istina, cekas ceo mesec i da ne uradis test, ja mislim da sam zasluzila makar taj minus da vidim a ne da me iznervira user posted image nju kad vidim pobesnim, ovako znam na cemu sam i sa testovima i sa BT pa se uopste ne nerviram, samo kazem sebi mozda je sledeci mesec moj.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 705
18.8.2011 17:54:46   
Meisje
Jeste,ipak u 99% slucajeva ako je test negativan nemauser posted image i ja volim da znam na cemu sam

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 706
18.8.2011 23:00:30   
plačljiva
Danas mi je 10 dc i lh test je negativan,ali ja mislim pozitivno...user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 707
19.8.2011 10:47:30   
maca821
Placljiva i meni je jos negativan, videcemo danas ali ja racunam da bi meni treba biti pozitivan izmedju 15-19dc. Prolsli mesec je bio 17dc. Na koliko su tebi ciklusi?

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 708
22.8.2011 22:42:42   
plačljiva
Danas na lh tračici ništa...user posted image  Juče i prekjuče jako blede crtice,mnogo bleđe od kontrolne linije...Možda ovog meseca i nisam imala O...user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 709
23.8.2011 0:31:54   
maca821
Placljiva meni se cini da ove trakice malo brljaju i da se ne treba osloniti na njih. Pzai meni 8dc bila tamnija linija(nema sanse da je O), onda nista par dana i danas opet se pojavila, a mislim da je i Pcelica imala slican problem i odustala je od njih.

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

Direktna veza do poruke: 710
23.8.2011 7:17:31   
plačljiva
Znači ni lh tračice nisu pouzdane...user posted image  Baš sam se iznervirala,ispade da O nisam ni imala...Još danas da ispoštujem dr Eugena user posted image  i odoh da budem čekalica...Dosta mi je više da budem trudilica...user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 711
23.8.2011 20:52:03   
maca821
ma da nemoj ni da se opterecujes sa njima, kod vise nas su brljale tako da smo zakljucila eda nisu pouzdane. Ja sam cula da su najpouzdanije Baby Time.

Direktna veza do poruke: 712
27.8.2011 13:01:33   
nonni
Volela bih da imam aparat da slikam moju lh trakicu da vam pokazem, ali mi ga je sestra odnela na more, danas 13 dc mi pokazale trakice ovulaciju, ne znam vama, ali meni cim urin predje preko crte pocne crta da tamni i uvek bude jaca nego kontolna crta, ja se uvek odusevim,  eh kad bi mi makar jednom test za trudnocu bio takav user posted image
Samo me brine ovo setanje ovulacije, svaki mesec razlicito, prvo 14, pa drugi mesec 15 a sad 13 dc, mozda zbog vrucine pa ovako seta user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 713
27.8.2011 13:05:02   
degu
Moguće da je od vrućine, ali nije to neko veliko šetanje O. Ako ti je danas + lh trakica, možda ti je sutra, ili prekosutra O, ne šeta ti. Znaš kojim danima da se aktivnije baciš na posao, mada to kod tebe nije problem user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 714
27.8.2011 13:12:17   
nonni
Pa sta cu kada volim mog muzica user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 715
27.8.2011 13:13:02   
degu
Ja ti kažem da je to super user posted image i ja te sledim,samo se ne vidi user posted image

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 716
27.8.2011 13:19:05   
nonni
Degu ajde meri bazalnu, cak ne moras da unosis temperaturu, nas samo x zanimaju user posted image cisto da imamo materijal da te ogovaramo user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 717
27.8.2011 14:39:05   
maca821
Normalno je da seta ovulacija, moja kuma je imala 16dc, pa 11dc, i tako u krug i ima dvoje dece. Tako da Nonni i ako seta ne brini bitno je da je upecasuser posted image

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 718
29.8.2011 18:19:39   
nonni
Malo su izbedele, ova je od prekjuce kad je bio plus, uzivo je ova t mnogo jaca user posted image

user posted image

A ova je od jucer, danas nisam radila
user posted image

< Poruku je uredio nonni -- 29.8.2011 18:20:06 >

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 719
31.8.2011 20:44:12   
nonni
Ja sam pre jedno dva sata uradila lh trakicu cisto da vidim da li mi je prosla ovulacija i ono pravi minus, meni lh trakicama uvek imalo slabo neko bojenje jer uvek pocnem da ih radim pred ovulaciju i nikad bas nije bilo bez minusa uvek bilo mala neka slabo, slabo obojena crtica, ne ko sad. Skoro me zabolelo kao da je test za trudnocu u pitanju, navikla sam crtice da vidim. Ali makar mi je ovulacija prosla, sad sam sigurna.
user posted image

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 720
1.9.2011 19:44:39   
malenac76
kod mene 12dc i tek se pocela nazirati druga crtica ... mogla bi O biti nedelju-ponedeljak

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 721
2.9.2011 16:48:59   
malenac76
juce se jedva nazirala a evo je danas
user posted image

od sinoc me jako zigaju oba jajnika i danas je krenuo vodeni sekret ..znaci O bi mogla ovaj mjesec koji dan ranije nego obicno, ali to je to -dan gore dole ..mozda sutra T crtica bude jos tamnija a ako ne onda je danas to to

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 722
2.9.2011 16:53:34   
degu
Malenac super izgleda, navalite na muć, muć, op, cup user posted image user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 723
2.9.2011 21:06:35   
nonni
[Odgovori na poruku]

Malenac, sad samo muc,muc na svaka dva dana user posted image i koji ti je ovo test, nisam videla ovakve.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 724
2.9.2011 22:00:47   
plačljiva
malenac samo napred super su ti crtice user posted image

(odgovor članu nonni)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here